Přejít na obsah
Plavidla.cz

Nenažranost světem, ehm českem vládne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

dneska jsem mejlem dostal "exkluzivní nabídku na el, kotevní vrátky Lofranz, platí do 7.2." od Marinesportu. Na SVB.DE mají totéž, ale o cca DPH - 21% levnější.

To byl Marinesport ještě nedávno jeden z nejlevnějších. Jak se dává blicí smajlík?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musíš to natáhnout od kormidla dolů a pak zase nahorů.Nebo dáš kormidlo kousek dopředu.Vždyť ty si ho vlastně můžeš dát kamkoliv.

To nemuzu, ja v tom mam velmi jasno, nebudu to zase predelavat. V breznu, az se vratim z Indie, budu to resit.

Ani druhou stranou nemuzu, mam tam vstup do kajuty.

Odkaz ke komentáři

dneska jsem mejlem dostal "exkluzivní nabídku na el, kotevní vrátky Lofranz, platí do 7.2." od Marinesportu. Na SVB.DE mají totéž, ale o cca DPH - 21% levnější.

To byl Marinesport ještě nedávno jeden z nejlevnějších. Jak se dává blicí smajlík?

Ja jsem to dostal taky :D

Nepis tu posledni carku a mas smajlika

"lol"- :lol:

Tady zas nedavej tu vodorovnou carku mezi

:-( :(

:-) :)

:-D :D

Odkaz ke komentáři

Ja jsem minule s kamarady zahulil respektive dal si tri prasky abych nebyl za blba (navsteva u kamosu na vesnici, ja svetak z velkomesta ze) no a vzhledem k tomu, ze jsem mel pred tim 4 piva tak najednou prd, jako kdyz vypnete televizi - solidni bezvedomi, pote blijak jako krava no do te hospody uz nikdy nejdu :) a kdo mi nabidne travu dostane hned delo :)
Odkaz ke komentáři

Ja jsem minule s kamarady zahulil respektive dal si tri prasky abych nebyl za blba (navsteva u kamosu na vesnici, ja svetak z velkomesta ze) no a vzhledem k tomu, ze jsem mel pred tim 4 piva tak najednou prd, jako kdyz vypnete televizi - solidni bezvedomi, pote blijak jako krava no do te hospody uz nikdy nejdu :) a kdo mi nabidne travu dostane hned delo :)

Neni nad rum s kolou, vid Zdendo :D

Apropo koukam jak se zase drzime tematu :)

Odkaz ke komentáři