Danykopy Odesláno 14. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 Ja ty stupne nemeril, tak jak je to na tom videu, tak to ma bejt normalne, tak je to v aute, no a Predstav si ze ten motor narovnas, nevim kolik je rozdil ve stupnich, ale saci kos je urcite porad pod hladinou. To kazdopadne s jistotou budu moct rict az sundam vanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 14. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 To víš, dobrá marka :lol: já bych to upravil, teda dal jinou vanu, a koš...ale ono stačí troch zvýšit hladinu oleje, a jde to. Jinak na přípravu sváru to odmastím přípravkem na brzdy, a pokud máš autogen, tak si udělej holendřík,a připájej ho mosazí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 16. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 16. Prosinec 2013 tak jsem to dneska snad vyřešil... nedalo mi to a vanu jsem sundal, samozřejmě se při tom zku...lo těsnění, které je poměrně drahé. to jsem vyřešil loctitem a doufám, že to bude těsnit. sací koš ani vana není třeba předělávat, sací koš má poměrně malý vtok, cirka průměr 25mm a je asi tak 4cm ode dna, myšleno podle nové polohy motoru, když je to v originál naklonění, tak je sací koš na samém dně....hladina je nad vtokem sacího koše cirka 8cm, takže i když se olej dostane do systému a hladina trochu klesne, pořád je to v pohodě i při náklonu. vypouštění oleje jsem vyřešil navařením tubky, kterou jsem vyvedl vedle motoru vzůru a ukončil zátkou. při vypouštění oleje strčim do trubky hadičku a vypustim a nebo odsaju. tak snad to bude v oukeji... trochu se bojim toho aby koš teď dobře sál olej, protože tím, že jsem dal do pryč to původní gumové těsnění se vana trochu zvedla vejš a mezi košem a vanou se zmenšila mezera, naštěstí tam výrobce udělal takové výstupky, které vymezují minimální mezeru....tak, sice mě to zdrželo na celej den, ale jsem rád, že jsem to udělal, protože pak bych měl bez tohodle docela pakárnu při výmněně oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 16. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 16. Prosinec 2013 Dobřes´ udělal,Dany..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 10. Březen 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Březen 2014 Tak a tady je ukázka malé úpravy vany, na první fotce je vidět, jak je tam uvnitř sací koš, takže by neměl být s hladinou oleje velký problém. ta navařená nerez trubka je na vypoštění oleje. http://danykopy.rajce.idnes.cz/uprava_vany/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se