jiri.sefrna Odesláno 10. Květen 2014 Sdílet Odesláno 10. Květen 2014 Chlapci, těžce závidím, na poslední chvíli jsem musel účast na srazu zrušit a moc mě to mrzí, počasí klaplo krásně, volno jsem měl až dnes, tak jsem zajel na Slapy za Anachym, kromě pokecu došlo i na kravení :D nějaký fotky z dneška tady. http://fotosefrna.zonerama.com/Album/322160 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 10. Květen 2014 Sdílet Odesláno 10. Květen 2014 (upraveno) No byla to paráda , počasí klaplo , jen jsem se nemohl účastnit celého procesu,ale nevadí .Byli jsme jak karavana a všichni nás sledovali . Jen obsluha říčního bagru v Osečku mi vynadala že jsem nerespektoval nějakou jeho vlajku ale co . Upraveno 10. Květen 2014 uživatelem KBfotoservis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Květen 2014 Sdílet Odesláno 11. Květen 2014 a kde si byl ty ? dneska byla ta plavba pohodičkaJa sem za sebe poslal skupinu 6ti náhradníku uz ve čtvrtek (s tema ses asi minul, odjizdeli v patek rano), ja jsem jinak v Indii. Dneska teprve vyrazim domu. Podle toho co mam zatím informace, tak nahradnici byli spokojeny, akorát se bali, aby mi neodreli lod, tak prej delali takovy trochu zvlastni manévry při pristavani, coz mne znacne pobavilo, skrabance moc neresim. Ale cenim si, ze mi zustala vrtule. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 11. Květen 2014 Sdílet Odesláno 11. Květen 2014 přatelé-musim se omluvit-sobotní zastavka doma a bylo vše jinak-musel jsem vyřešit par zadrhelu v praci a skoncil jsem v nedeli v poledne-doufam ze se vam to libilo a za rok AHOJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se