Danykopy Odesláno 12. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2013 To klepani bylo z motoru, bylo to jeste studeny a dlouho to stalo, taky olej by to chtelo vymnenit, pak sel nadherne, hezky klidnej chyta na skubnuti, nekouri.... No maxiku, za kolik? Ja teda jeste musim zkusit jak se mi tam ten motor vejde a uvidim, ani mi nepis za kolik, urcite by jsme se pak domluvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2013 Výměna? A vejde se určitě, mám motor z Toleda....VW je v podstatě LEGO To klepání.... byly prázdný hydroštely ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 12. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2013 Tááák, první zkouška motoru a jeho chlazení proběhla úspěšně :-) A co ta "nerezová krabice" vzadu za motorem? Ty s tím pojedeš i na moře? bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 12. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2013 Ta nerezova krabice za motorem, to je vymnenik... Misto chladice. O mori jsem neuvazoval, je to ricni lod. Proc se ptas? More by to zvladlo kratkodobe urcite v pohode, problem by byl jen v pouzitem materialu. Pouzil jsem potravinarskou nerez, ktera neni tak odolna vuci morske vode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 13. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 Ta nerezova krabice za motorem, to je vymnenik... Misto chladice. O mori jsem neuvazoval, je to ricni lod. Proc se ptas? More by to zvladlo kratkodobe urcite v pohode, problem by byl jen v pouzitem materialu. Pouzil jsem potravinarskou nerez, ktera neni tak odolna vuci morske vodeA co máš uvnitř toho výměníku,když jsi zvolil "tuto krabici"?A víš o tom,že když budeš jen na sladké vodě,je tento výměník docela zbytečný? bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 13. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 tak o tom, že by byl výmněník na sladké vodě zbytečný nevím a hlavně si to nemyslím. Nehledě na to, že jsem se na to asi před půl rokem tady ptal. Jestli máš na mysli jednookruhové otevřené chlazení, tak to bych na svém motoru měl opravdu nerad. Myslím, že to pro motor není ideální. myslím, že by vznikaly v motoru hluchá místa, kde by byl vzduch a né voda, také si myslím, že by se na motoru asi uvnitř usazoval vodní kámen a špína a tím by se zmenšovala účinnost, možná jsou moje obavy liché, každopádně jsem se rozhodl pro dvouokruh, už i pro to, že není vyloučeno, že bych se s lodí možná někdy i na tu slanou vodu mohl podívat...No a ta nerezová krabice, to bylo jediný řešení, který mě napadlo, bohužel, když jsem koupil všechny díly na výrobu, tak jsem zjistil na webu starélodě.cz , že se dá výmněník za dobré peníze koupit a že je pěknej a malej...tak už jsem to dodělal, uvnitř je soustava měděnejch trubek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 Dany, to je špatně, nerez s mědí nesmí být v jednom okruhu !!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 13. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 proč? já mám doma takhle udělaný ústřední topení v koupelně 10 let a je to v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 Bude Ti to v lodi dělat článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 13. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 To už jsi měl udělat nerez kompletní, cenově by to asi vyšlo nastejno, možná i levněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 nerez zase blbě vodí teplo, na výměník nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 13. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 Clanek to delat nebude, resp. Nemyslim si to... A nebo super aspon na to budu moct svitit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 A nebo dobijet baterku :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejsek.Zdiby Odesláno 13. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 Přesně.:-) Kolik to tak může dávat proudu? Źe bych si to udělal taky.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 13. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 Asi jsis to udělal ale přece jenom taková dobrá věc.Na olejové vaně si místo vypouštěcího šroubu našroubuj kohout s hadicí nebo trubku na vypouštění oleje.Většinou je na lodi pod motorem málomísta a musel bys vypouštět olej do dna.Na origo motorech je trubka vyvedená na nějaké šikovné místo a na konci kohout a napojený na ručníolejovou pumpu.Při výměně oleje si ušetříš hodně práce a nervů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 14. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 To je hodne dobra pripominka a vcera me to napadlo, kdyz jsem vypoustel olej. Tak jsem udelal pod motor takovou zachytnou vanu, ale jak to dostat z ty vany, to nevim. Ten kohout na vypustak neni spatnej napad, ale jakej kohout tam dat? Navic jsem zjistil, ze tim, ze motor bude jinak naklonenej, tak olej stejne nevypustim uplne, tak premejslim jak to vyresit, moc se mi nechce tu vanu predelavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejsek.Zdiby Odesláno 14. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 Prodávaj se různé odsávačky: http://www.mountfield.cz/odsavacka-oleje-1-5l-1MOZ0082.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 14. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 To je dobrý tam, kde jde strčit hadičku do oleje plnicím otvorem = sekačky a pod. Aut. motory maj dírku po měrce - tou bys nacpal leda katétr, kterým s „ručním“ podtlakem olej nevycucneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejsek.Zdiby Odesláno 14. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 On je nějakej problém si udělat zboku vany nebo bloku pod klikou desítku díru se závitem a těsnícim šroubem a tahat to ven tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 14. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 (upraveno) když máš vanu sundanou, tak není. Jen se na ní dost blbě vaří a má chuť praskat. Upraveno 14. Prosinec 2013 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 14. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 Nevšiml jsem si, jak máš vanu tvarovanou. Kolik tam ale může zůstat oleje, když máš ten motor nakloněnej? půl litru? Z toho bych vědu nedělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 14. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 To jsem si rikal taky, ale podival jsem se na to poradne a myslim, ze by tam zustalo dost. Odhadem tak 1,5 az 2 litry. At nad tim premyslim jak premyslim. Asi tu vanu sundam a udelam ten vypustak dolu... A nebo ji mozna nebudu sundavat, vyvrtam tam 10 dirku a navarim tam trubicku, kterou vyvedu nekam vejs a zazatkuju. Pri vymnene na to napojim tu odsavacku a hotovo. Svarovani vany by melo jit dobre, to jsem delal jednou i na aute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 14. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 Jsem se na to video kouknul ještě jednou, ale vana tam bohužel neni vidět. Na autě, i na lodnim motoru je ta vana tvarovaná tak, že má něco, jako studánku s vypouštěcim šroubem. Jestli to tam máš, tak by v tom asi neměla zůstat půlka oleje ne? teda jestli v motoru nemáš 8l oleje, jako já v autě. :)Vanu jsem ještě nevařil, ale všichni říkaji, že jak je to nasáklý olejem, tak se to vaří blbě. A když jsem viděl zalátanou mojí původní vanu na lodnim motoru.... Asi už nemusim psát, proč jsem dělal generálku. Každopádně olej byl v motorraumu a ne v motoru. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 14. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 Jasne, ze se to vari blbe, kdyz je to praskly, v ty praskline je olej a de to blbe, ale de to. Jinak je to tak, ze ten vypustak je v nejnizsim bode a nezustane tam temer nic, kdyz je motor naklonenej jak ma, ale ja mam motor naklonenej jinak nez ma bejt a vypustak je tudis Asi 8 cm nad nejnizsim mistem vany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 (upraveno) To je teda dost divny, ja sem na motoru predelaval saci kos jenom kvůli tomu, ze to je o 10 stupnu jinak naklonenej a ty mas motor evidentne naklonenej hodne jinak a jsi v pohode. :/ Upraveno 14. Prosinec 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se