viky_cz Odesláno 23. Leden 2014 Sdílet Odesláno 23. Leden 2014 Tak mne to urcite vadit nebude. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 23. Leden 2014 Sdílet Odesláno 23. Leden 2014 Je tam psáno 40 Kw, ne 40 Hp. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 23. Leden 2014 Sdílet Odesláno 23. Leden 2014 Pro mne to je bohužel poddimenzované. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Leden 2014 Sdílet Odesláno 23. Leden 2014 Chlapi.. to mi ani nerikejte. Muze bejt i 6 nebo 7ft? Sel bych do toho....tady máš dýlky bowdenů, bacha na pořádný rádiusy http://www.bcw-bootszubehoer.de/bootszubehoer/lenkung/lenksysteme/compact-t-steuerung-ss-1380.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 23. Leden 2014 Sdílet Odesláno 23. Leden 2014 Viki tady na bazaru máš řízení 2,6m dlouhý.To tam namotáš.Stojí 1500.Od týpka jsem už pár věcí koupil a je v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 23. Leden 2014 Sdílet Odesláno 23. Leden 2014 (upraveno) Pro mne to je bohužel poddimenzované. :-(Hned v další nabídce máš i řízení na silnější motory Upraveno 23. Leden 2014 uživatelem fishmaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Leden 2014 Sdílet Odesláno 23. Leden 2014 Když si ho koupim starsi za 1500 a pak za 2000 dokoupim tady v CR kratsi bowden.... to snad ani nemá cenu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 23. Leden 2014 Sdílet Odesláno 23. Leden 2014 Těch 2,6m tam nějak namotáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Leden 2014 Sdílet Odesláno 24. Leden 2014 No to pochybuju, mam to 1.9m když bych místo radiusu sel az do rohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Leden 2014 Sdílet Odesláno 24. Leden 2014 Tak to vem druhou stranou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Leden 2014 Sdílet Odesláno 24. Leden 2014 Uděláš uzel a je to akorát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 24. Leden 2014 Sdílet Odesláno 24. Leden 2014 Musíš to natáhnout od kormidla dolů a pak zase nahorů.Nebo dáš kormidlo kousek dopředu.Vždyť ty si ho vlastně můžeš dát kamkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Leden 2014 Sdílet Odesláno 24. Leden 2014 dneska jsem mejlem dostal "exkluzivní nabídku na el, kotevní vrátky Lofranz, platí do 7.2." od Marinesportu. Na SVB.DE mají totéž, ale o cca DPH - 21% levnější.To byl Marinesport ještě nedávno jeden z nejlevnějších. Jak se dává blicí smajlík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Leden 2014 Sdílet Odesláno 24. Leden 2014 Musíš to natáhnout od kormidla dolů a pak zase nahorů.Nebo dáš kormidlo kousek dopředu.Vždyť ty si ho vlastně můžeš dát kamkoliv.To nemuzu, ja v tom mam velmi jasno, nebudu to zase predelavat. V breznu, az se vratim z Indie, budu to resit. Ani druhou stranou nemuzu, mam tam vstup do kajuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 24. Leden 2014 dneska jsem mejlem dostal "exkluzivní nabídku na el, kotevní vrátky Lofranz, platí do 7.2." od Marinesportu. Na SVB.DE mají totéž, ale o cca DPH - 21% levnější. To byl Marinesport ještě nedávno jeden z nejlevnějších. Jak se dává blicí smajlík?Ja jsem to dostal taky :D Nepis tu posledni carku a mas smajlika "lol"- :lol: Tady zas nedavej tu vodorovnou carku mezi:-( :(:-) :):-D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Leden 2014 Sdílet Odesláno 24. Leden 2014 David se ptal po ,,blicím,, ten tam prostě není :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Leden 2014 Sdílet Odesláno 24. Leden 2014 Protože tady je všechno HAPPY! Takze bliciho nepotrebujem. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Leden 2014 Sdílet Odesláno 24. Leden 2014 Protože tady je všechno HAPPY! Takze bliciho nepotrebujem. ;)blbý, já trávu nekouřím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Leden 2014 Jeee sory ten blici jsem prehlid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Leden 2014 Sdílet Odesláno 25. Leden 2014 blbý, já trávu nekouřím :D50% naší mládeže vidi svoji budoucnost pozitivne, ta druha polovina na drogy nemá peníze. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Leden 2014 Viky a ty si tu travu pestujes sam, nebo to nekde shanis pokoutne :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Leden 2014 Sdílet Odesláno 26. Leden 2014 (upraveno) Teda nemuzu rict, ze bych k trave mel vylozene odmitavy postoj, ale uz leta jsem nezahulil. Ja jsem zrejme chorobny optimista i bez huleni. Upraveno 26. Leden 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 26. Leden 2014 Sdílet Odesláno 26. Leden 2014 Ja jsem minule s kamarady zahulil respektive dal si tri prasky abych nebyl za blba (navsteva u kamosu na vesnici, ja svetak z velkomesta ze) no a vzhledem k tomu, ze jsem mel pred tim 4 piva tak najednou prd, jako kdyz vypnete televizi - solidni bezvedomi, pote blijak jako krava no do te hospody uz nikdy nejdu :) a kdo mi nabidne travu dostane hned delo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Leden 2014 Sdílet Odesláno 26. Leden 2014 Nesmis brat od kazdyho, nejakej "super model" od smazky te muze i zabit. U nas se tyhle fetacky moresy nepestujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 27. Leden 2014 Ja jsem minule s kamarady zahulil respektive dal si tri prasky abych nebyl za blba (navsteva u kamosu na vesnici, ja svetak z velkomesta ze) no a vzhledem k tomu, ze jsem mel pred tim 4 piva tak najednou prd, jako kdyz vypnete televizi - solidni bezvedomi, pote blijak jako krava no do te hospody uz nikdy nejdu :) a kdo mi nabidne travu dostane hned delo :)Neni nad rum s kolou, vid Zdendo :D Apropo koukam jak se zase drzime tematu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky