david Zveřejněno 9. Prosinec 2013 Sdílet Zveřejněno 9. Prosinec 2013 (upraveno) Dal jsem na "přátelskou" radu Vikyho a založil si téma 1) Nesouhlasim s tim, ze jsi to napsal jen tak mimochodem, pokud chci neco rict, reknu to. Kdyz ja jsem napsal poznamku o presumpci viny (taky jen tak mimochodem, mimochodem), hned se vztekas, a zbytecne.2) Kdyz te neco sere, napis, ze te to sere. Nejlip si na to zaloz vlastni tema, at v tom mame jasno a nemame tvoji nasranost vsude, OK?Tady je odpověď: S čím nesouhlasíš mi je fuk. Tvoje poznámka o presumpci viny, mimochodem, nebyla mimochodem, byla adresná. řek jsem co jsem chtěl a čekal, kdo se jak chytne. Chytil ses a blbě, jak už bývá na českých fórech zvykem. Ne si říct: „vono by na tom něco mohlo bejt, třeba ne na tomhle konkrétním motoru, ale obecně jistě. Každej prodávající se obvykle chlubí, jak dává pravidelně motor servisovat ve značkovém servisu a tady je motor bez papírů – nejni to divný?“ Ale vono né, ty si řekneš, že jsem kupujícího napad a eště to napíšeš a dál se v tom hrabeš. Že se spíš třeba nezeptáš, kdo je ten renomovanej prodejce? Btw. To, že mně něco sere, neznamená ještě, že jsem nasranej. Ty jsi zřejmě se stavem zlodějiny na našich vodách spokojenej, tak ať ti to vydrží. A abych ti ušetřil těžkou moderátorskou práci, svý příspěvky jsem už smazal. Á ještě pro Zdendu na jeho otázku - P.S.2 ke kolika použitým motorům je k dispozici původní doklad, všechny manuály a serviska? Necháváš si doma třeba oučet od bot, televize, nebo vrtačky nebo jinýho krámu za pár korun? Víš kolik bylo nabídnuto kradených lodních motorů za loňskej rok?. JAKÁ JE šANCE, ŽE SI HO ZROVNA KOUPíš? Když koukám na vaše reakce ani nechápu, proč tu je někde odkaz na přehled kradených motorů i s výrobními čísly. Zrušil bych celou databázi. Kradenej je levnější, tak to je výhodná koupě. A že ho příště švihnou mně? Třeba néé, já si ho nosím domů. Upraveno 9. Prosinec 2013 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 Tvoji "vtipnou" poznamku mozna spatne pochopil Anachy, ja jsem ji ze zacatku pouze nekomentoval.Ani jsem si nerekl, ze jsi kupujiciho napad, proste jsem jenom mel pocit, ze kazdej motor z druhy ruky nemusi bejt nutne kradenej a novacek, ktery se na to pta nemusi bejt nutne zlodej.Neustale bojuju s faktem, ze lidi se k sobe vzajemne chovaji jako hovada. V nejhorsim pripade dokonce ti, kteri maji co rict, ale nechavaji si to pro sebe. Co s takovejma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 zase meleš píčoviny, nikdy a nikde jsem nenapsal a ani si nemyslel, že kupující je zloděj. Tepláky mu chytře nandal Zdenda.Jen tak pro přehled, dal jsem testovací otázku, přesně ve formulaci onoho tazatele, dneska v naší občerstvovně postupně několika lidem s dotazem, co tě první napadne? Co myslíš, že všechny hned napadlo? Hádej, můžeš jednou. Loď z nich měli jen dva.Jo a nepřidělávej si zásluhy za můj odkaz parametrů na kterej ses sám nezmoh. Místo abys ho hledal, to jsi radši na mně píčoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 Na mě se nevymlouvej!Vůbec nebudu hodnotit to že jsi někoho napasoval do role zloděje či spolupachatele, aniž bys cokoliv bližšího věděl. Stačilo, že nemá k motoru servisní manuál a hned je podle tebe v tom až po uši. No já ho k motoru taky nemam, tak jsem u tebe asi taky zloděj. Co nadělam. Alespoň, že mam originál doklad o koupi. :DKaždopádně já jsem ho za zloděje, ani za spolupachatele neoznačil. Jen jsem se smál, jak rychle jsi ho odsoudil. Věřim, že sis to zpětně uvědomil a proto jsi všechny ty svoje kydy zase hodně rychle smazal.Taky mi vadí jak se všude a všechno krade. Ale proto bezhlavě každýho neodsoudim.Mimochodem těch lidí, co si koupí věc v dobrý víře a pak jim to seberou mi je fakt líto!! Ale to už je úplně mimo mísu tohohle zasmrádlýho vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 Holky NECHTE TOHO.Nejde o to jestli je motor kradenej nebo nejní.Na tom nám nějak nezáleží-i když