Isuzu Zveřejněno 7. Prosinec 2013 Sdílet Zveřejněno 7. Prosinec 2013 Dobrý den, podařilo se mi koupit přívěšák z druhé ruky, bohužel bez jakékoli dokumentace a návodu. Vypadá skvěle, ale chtěl bych si udělat základní údržbu sám, a proto prosím, nemáte někdo manuál nebo aspoň ventilovou vůli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 (upraveno) Isuzu: Strejda Google vypada ze to jde jedine koupit online za 120Kc. Edit: http://www.motooff.ru/assets/files/doc/Suzuki/SUZUKI__DF4_5_6_Servisnaya_informatsiya.pdf Upraveno 9. Prosinec 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 Ale třeba já mám doma ještě manuál k ruský Mosvě a to je ten motor starší než já. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 Pozn.: V tematu probehl uklid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 9. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2013 úklid??????????????? :G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2013 Tak nevím proc jsi vymazal i mne. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2013 Aby sis nepripadal opomijenej. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Isuzu Odesláno 15. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 15. Prosinec 2013 Moc děkuji viki_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se