viky_cz Zveřejněno 18. Prosinec 2013 Sdílet Zveřejněno 18. Prosinec 2013 Ahoj, zucastnil by se nekdo s lodickou plavby na Silvestra na v.n Rozkos? Třeba odpoledne nebo k veceru....Uvazuju o tom, mohla by to bejt stranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 19. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2013 kdyz sranda tak sranda-a o pulnoci si vystrelit svetlici uprostred Rozkoše to te nenapadlo?-jedno realnejsi-co takhle projit se kolem Hrčáků-opíct holkam špekaček............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2013 škoda, že už mám program ale jinak prima nápad, a pokud by zamrzlo tak na bruslích by to šlo taky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2013 Jedu do Kvasin, takze Hrcaky ani nahodou. Holky jsou nemocny, takze taky nic.Akorat jsem by upzornen, ze Rozkos bejva na zimu dost vypustena, takze mozna to nebyl az tak dobrej napad. Prinejhorsim vemem zavdek Labem v Jaromeri. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 31. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2013 Bylo to velmi obohacujici!!! http://www.volny.cz/valentvi/foto/PB300354.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Leden 2014 Sdílet Odesláno 1. Leden 2014 ZÁVIDíM :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Leden 2014 (upraveno) Byla to legrace a prekvapive to nebylo ani moc o vrtuli, voda je tam cista a dno bylo videt dlouho před tim, nez bylo potřeba trimovat na melkou vodu. Projeli jsme usek od pevnosti Josefov az tesne pod jez v centru Jaromere a ještě taky asi 400m Upy. Hladina byla dost nizko (asi o 20cm), takze v Upe byl trochu problém s hloubkou, skoncili jsme, když uz bylo pod 30cm, ale za normálního stavu by to mozna slo dal. Vylet byl uzasny, reakce lidi kolem super, vsem kolem vody jsme poprali stastny novy rok. (Oni si zrejme mysleli, ze jsme na mol dost brzo, ale bavilo je to.) Fotky zde. Edit: akorát teda byl trochu problém se spoustenim na vodu. Místo, kde fotomapa ukazovala něco jako sjezd do vody byl holy travnik. Vzhledem k nizky hladine jsme lodicku nakonec sundali z vleku na suchu a po travniku jsme ji pekne na hulváta soupli do vody. Ven opacny postup, s navijákem, 10m lano nam nestacilo, tak jsme ještě asi o 1.5m nastavovali. Edit2: Spletl jsem si Upu a Metuji... ze se nestydim. Opraveno. Upraveno 2. Leden 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 1. Leden 2014 Sdílet Odesláno 1. Leden 2014 Krásná práce.Že jsi cvok to jsem věděl,že až tak velkej to ne. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 2. Leden 2014 Cvok jsem, ale tohle mi prijde celkem malo sileny: je to legalni, prilezitost se nasla snadno, kumpan pro spusteni na vodu taky, takze no problem. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se