my65hp Odesláno 7. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2017 čím víc tím líp :-) http://crs-sus.cz/kontrola-rs-ve-spolupraci-s-poricni-policii-labe-ctyri-zadrzene-povolenky/ posbírali bojkaře přes celou řeku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 18. Září 2017 Sdílet Odesláno 18. Září 2017 (upraveno) http://crs-sus.cz/pri-dnesni-kontrole-na-labi-byly-zadrzeny-dve-povolenky-a-poricni-policii-udeleno-7-blokovych-pokut/ konečně konečně někdo řeší bojky přes celý Labe Upraveno 18. Září 2017 uživatelem my65hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 28. Září 2017 Sdílet Odesláno 28. Září 2017 tak po pul roce zase na souši , Ale Labe fakt díky , byl to nezapomenutelný rok , No a už je na zimovišti , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 28. Září 2017 Sdílet Odesláno 28. Září 2017 Paráda a je vidět,že jsi si to pěkně užil a o tom to přeci je.Labe je krásná řeka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 8. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2017 Zdravím všechny mám dotaz , nevíte jak se teď cenově pohybuji jeté 4 t závěšáky normálních značek , tedy Mercury , Yamaha , Honda atd . Rád bych si na lod dodal ještě jeden motor do 10 kw abych mohl na Lipno a pod. No a otázka č. 2... dělá se vůbec motor 10 Kw ?? tím tedy nemyslím předělanou Selvu atd . Nikde jsem na to nenarazil , i když o ty 2-3 koně nejde ale zajímá mne to . Díky moc , pokud o tom někdo něco ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 8. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2017 (upraveno) obavam se že vyrobci se ještě nepřizpusobili českemu trhu a tvrdošíjně trvají na zastaralem značení vykonu v HP-na druhou stranu je to šance pro českeho šikulku aby je začal tuningovat podle naší legislativy :) do 15 kus plechu s dírou pod karbec a prelepit číslo-a pár tisíc je doma Upraveno 8. Říjen 2017 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 8. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2017 Packa když to jo , on je "tuniguje" ten šikula z Budějc to prodává Selvy , ten je schopen z 15 ky udělat 5Hp ale přeci chci to mít čisté , nemám to na chvíli tak asi půjdu do 10 Hp jen bych rád dlouhou nohu dobíjení a páka na řízení a pokud možno abych ho spřáhl s tou mojí 60 hp kvůli řízení . No ještě to možná chvíli počká ale cíl to je jasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 25. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2017 Takj po roce již třetí povolení a ještě 2 zbývaji tvl to je šílená administrativa , jako kdybych stavěl jadernou elektrárnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 25. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2017 Pěkné, to asi bude velká stavba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 25. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2017 Pěkné, to asi bude velká stavba?Ale kde pak , 5x2 metry na sudech a ke břehu ukotveno lany ,, a je s tím sraní na 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 25. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2017 Dva roky života.... děsná představa. Někde na internetu by měla být jednoduchá hra "zabij si svého úředníka". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 28. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2017 Pro loďaře pozdrav do čech od indického oceánu z Austrálie ,na Silvestra budu mít snad pronajatou loď tak pak budou ještě další fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 28. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2017 Bohouši ty provokuješ 😀 zavidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 29. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2017 Tak nevím,nevím....pozdrav od indického oceanu z Austrálie....asi jsem zrovna chyběl ve škole,když se probíral zeměpis.bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 29. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2017 (upraveno) asi jo- sice nenapsal kde zrovna oblbuje holky ale pokud je nekde na severozapadním pobreží........ Upraveno 29. Prosinec 2017 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 29. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2017 Tak nevím,nevím....pozdrav od indického oceanu z Austrálie....asi jsem zrovna chyběl ve škole,když se probíral zeměpis. bootcentrumwest Australia , Perth , tam je všude indický oceán z druhý strany zase Pacifik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 29. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2017 tady prostě loďař taje jak sněhulák v troubě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 29. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2017 Tak nevím,nevím....pozdrav od indického oceanu z Austrálie....asi jsem zrovna chyběl ve škole,když se probíral zeměpis. bootcentrumwest Australia , Perth , tam je všude indický oceán z druhý strany zase Pacifiktak dobře,děkuji za poučení,věřím ti,na mapách jsem nehledal,mněl jsem za to,že tak daleko nezasahuje. bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 31. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2017 Jinak trochu pro příznivce plavidel ,, pujčít si lod je fakt snadné , je na ní všechna výbava včetně benzínu a světlic ,připnou vám jí za vlek , ani nechtějí pas jen podepsat že si jí berete .Cena moc lidová není cca 200 AUD na den ale co no ,, .Jinak všude sjezdy a parkoviště zdarma , u toho restaurace fish & chips .Ps neřeknou vám .. že jet na oceán po desátý je na hovno , pak to foukne a je to dobrodrůžo , holky se balí do ručníků .. ty maj za chvíli mokrý :D takže jsou nervní :D ale je to paráda S vlekama se tu nikdo nesere , rampa se nesundavá , jsou tam nějaký světla co mohou pod vodu , celý to je trošku vorezlý :-) ale funkční ,dokonce i auto zásuvka o který jsem nevěřil že bude propouštět proud fungovala na 100 % běžne se to strčí do vody i po pláži , vedle ramp a nikdo neřeší co a jak . Jinak rybáčská stráž tady ,, to je v cuku letu , jen sem se trochu přiblížil k sanctuary area neboli něco co je zakázané hned tam byli ,, ale v klidu vysvětlili ,dali mapku kde jo a kde ne usmáli se a rozloučili . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 31. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2017 Nádhera v tuto dobu. Taky závidím... ( V té rozsáhlé výbavě člunu jsou i ty dvě kočičky???) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 31. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2017 Nádhera v tuto dobu. Taky závidím... ( V té rozsáhlé výbavě člunu jsou i ty dvě kočičky???)Bohužel :D za ty jsem musel kurevsky připlatit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 1. Leden 2018 Sdílet Odesláno 1. Leden 2018 Moc pekny fotky. No a co australsky ryby? Potkal jsi nejakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 2. Leden 2018 Sdílet Odesláno 2. Leden 2018 sedivak cece s touhle kocábkou a 6 kou motorem nás Indický oceán během 4 hodin dofoukal zpět a holky si mysleli že nám jde o krk :D ale viděli sme tuleně , ted se tam válel jako já po 10 pivech a pak rejnoka . NO na ryby chci jít ještě ted co pojedem podél oceánu , tak se uvidí . Snad toho sharka čapnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 2. Leden 2018 Sdílet Odesláno 2. Leden 2018 Jinak bazarů na lodě je tu po kok...t , vybral by si každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 2. Leden 2018 Sdílet Odesláno 2. Leden 2018 No to si myslim, ze takovy rybar jako ty nenecha sharky na pokoji☺ Jinak nadhera to pocasicko a slunecno, tady v Polabi pocasi dušičkový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky