pelda Zveřejněno 29. Listopad 2013 Sdílet Zveřejněno 29. Listopad 2013 Dobrý den,nemáte někdo zkušenost s impelerem zn.CEF,nabízí mi ho firma co opravuje lodě a je o polovinu levnější jak SIERRA,mám to do 50hp závěšáku,a nevím co vydrží.Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 30. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 30. Listopad 2013 Co vydrží impeler?Nebo závěšák? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2013 Ty jsi ale osklivej, ja doufal, ze po dvou dnech bude novy příspěvek a ona je to blbina. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelda Odesláno 1. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2013 Myslel jsem co vydrží ten impeler CEF,ne motor,máte ho někdo v motoru?Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 1. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2013 A jakej tam je cenovej rozdil? Ja nevim, ja bych na impeleru nesetril, ona ani sierra neni original tim padem mi neprijde nijak dramaticky draha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelda Odesláno 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2013 Je tam přesně poloviční cena,cef je za 500kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cirus1 Odesláno 2. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2013 nevim o jaky lodi/motoru je rec ale pokud muzu tak tvuj dotaz nemusi bejt dobrej..Kdyz to rozeberu vseobecne tak to ze kolik vydrzi je tak trochu nepodstatny proti tomu co udela ze spotrebou.U vetsich motoru mam vyskouseno ze rozdilna vrtule (kvalitni/nekvalitni) udela klidne 10% coz je hodinove pri bezny spotrebe 50 litru sice jen 5 litru...ale za 100 hodin to mas 500 litru a kvalitni vrtuli tim padem vlastne uplne zadarmo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 2. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2013 Ja myslel že se ptá na impeler oběhu vody(chlazení) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 2. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2013 nevim o jaky lodi/motoru je rec ale pokud muzu tak tvuj dotaz nemusi bejt dobrej..Kdyz to rozeberu vseobecne tak to ze kolik vydrzi je tak trochu nepodstatny proti tomu co udela ze spotrebou.U vetsich motoru mam vyskouseno ze rozdilna vrtule (kvalitni/nekvalitni) udela klidne 10% coz je hodinove pri bezny spotrebe 50 litru sice jen 5 litru...ale za 100 hodin to mas 500 litru a kvalitni vrtuli tim padem vlastne uplne zadarmo....taky nic nevím, ale tvá odpověď je docela mimo mísu ten impeller je italskýho původu, údajně, a dělají i gumiágry a pod. věci z gumy. asi bych tomu věřil. mám taky nějakej podstatně levnější impeller, firmu z hlavy nevím, a krom toho, že je hlučnější, už drží 2. rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cirus1 Odesláno 2. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2013 no to jo to delaj ty dratky ...vedeni jiz neni jako bejvalo,opravdu mi nedoslo o cem je rec;-)))Tak to sorry kluci ja vul myslel ze je debata o propeleru;-)Ted to ctu znovu a vubec netusim jak jsem na tu vrtuli prisel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelda Odesláno 3. Prosinec 2013 Autor Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2013 Dík všem za poznatky ohledně impeleru CEF,zkusím ho objednat a namontovat do motoru,příští sezónu budu s ním jezdit a potom napíšu jak vydržel.Jen jsem myslel že nekteří z vás zkušených ho již zkoušeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cirus1 Odesláno 3. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2013 to pelda,takze k veci konecne neco napisu;-)Nikdy jsem neresil vyrobce,koupim co zrovna maj nebo objednam nejlevnejsi.Kazdou sezonu dam novej a nikdy jsem v zadnem motoru s timhle problem nenel.Nutmno dotat ze nektere motory zazili opravdu slusne motohodiny(vozim lidi na ryby).Muj nazor je ze je jedno vyrobce...ale jen pokud delas vymenu kazdou sezonu,pokud to tam chces na dele tak patrne bude opravdu na miste resit i tu kvalitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2013 Pokud mas privesak, tak bych ho zkusil a pokud vidis na curek chladici kapaliny z motoru, tak na to obcas koukni. Pokud mas i teplomer, tak ho hlidej a uvidis, jestli se bude neco dit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky