aleš Odesláno 11. Leden 2014 Sdílet Odesláno 11. Leden 2014 Ahoj k poruchovosti mého MPI.motor jsem kupoval v roce 2010, rv 2002 mněl 63 Mhododjezdil jsem 3 sezony ted mám 525 Mhod. naježděno 462 Mhod.jediná závada byla hned nazačátku, ato špatné olejové čidlo, letos na konci srpna odešla benzinová pumpa.moje cela udržba je zazimování,výměna oleje,filtru a jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 12. Leden 2014 Sdílet Odesláno 12. Leden 2014 Viky dobře Ty.... A už mi toho Zdendy začíná být líto...:-) Ale ne zas tak moc hihihi... Jinak jsem byl včera na Žernosekách a je mi docela líto, že jsem vůbec kocábku vytahoval z vody...bylo tam nádherně !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Leden 2014 Sdílet Odesláno 12. Leden 2014 No počkej, ja do nej nechci rejt.... ja se ptam, abych vedel koho od ty lestenky priste odtáhnout na pivo! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 12. Leden 2014 Sdílet Odesláno 12. Leden 2014 Ahoj k poruchovosti mého MPI.motor jsem kupoval v roce 2010, rv 2002 mněl 63 Mhododjezdil jsem 3 sezony ted mám 525 Mhod. naježděno 462 Mhod.jediná závada byla hned nazačátku, ato špatné olejové čidlo, letos na konci srpna odešla benzinová pumpa.moje cela udržba je zazimování,výměna oleje,filtru a jinak nic.Jenom bych chtěl upřesnit,že jsi si asi špatně vyložil poruchovost MPI. Mněl jsem na mysli podstatně vyšší riziko při koupi ojetého motoru a s tím i související cenu náhradních dílů právě souvisejících se stříkačkou! Základ motoru je pořád stejný!Ten tvůj,jak píšeš 3 letý,je ještě pořád mladík a pokud se v něm nebude hrabat nějaký "kutil",mněl by dlouho sloužit. El.AC pumpa většinou odejde když je v palivu /nádrži/voda, a její nečinost přes zimu se na ní výrazně podepíše!! bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 12. Leden 2014 Sdílet Odesláno 12. Leden 2014 Pro upřesnění možná jsem to blbě napsal. Motor je rok výroby 2002. Jájsem ho koupil v roce 2010 8 let starý.nyní je mu již 11 let a má 525 Motohodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 12. Leden 2014 Sdílet Odesláno 12. Leden 2014 Sullaco, to ty jsi ten clovek, co jsme ho při jarnim srazu potkali na Žernosekách, jak lesti lod? A ani nemel cas s nama popovídat? Uz asi chápu proc, my jsme vypadali jak Cmoudi z Vodniho sveta. :)Ja na srazy nejezdim a na jare jsem tam nekotvil takze o moji osobu neslo. Jinak ja kecam rad a nesmis verit vsem kecalum vis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Leden 2014 Sdílet Odesláno 12. Leden 2014 Ty na srazy nejezdis ani když jsou od tebe 15km? No to je ale chyba!Letos jsem na nejvzdalenejsi sraz tahl lodičku přes 300km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Leden 2014 Sdílet Odesláno 12. Leden 2014 Ty na srazy nejezdis ani když jsou od tebe 15km? No to je ale chyba! Letos jsem na nejvzdalenejsi sraz tahl lodičku přes 300km.vytahuj se, až to doplaveš, ne dovlečeš =D =D =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Leden 2014 Sdílet Odesláno 12. Leden 2014 (upraveno) Vzhledem k počasí v tom nebyl az takovej rozdil. ;)Byla desna sranda, kdyz Packa tvrdil zensky na benzince, ze to vezem pro pripad, ze by Morava byla uz rozvodnena.Edit: Ale jen co budu mit dva mesice na plavbu z Tynce do Samorina, urcite to zkusim! :D Nebo si pockam na D-O-L? No proste.... tak jako tak je to plan na duchod. Do tý doby holt budu jako ten šneček, vláčet za sebou plovoucí domeček. Upraveno 12. Leden 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 13. Leden 2014 Sdílet Odesláno 13. Leden 2014 (upraveno) Ty na srazy nejezdis ani když jsou od tebe 15km? No to je ale chyba! Letos jsem na nejvzdalenejsi sraz tahl lodičku přes 300km.Ja si radsi zajedu nekam do housti a cumim do vody nebo chytam ryby :) a nebo delam rychlostni zkousky po Labi, to je taky moje. Srazy se mi nejak zprotivily kdyz jsem jeste jezdil na motorce. Ale ja jsem takovej zvlastni, takze me musis brat s nadhledem :) Upraveno 13. Leden 2014 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Leden 2014 Sdílet Odesláno 13. Leden 2014 Ale ja jsem takovej zvlastni, takze me musis brat s nadhledem :)Zda se ti, ze jsem na tom lip? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 13. Leden 2014 Sdílet Odesláno 13. Leden 2014 Myslim ze to tady mame hozeny asi vsichni :) A tak to ma bejt ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 13. Leden 2014 Sdílet Odesláno 13. Leden 2014 Ahoj námořníci.... no jestli bude v květnu mrznout, tak si to taky hodím..... začátkem dubna udělám nějákou údržbu a pak hurá na vodu... to bude orgasmus... Zdendy se zeptám na to jak správně naleštit loď... No a kdyby mi to přijel ukázat názorně jak se leští... tak se ho pak vždycky zastanu, pokud někdo nazve jeho krásnou lodičku šuplíkem.... ahoj Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 13. Leden 2014 Ajaj snad se nenakazil dalsi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 13. Leden 2014 Sdílet Odesláno 13. Leden 2014 Ukažte mi takovýho darebáka a já s ním zatočím...takovej krásnej šuplík nazvat lodičkou...ehm, obráceně ...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Leden 2014 Sdílet Odesláno 13. Leden 2014 Este ze mne nikdo z lesteni nemůže podezírat. Kolem oterovy listy roste lisejnik, na severni strane samozrejme. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 14. Leden 2014 Sdílet Odesláno 14. Leden 2014 Este ze mne nikdo z lesteni nemůže podezírat. Kolem oterovy listy roste lisejnik, na severni strane samozrejme. ;)jo, každej používáme jinej kompas =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Leden 2014 Sdílet Odesláno 14. Leden 2014 No ja to pouzivam jenom občas, vono to ma hrozne dlouhou reakcni dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 14. Leden 2014 Sdílet Odesláno 14. Leden 2014 Blbý je že vlastně za plavby víš prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Leden 2014 Sdílet Odesláno 14. Leden 2014 Neee, ja se plavim tak pomalu, ze ten lisejnik stiha dorůstat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 20. Leden 2014 Sdílet Odesláno 20. Leden 2014 Hi-ta nenažranost je asi fakt všude.Našel jsem na E-Bay v Německu kompletní řízení 15ft včetně volantu za 128E plus 10E poštovné.Podíval jsem se v čechách a v AKCI ve firmě Seemaster bylo za 5668Kč.No nic kdyby nebyl tak nenažranej tak ho vezmu u nich,takhle jednoznačně Německo obzvlášť když potřebuju 2 kusy takže se s kámošem podělíme o dopravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 21. Leden 2014 Sdílet Odesláno 21. Leden 2014 ....Našel jsem na E-Bay v Německu kompletní řízení 15ft včetně volantu za 128E plus 10E poštovné......Můžeš dát odkaz? Zvažuju taky přejít z lanek na něco modernějšího a za takovou cenu by to bylo fakt dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Leden 2014 Sdílet Odesláno 21. Leden 2014 Chlapi.. to mi ani nerikejte. Muze bejt i 6 nebo 7ft? Sel bych do toho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 22. Leden 2014 Sdílet Odesláno 22. Leden 2014 http://www.ebay.de/itm/Teleflex-Lenkung-Teleflexlenkung-von-1-83-m-bis-6-10-m-/171014641878?pt=Bootsteile_Zubeh%C3%B6r&var=&hash=item27d14458d6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 22. Leden 2014 Sdílet Odesláno 22. Leden 2014 nevím na co to kdo chtete dát, tak aby jste si nenaběhli. je na přívěsy do 40HP. jak znám kapitalistický pozlátko, tak spíš do 30HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky