fishmaster Zveřejněno 1. Leden 2014 Sdílet Zveřejněno 1. Leden 2014 Zdravím Labské vlky.V létě jsme se domluvili,že bude letos sraz u vás na Labi.Že by jsme už rozjeli přípravu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 1. Leden 2014 Sdílet Odesláno 1. Leden 2014 tak nejak jsem doufal ze se o tom domluvime v(po) Hodonine-vim ze to je brzo ale letos vychazi idealne 8 kveten-90%lidi stejne v patek veme dovolenou aby mel 4 dny volna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 1. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Leden 2014 (upraveno) Jsem pro-hodíme to na net?Sandberk? Upraveno 1. Leden 2014 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 Sandberk bych zrovna nedoporučoval. Místo to není špatné, ale mizerná hospoda, zaplivaná, kotvení pro více lodí taky není a na koupání to v květnu ještě nebude. Já sám osobně tam pluji jenom kvůli koupání, které je pěkné. Ale samotný klub vynechávám. Stačilo mě to pár krát a myslím si, že kolem vody je víc lepších míst např. soutok Labe s Cidlinou ad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 (upraveno) no zatim je vsechno ve hvezdach ale....ze bych musel mit za zadkem na Soutoku( ale na vylet je to OK) stovky cyklistu a bruslařů.......tady jde hlavne o to aby si bylo vecer kde sednout ,rano si mohl dat kafe a nestalo te to jako dovca v Chorvatsku-beru to tak ze Sandberg je tak nejak uprostred a da se udelat plavba na obe strany-a k te kultuře prostředí-nevim-to museji posoudit ti co se tam nejezdi jen koupat-ja si nestezuju- Upraveno 2. Leden 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 2. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 (upraveno) A co v tý maríně jak jsme byli v létě?Spojit to s výletem na hrčáky,nebo do kolína...Chtělo by to domluvit nějak včas,aby už nebyla jiná akce. Upraveno 2. Leden 2014 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 vzdyt rikam-behem ledna to objedu a porefruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 no zatim je vsechno ve hvezdach ale....ze bych musel mit za zadkem na Soutoku( ale na vylet je to OK) stovky cyklistu a bruslařů.......tady jde hlavne o to aby si bylo vecer kde sednout ,rano si mohl dat kafe a nestalo te to jako dovca v Chorvatsku-beru to tak ze Sandberg je tak nejak uprostred a da se udelat plavba na obe strany-a k te kultuře prostředí-nevim-to museji posoudit ti co se tam nejezdi jen koupat-ja si nestezuju-Packo, byl jsem přímo i v tom klubu takže vím o čem mluvím - nejezdím se tam jenom koupat, ale po špatných zkušenostech zastávku u nich vynechávám. Neříkám, že se to tam třeba nezlepšilo ... Fismaster: Minule jste mi Týnec vymluvili, takže ho nenabízím. Pak jsou ještě pár míst u Poděbrad, Marina Poděbrady (dá se tam i kempovat v kempu pro ty co by přijeli autem) a ještě ten Golf klub, ale jsou tam menší možnosti kotvení, ale dá se u udělat pěší procházka do Poděbrad, případně pro ty co nepluli, tak Cidlina. Nymburk snad plánuje nějaký molo, ale není tam rozumně hospoda přímo u něj. Dál musí místní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 Libore na Sandberku byl z nas asi kazdej. Ja myslim, ze nezalezi na tom, jak vypada vycep, ale jaky se sejdou lidi a jaka je atmosfera. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 beru to tak ze Sandberg je tak nejak uprostred a da se udelat plavba na obe strany-a k te kultuře prostředí-nevim-to museji posoudit ti co se tam nejezdi jen koupat-ja si nestezuju-uprostřed čeho ?? to snad spíš na horním konci Labe. Ode mně nějakejch 180 km mi nepřipadne jako střed splavný vody jinak pokud jde o hospodu na Sandberku, já si nemůžu stěžovat, a to jsem dost náročnej. Jsou slušný, celkem uklizeno, pívo studený. Akorát, že si říkaj vodáckej kub a maj tam převážně jen karavany. =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 (upraveno) libore-jak jsem psal-jeste nic neni jiste-zkusim to napsat jeste jednou a srozumitelneji-v lednu objedu mista pripadajici v uvahu mezi Podebrady a Tyncem-dam rec s majiteli a provozovateli a zjistim jake jsou moznosti-pak budem vedet vic-davide-uprostred je mysleno možnost nejakeho vyletu-na jednu stranu Podebrady na druhou Chvaletice(Ranč u kamenneho stolu)-pripadne Hrčaky Upraveno 2. Leden 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 Ono se celkem špatně vybírá místo, kde by mohlo kotvit víc lodí, byla tam možnost případného stanování nebo ubytování pro ty co nemají kajutu nebo přijedou autem a bylo to trošku zajímavé. Myslím si, že takové místo na středním Labi bohužel není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 ve hře je Tynec,Kolin-Sandberg,Oseček,Soutok a Podebrady-posledni 3 jmenovane maji dost podstate minus že by lode byly mimo dohled a lonskej pripad zaměrně odvazane lodi na Osečku.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 Pokud by to bylo v Týnci, můžu s přípravou pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 2. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 (upraveno) Libore tou marinou v létě jsem myslel Týnec.Na Sandberku jsem byl loni v létě týden a spokojenost.Davide příští rok by jsi to mohl mít blíž-že by byl sraz u tebe?Tam je taky kráně a hodně lidí to tam nezná....Labe okolo Týnce je domluvené od loňska navíc bude pro letošek výhodnější pro kluky z Moravy kterých se ukazuje čím dál víc a vlastně si i loni řekli o nějakou bližší destinaci.. Upraveno 2. Leden 2014 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 2. Leden 2014 Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 Davide příští rok by jsi to mohl mít blíž-že by byl sraz u tebe?Tam je taky kráně a hodně lidí to tam nezná....u mně klidně, kdykoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Leden 2014 Sdílet Odesláno 3. Leden 2014 a vlastně si i loni řekli o nějakou bližší destinaci..... presneji receno mluvili o Bataku. :D Ale proti Sandberku nejsem, konecne bych se na sraz mohl plavit. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 3. Leden 2014 Sdílet Odesláno 3. Leden 2014 S Baťákem bych taky mohl pomoci, vzhledem k tomu, že jsem se tam 2 sezóny plavil a mám tam dost známých a k některým jezdím doposud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 3. Leden 2014 Sdílet Odesláno 3. Leden 2014 Zdravím , tak za mně kdekoliv. Kdykoliv . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 3. Leden 2014 Sdílet Odesláno 3. Leden 2014 Zdravím na horní Labe, kucí, kde se tam u vás dá natankovat přímo do lodě? Chtěl bych v létě udětat cestu do Poděbrad tak pomalu scháním info. Na itineráři je vše "dones nalej dones"... Jinak udělejte si výlet po Labi do Píšťan...hezké svezení a super zázemí... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Leden 2014 Sdílet Odesláno 3. Leden 2014 Odpoved je jednoducha - pokud vim tak nikde.Mozna to v budoucnu pujde v Tynci, ale uz se o tom mluvi delší dobu a není to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 3. Leden 2014 Sdílet Odesláno 3. Leden 2014 jo chlapče-servis jako je na Zernosekach tady nenajdeš-tady musiš hezky kanystr do ruky a těch par metru k benzince po svych(nebo pěkně poprosit a on tam nekdo sfoukne autem)-jinak diky za pozvani,vloni jsem tam byl a dokonce jsme se potkali kdyz jsi šlechtil lod v Litomericich (konec května-3 sraz JI+Plav.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 3. Leden 2014 Sdílet Odesláno 3. Leden 2014 Nojono, tak to vidíš... s kým já se potkávám :-) Teda s tim palivem jste mi kucí neudělali radost! 300L nosit v kanďákách? No to bude príma odpoledne hihihi... Jo asi jsem spanštěl na Žernosekách... a v Chorvatsku, tak abych scháněl rudlík na kanistry :-) Jinak díky za info a třeba se zas někde potkáme... poznávací značka: vlajka plavidla ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Leden 2014 Sdílet Odesláno 3. Leden 2014 To by chtelo aspoň 200l sud na vleku za osobak, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 3. Leden 2014 Sdílet Odesláno 3. Leden 2014 Hmmm, to jo, ale nějak to zmáknu... těžko odhaduju spotřebu proti proudu, třeba mi to bude stačit na obě cesty...:-) Nějak to dopadne, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se