Standa Zveřejněno 15. Březen 2009 Sdílet Zveřejněno 15. Březen 2009 Ahoj tak jako každý na svojí lodi jsem potřeboval opravit slunneční zástěnu moje zkušenosti jsou zatím s pražskou firmou v Hostivicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuty Odesláno 17. Březen 2009 Sdílet Odesláno 17. Březen 2009 Zdravím, taky potřebuji udělat plachtu přes otevřenou špici a celkovou převozní plachtu .Mám loď 5m.Jaká je tvoje zkušenost v plachtárně Hostivice.Mám obavu nechávat loď někde přes noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 19. Březen 2009 Sdílet Odesláno 19. Březen 2009 Zdravím, v Hostivicích jsem si nechal nacenit výrobu nové střechy a perseniku na Baylinera 2052 a cena 31 tis. co za to chtěli, mě přišla celkem drsná... Jestli chcete někdo taky zkusit štěstí, tak je to http://www.plachtarna.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 20. Březen 2009 Sdílet Odesláno 20. Březen 2009 Ahoj, mám výborné zkušenosti s firmou pana Ovčičky z Příbrami, www.o-sails.cz. Umí. Tak ho zkuste. Dělal mi již dva perzeniky, jeden na plachetnici a druhy na otevřený člun s konzolí a byly velice povedené a myslím i za slušné peníze. V loni mi opravoval plachtu krycí perzenik na můj současný člun a taky velice precizní práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 21. Březen 2009 Sdílet Odesláno 21. Březen 2009 Díky, už jsem jim napsal, tak jsem zvědav jak to vyjde od nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 28. Březen 2009 Sdílet Odesláno 28. Březen 2009 Tak pan Ovčička překonal i Plachtárnu - plachta na střechu 30-35.000,- a persenik 12.000,- vše BEZ DPH.Nic proti ničemu, ale to musí asi prošívat platinovou nití a dává zlaté druky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuty Odesláno 30. Březen 2009 Sdílet Odesláno 30. Březen 2009 Ahoj,také jsem dostal nabídku na zastřešení mého člunu od p.Ovčičky,35-40 tis. bez DPH,tak jsem to vzdal a asi se naučim šít.Ještě musim sehnat,kde maj ten materiál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 30. Březen 2009 Sdílet Odesláno 30. Březen 2009 Dostal jsem kontakt na staršího pána z P5 Zbraslavi a ten šil persenik známému na 6-ti m. loď za cca 3.000,- což je super cena, ale potřebuje mít mustr, podle kterého to ušít.Teď mám u něj starou střechu na všití zipu a oken, tak pak poreferuju, jak to dopadlo.Nicméně, viděl jsem jeho práci a velice slušné....Původně jsem s tím byl v Plachtárně v Hostivicích (dneska) a tam mi bylo řečeno, že přijdu na řadu asi v průběhu června (neskutečný termín) a že mi začátkem června zavolají, kdy to mám přivézt. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Duben 2009 Sdílet Odesláno 1. Duben 2009 (upraveno) Ahoj. Persenik potrebuju take usit a zatim jedinou kloudnou nabidku jsem dostal od pana Hodace, kterej ma dilnu v Pistanech u Litomeric. Zatim jsem se s nim jeste nebavil osobne, ale posilal jsem mu fotku me predstavy, rozmery a jeho cena bylo docela zajimava. Jsem zvedavej jak to dopadne v realu.Jinak s plachtarnou mam vcelku dobre zkusenosti. Upraveno 1. Duben 2009 uživatelem tomas80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 16. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 16. Prosinec 2009 Proč to chlapi nezkusíte u Poláků?Sail servis, nebo Narwal - myslím, že to bude levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bokal Odesláno 19. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2009 Mám bimini a kočárek od Sailservice a tady mi kamaráci nechtěli věřit, že to vyrobili v polsku nerez trubky tady jsou dražší než tam celý komplet - www.sailservice.pl nyní se chystám objednat komplet plachet na moji plachetku 23 stop, celkem: fok+grot 31m2 je za 19000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 321 Odesláno 8. Červen 2011 Sdílet Odesláno 8. Červen 2011 Ahoj, nemáte zkušenosti s opravami plachet samolepící tkaninou? Viděl jsem to ve Francii, když jsme přebírali loď se zuboženými plachtami. Přišel chlápek vystřihl záplatu z velkého archu a z obou stran zalepil. Drželo to úplně v pohodě. Vypadalo to jako klasická samolepící PVC folie, ale byla to látka. Neví někdo jak se to jmenuje a kde to sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 10. Červen 2011 Sdílet Odesláno 10. Červen 2011 Jmenuje se to "samolepici dakron" a sice nevim jak na plachtu na