Přejít na obsah
Plavidla.cz

Krádež lodě

Sullaco

Doporučené příspěvky

No já mam taky velkýho psa. Dokonce i dost zle štěká. Jenomže vždycky z uctivý vzdálenosti. Kdyby se náhodou někdo přiblížil, tak by se hrdina nejspíš pos... strachy. :D

I když jednou jsem po návratu doma našel otevřenou branku a u ní kus hadru od krve.... tak nevim. Nic se neztratilo a nikdy už se ta pak branka "sama" neotevřela.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to hrozné.Jeden člun mě už nákej hajzl ukrad a ted se neustale při každém zakotvení bojím že se to stane zas a nebo mi lodičku přinejlepčím poškodí.Jedinou utěchou před krádeží byla ta velikost a váha kterou mě ted dotyčny vyvratil.

:(

Odkaz ke komentáři

Taky se tohoto bojím, obzvlášť když nechávám loď zakotvenou přes týden. Přeci jen ty naše skořápky je "jen" laminát, to stačí větší šroubovák a je to. To nemluvím o plachtě, kde stačí nůž... :-(

Alespoň zimu mám posychrovanou - mám to na chalupě ve stodole pod zámky.

Ale to léto je peklo ... když už neukradnou celou loď, tak jí vykradou - což o to, ale poškodí co můžou... a když si vezmu, tý práce co v tom mám...

Sekal bych za to ruce.

Odkaz ke komentáři

Mě loď ukradla voda,takže se zlodějema lodí zkušenosti nemám. :) Se zloději jiných věcí bohužel ano,a navíc ty hajzly potkávám skoro každej den.Snad je u soudu zavřou.

To aby jsi si seděl na rukou když je potkáš? Nemáš chuť je pořešit sám?

Odkaz ke komentáři

U nás ve vsi se pár let po revoluci rozmohly vykrádačky chalup (asi jako všude). Všichni věděli, že to dělá parta cigošů z vedlejší vesnice. Jenomže zákony byly takový, jaký jsou. Vždycky je sbalili, vzali jim otisky atd. Bohužel způsobená škoda na jedný starý chalupě a stoletých rozlámaných dveřích jaksi nedosahovala potřebný výše a sloučit to nešlo. :(

Jeden z těch chalupářů byl bejvalej policajt. Když už ho vybrali asi po pátý od začátku roku, tak se naštval a za cigošema si dojel. V klidu jim vysvětlil, že se to nedělá a od tý doby je ve vsi klid..... :)

Možná taky pomohlo i to, že jim jen tak mimo řeči vysvětlil, že za vesnicí je stará 40m suchá studna. Když se ve vsi ještě něco ztratí, tak se oni ztratí v tý studni... samozřejmě s pytlem vápna, aby to nesmrdělo. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...