asi jo,bo když se budou kupovat tak se budou i krást a to nás sere všechny.Chápu Davida,kterýmu u něj ve městě objevili policajti zloděje lodí.Chápu i Vikiho kterej se s tímto u lodí ještě nesetkal.Diskutujete tady o hovně,máslo na hlavě má zloděj-tedy nikdo z vás.Pokud se tady nováček zeptá na technické informace a znám je,pak nemám problém je předat dál aniž bych se ptal komu motor schází.Na jednu stranu má Viki pravdu v tom že není potřeba každej kus brát jako kradenej na druhou chápu i tebe Davide.Ale zde se jedná o jakousi studnici informací,kde se je nováčci mezi které se řadím taky snaží získat.Davide,možná stačilo informaci že motor může bej kradenej napsat trošku jemněji a pak by asi Viki nereagoval tak jak se stalo.Viki,možná by stačilo nereagovat hystericky na hlášku od člověka se kterým jsi se pohádal na JI.Možná by stačilo jenom jemně upozornit.Ale to by jste nesměli být rozhádaní odtamtud.Prostě holky nechte toho a věnujte se lodím-se vším co k tomu patří,tedy i zlodějům.Máslo na hlavě máte oba.PS? Někdy vás seznámím-tedy pokud se tak už nestalo a uvidíte že si sednete na prdel jenom z toho jak se pochopíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 Ty vole teď jsem si přečet starý téma o Suzuki a čumím jako vrána.Viki nezavádíš tady cenzuru?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 PS:Ten odkaz fakt napsal David..KUWA...To jsme asi v prdeli už i tady???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 fischmastře, dík. napsal jsem v prvním kole jen a pouze " komu schází?" . Vůbec mně nenapadlo, že někteří to pojmou jako že píšu: ten onen dotyčnej motor ukradl. Já to bral, jako že si třeba možná naběhl. Víc nic. Každopádně ty reakce jsou zajímavý a docela poučný. Je pro mně neuvěřitelný, že nikdo, ani jeden, co nedávno řvali kolem ukradené lodě, se nepřidal a svorně mně buď tepou, nebo držej hubu. kámoš, co mu ukradli tu Hondu, prolejzal kde který fórum a našel, hlavně někde u rybářů, jednu IP adresu, ze který lezly nabídky motorů jen to frčelo a jeden z nich byl jeho. No, PčÅ” je má i s nahranejma telefonama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 koukam jako blázen co Daviduv(aspon ja to tak bral-sam si obcas taky rypnu),,humor,, zpusobil-docela bych chtel byt u toho až se někde s Vikim sejdeteViky a Zdendo-v sobotu mame neco k projednani v Tynci tak doufam ze to platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 (upraveno) Chlapi, vam ten snih asi leze na mozek.Jestli moje poznámka o presumpci viny byla hystericka, tak co potom bylo Davidovo vykrikovani o curakach? Asi svetova valka ne?Odkaz jsem tam vlozil do myho prispevku, protože David všechny svoje příspěvky smazal, vcetne toho odkazu, kterej jedinej v tom tématu za něco stal ... a ja ho tam jinak nemohl vlozit. Co sem mel asi delat, když v tom David udelal takovej MRDNIK?! Tak se na to dobre vyspete, at vam to dotece.Taky sem to mohl smazat všechno, ale to by bylo jaksi na picu, ze jo?! Jak tu spravne Fishmaster podotkl, hlavne by tu mela bejt studnice informaci, tak se toho drzim.A Davide, jestli tam chces ten svuj odkaz vlozit znova za sebe, tak ja ho u mne klidne smazu.Edit: Packa - myslim ze plati. Upraveno 9. Prosinec 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 Za mě platí. Mam to už pohromadě. V sobotu to případně poladíme a příští týden polezu za úředníkama prošlapat cestičku tomu schválení projektu k realizaci. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 (upraveno) Kdy se mame sejit?Edit: Fishmastre, my uz jsme se potkali, před celkem dlouhou dobou a bylo to fajn, ale pak jsem Davida bud ja, nebo celej svet, z nejakyho divnyho duvodu zacal trvale srat. Spis to vidim na ten svet, ale třeba za to muzu. ;)(V praci to mame s kolegou rozdeleny, bud za pruser muzu ja nebo on, at je to co chce. :D) Upraveno 9. Prosinec 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 Tak předpokládám že Isuzu má doklady na přihlášení jinak by ho doufám nekupoval.Lidé by se měli informovat o problematice krádeží a prodeji kradených motoru a lodi.Věřím že david neměl v umyslu nic jineho a rozhodně jsem z jeho příspěvku nevyčet utok na kupujícího Isuzu,ale na možnost takovéhoto obchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 Hele, tady jsi OT. ;) Tady se hadame, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 10. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2013 Taky jsem si chtěl koupit motor. Ten co je tady v inzerci za málo peněz. Nechci prodávajícího napadat, nejspíš to byla jen náhoda. Komunikace opravdu promptní. Bohužel jen do doby, než jsem se zeptal na výrobní číslo a evidenci na SPS. Od tý doby je naprostý ticho.Pořád mam dojem, že motory jsou na sps evidovaný a že kradenej motor tam člověk nepřihlásí. Jinak k přihlášení jsem nepotřeboval nic víc, než smlouvu s prodávajícím a CE na motoru. Přihlašoval jsem pětikoňku, která dosud nebyla v evidenci.No ale to jsem taky OT. Nevim, jestli je tu na to nějaký vlákno. Přiznam se, že po ránu jsem línej ho hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2013 Zdendo, tohle forum neni az tak chytry, aby se v nem daly delat cachry jako v PHPBB, takze prestehovat to na spravny misto nemuzu, ale kdyz pouzijes link "Posledni prispevky", tak celkem snadno najdes, ze se tu neco deje momentalne jenom ve trech tematech, to by snad nemuselo bejt tak slozity ani po ranu. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2013 Vidím, že papír opravdu snese úplně vše :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2013 Ted jsme se dostali do zajimavy faze. V tematu pro Suzuki se probira, co jsem kdy smazal a v tematu pro dohadovani se probiraji papiry od motoru. Ojojooojjjj!!!Anachy: Vis jak to vypadalo, kdyz David promazal vsechno, co napsal? Jako kdyz jsou vsichni na nejakym fetu. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2013 No obcas by to asi vyresilo spooousty dohadů :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 10. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2013 Ach jo, panove. Nemam nejak slov k tomuto tematu. Jiz jsem to nekdy psal, nicmene bohuzel se musim opakovat, protoze mi to zacina stale vice pripadat, jako na jistem podobnem foru. Bohuzel !!!Doporucuji Vam si to vyrikat nekde v hospode u piva, klidne si i rozbijte hubu, kdyz se Vam pak ulevi, ale hlavne se zklidnete at zde nemusime cist takoveto Vase vystupy.Nyni je tady kazdej za svateho. Jestli je pripadne nejaka vec kradena nebo ne, to je vetsinou dilema. A uprime? Ruku na srdce, nikdy v zivote jste nikdo z Vas nekoupili vec o ktere jste nemeli absolutni jistotu, ze neni kradena?? Ja se priznam, ze ja ne !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 11. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2013 Tomasi80, trefně a přesně vyjádřené. Znám Davida, Fishmastra i Vikyho jako obyčejné slušné lidi. V každém někdy chytnou saze, i ve mne před léty a jinde.Proto si myslím, že až se někde potkají, dají pivko a v klidu si to vysvětlí. Anebo to už bude dávno zapomenuto jako malichernost. samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2013 Samolitře, Ahoj!teď jsi do toho namočil i úplně neviného fischmástra :D :D :DP.S. nepoletíš někdy zas kolem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 11. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2013 Díky Davide za upozornění.Sorry Fishmastre, ruka šla rychlejc než mozek. Mám chřipajznu a nesmím si dát ani čaj s rumem, svařáka a pod.-----------------------------------Davide, nevím, jestli se v prosinci dostanu do Prahy. 8.ledna jedu na kontrolu do IKEMu, pak nějaké setkání s kamarády. Můžeme se setkat pak v Davli. Jestli něco potřebuješ soukromě, máš můj mobil, nebo mail. samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2013 :D Namocit Fishmastra do toho, ze je slusnej clovek, to se neda odpustit! ;)Na to pivko se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se