plachetnici, ale na plachtu na rogale to funguje docela dobre, tak predpokladam ze to bude dobry i na tu plachetnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 10. Únor 2014 Sdílet Odesláno 10. Únor 2014 Máte někdo zkušenost s impregnací látek na lidích? Jak často by se měla impregnovat a čím? Imregnace na stan nemají požadovanou stálost, nepočítá se s tím, že bude celou sezonu venku . :-) Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 10. Únor 2014 Sdílet Odesláno 10. Únor 2014 Zrovna to řeším.Problem je hlavně v tom že spousta impregnací zustává po zaschnutí lepkavá.Pak se na to chytá bordel a špiní okna při zabalení.Použil jsem Seamsure od MCNETT(USA).Dělal jsem jen švy které mě připadaly jako zdroj problému při velkých deštích.Dám vědět jak funguje ,ale čekám na lepší počasí než to poleju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 11. Únor 2014 Sdílet Odesláno 11. Únor 2014 No já zatím potíže nemam, nikde mi nezatýká, ale vím, že stany se impregnovat musí tak si myslím, že i bimini na lodi. Pokud má někdo zkušenost, rád se jistě podělí...Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Únor 2014 Sdílet Odesláno 11. Únor 2014 Drive, nez ti zacne prosakovat samotna latka, tak ti zacne chcat svama. Na to jsem pouzival tuto vecicku, ktera ty svy zaleje a vcelku to par let vydrzelo.http://www.svb.de//yachticon-pinsel-nahtdichter.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 11. Únor 2014 Sdílet Odesláno 11. Únor 2014 Jo Tome, ale tohle ja pak docela na těch švech vidět, ne? Já myslel něco jako se používá na stany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Únor 2014 Sdílet Odesláno 12. Únor 2014 Jo samozrejme ze je to pak videt. Muzes se potom podivat na moji strechu, ale dokaze zacelit i relativne vetsi diry kolem nitit takze jestli se mam rozhodovat mezi tim jestli mi pri desti ma kapat voda za krk, nebo mit na strese par viditelnejch prouzku tak mam jasno.Nicmene jsem si nyni vzpomel ze mi rikal znamej kolem Liberce to nekdo dela takovouto impregnaci strech, zkusim zjistit vice ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 12. Únor 2014 Sdílet Odesláno 12. Únor 2014 Neni nic horšího než když mě unavenemu byt po požití chytré vody začne uprostřed noci kapat voda do peřin.To bych v tu chvíly bral i červené proužky na modré střeše :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 16. Únor 2014 Sdílet Odesláno 16. Únor 2014 Jasně, když začne zatékat, je už pozdě, ale já bych tomu rád předešel... možná bude dobrá imregnace na stany. Nejlépe nějaká co bude vyhánět i pavouky, viď Tome ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Únor 2014 Sdílet Odesláno 16. Únor 2014 Ty vole o tech hajzlech mi ani nemluv. Vsak pockej, taky se dockas :lol: Jinak si myslim ze stejne vzdy zacne zatejkat svama takze tam impregnace moc nepomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 16. Únor 2014 Sdílet Odesláno 16. Únor 2014 No já když šiju biminy, nebo persenik, tak si švy nejprve slepím, a teprve potom ušiju, je to trochu opruz, ale zase to neprotěká..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 16. Únor 2014 Sdílet Odesláno 16. Únor 2014 http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/eshop/13-1-CISTICI-UKLIDOVE-PROSTREDKY/683-2-KREMY-NA-OBUV/5/5742-Tagal-impregnace-na-textil-stany-a-obuv-300-ml-spray Odzkouším tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 28. Březen 2014 Sdílet Odesláno 28. Březen 2014 http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/eshop/13-1-CISTICI-UKLIDOVE-PROSTREDKY/683-2-KREMY-NA-OBUV/5/5742-Tagal-impregnace-na-textil-stany-a-obuv-300-ml-spray Odzkouším tohle...Tak jak dopadl ten sprej? Já jsem vytáhnul po zimě loďku ze stodoly a zaparkoval před barákem... pršelo dva dny a mě napadlo zkontrolovat jestli do lodi neteče.... no byl jsem pěkně rozčarovanej.... krom toho, že tam zatéká hlavně kolem švů.... tak asi také zatéká kolem gumových těsnění oken.... Ty okna nechám přetěsnit mechanika co dělá autoskla..... ale tu plachtu musím něják naimpregnovat sám..... bojím se, že ten impregnační sprej nezaleje dírky ve švech.... asi bych ty švy radějí přelíznul něčím tím lepkavým, aby se to zalilo.... Jestli máte někdo nějáký dobrý tip na impregnaci, tak prosím o rady....... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky