Přejít na obsah
Plavidla.cz

měrka oleje

Danykopy

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

tak jsem to dneska snad vyřešil... nedalo mi to a vanu jsem sundal, samozřejmě se při tom zku...lo těsnění, které je poměrně drahé. to jsem vyřešil loctitem a doufám, že to bude těsnit. sací koš ani vana není třeba předělávat, sací koš má poměrně malý vtok, cirka průměr 25mm a je asi tak 4cm ode dna, myšleno podle nové polohy motoru, když je to v originál naklonění, tak je sací koš na samém dně....hladina je nad vtokem sacího koše cirka 8cm, takže i když se olej dostane do systému a hladina trochu klesne, pořád je to v pohodě i při náklonu. vypouštění oleje jsem vyřešil navařením tubky, kterou jsem vyvedl vedle motoru vzůru a ukončil zátkou. při vypouštění oleje strčim do trubky hadičku a vypustim a nebo odsaju. tak snad to bude v oukeji... trochu se bojim toho aby koš teď dobře sál olej, protože tím, že jsem dal do pryč to původní gumové těsnění se vana trochu zvedla vejš a mezi košem a vanou se zmenšila mezera, naštěstí tam výrobce udělal takové výstupky, které vymezují minimální mezeru....tak, sice mě to zdrželo na celej den, ale jsem rád, že jsem to udělal, protože pak bych měl bez tohodle docela pakárnu při výmněně oleje.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...