Přejít na obsah
Plavidla.cz

Nenažranost světem, ehm českem vládne

Doporučené příspěvky

Ahoj k poruchovosti mého MPI.

motor jsem kupoval v roce 2010, rv 2002 mněl 63 Mhod

odjezdil jsem 3 sezony ted mám 525 Mhod. naježděno 462 Mhod.

jediná závada byla hned nazačátku, ato špatné olejové čidlo, letos na konci srpna odešla benzinová pumpa.

moje cela udržba je zazimování,výměna oleje,filtru a jinak nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Ahoj k poruchovosti mého MPI.

motor jsem kupoval v roce 2010, rv 2002 mněl 63 Mhod

odjezdil jsem 3 sezony ted mám 525 Mhod. naježděno 462 Mhod.

jediná závada byla hned nazačátku, ato špatné olejové čidlo, letos na konci srpna odešla benzinová pumpa.

moje cela udržba je zazimování,výměna oleje,filtru a jinak nic.

Jenom bych chtěl upřesnit,že jsi si asi špatně vyložil poruchovost MPI. Mněl jsem na mysli podstatně vyšší riziko při koupi ojetého motoru a s tím i související cenu náhradních dílů právě souvisejících se stříkačkou! Základ motoru je pořád stejný!

Ten tvůj,jak píšeš 3 letý,je ještě pořád mladík a pokud se v něm nebude hrabat nějaký "kutil",mněl by dlouho sloužit. El.AC pumpa většinou odejde když je v palivu /nádrži/voda, a její nečinost přes zimu se na ní výrazně podepíše!!

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Sullaco, to ty jsi ten clovek, co jsme ho při jarnim srazu potkali na Žernosekách, jak lesti lod? A ani nemel cas s nama popovídat?

Uz asi chápu proc, my jsme vypadali jak Cmoudi z Vodniho sveta. :)

Ja na srazy nejezdim a na jare jsem tam nekotvil takze o moji osobu neslo. Jinak ja kecam rad a nesmis verit vsem kecalum vis :)

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k počasí v tom nebyl az takovej rozdil. ;)

Byla desna sranda, kdyz Packa tvrdil zensky na benzince, ze to vezem pro pripad, ze by Morava byla uz rozvodnena.

Edit: Ale jen co budu mit dva mesice na plavbu z Tynce do Samorina, urcite to zkusim! :D Nebo si pockam na D-O-L? No proste.... tak jako tak je to plan na duchod. Do tý doby holt budu jako ten šneček, vláčet za sebou plovoucí domeček.

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Ty na srazy nejezdis ani když jsou od tebe 15km? No to je ale chyba!

Letos jsem na nejvzdalenejsi sraz tahl lodičku přes 300km.

Ja si radsi zajedu nekam do housti a cumim do vody nebo chytam ryby :) a nebo delam rychlostni zkousky po Labi, to je taky moje. Srazy se mi nejak zprotivily kdyz jsem jeste jezdil na motorce. Ale ja jsem takovej zvlastni, takze me musis brat s nadhledem :)

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

Ahoj námořníci.... no jestli bude v květnu mrznout, tak si to taky hodím..... začátkem dubna udělám nějákou údržbu a pak hurá na vodu... to bude orgasmus... Zdendy se zeptám na to jak správně naleštit loď... No a kdyby mi to přijel ukázat názorně jak se leští... tak se ho pak vždycky zastanu, pokud někdo nazve jeho krásnou lodičku šuplíkem.... ahoj Milda
Odkaz ke komentáři

Hi-ta nenažranost je asi fakt všude.Našel jsem na E-Bay v Německu kompletní řízení 15ft včetně volantu za 128E plus 10E poštovné.Podíval jsem se v čechách a v AKCI ve firmě Seemaster bylo za 5668Kč.

No nic kdyby nebyl tak nenažranej tak ho vezmu u nich,takhle jednoznačně Německo obzvlášť když potřebuju 2 kusy takže se s kámošem podělíme o dopravu.

Odkaz ke komentáři