Zdenda Odesláno 4. Duben 2016 Sdílet Odesláno 4. Duben 2016 Už jsem to psal, ale nevložilo se to sem..... namáš tam náhodou torx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 4. Duben 2016 Sdílet Odesláno 4. Duben 2016 (upraveno) Torx jsem zkoušel, ty taky nepasují. Spíš to vypadá na ty palcové imbusy a možná 1/8", protože jsem pak našel ještě 3,5 a ta byla taky velká. Zatím díky Vůbec jsem netušil, že existují palcový imbusy Upraveno 4. Duben 2016 uživatelem karelgumak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Duben 2016 Sdílet Odesláno 4. Duben 2016 Vezmi imbus 4, brejle, malou brusku a trochu si pohraj..... :-)Ale těch 3,5mm by do 9/64 mělo pasovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 5. Duben 2016 Sdílet Odesláno 5. Duben 2016 Tak imbus je 1/8 palce. Koupil jsem ho u Brendy za 39 penez.PS Lubore, brousit jsem zkousel, ale vysledek nic moc. Malou brusku mam, brejle taky, ale ten imbus se musi nekdo drzet. A tam byl asi problem .... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se