jirkas Odesláno 26. Květen 2017 Sdílet Odesláno 26. Květen 2017 Taky je možné, že jsi z toho budíku udělal ukazatel paliva nebo něco podobného. Ten tlak by odpovídal zhruba CO2 nebo něčemu podobnému, užití na lodi leda tak jako hasící přístroj. Ovšem vzhledem k tomu že se jedná o velrybářskou loď bych tipoval, že se jedná o něco ohledně ryb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 26. Květen 2017 Sdílet Odesláno 26. Květen 2017 Co měří jsem nezkoumal, ale zarazil mě ten chlív :D ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 26. Květen 2017 Sdílet Odesláno 26. Květen 2017 Co měří jsem nezkoumal, ale zarazil mě ten chlív :D .....Pořádek je věcí každého, ta loď mohla být například dva roky zapomenuta na smetišti a v tom případě je nyní ve skvělé kondici. My65hp, to máš tu trumpetku uvnitř kabiny? Má to na tomto místě nějakou přidanou hodnotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 26. Květen 2017 Sdílet Odesláno 26. Květen 2017 No kapaliny (olej, voda) v motoru takovýho tlaku asi v přívěšáku nedosahnou... CO hasící systém jako u velkých námořních lodí taky nemáš a ten by tlačil víc.Taky se dám podat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 26. Květen 2017 Sdílet Odesláno 26. Květen 2017 Zdravím tak dobře ,, no ten bordel je tam pro to že to pujde teprve v neděli do vody a dávám to dohromady ,, jinak ,, tedy ten budík ,, ten je uplně na hovno , mám to z práce z lokomotivy je kouslej , takže budu čubkám ,, co tam přijdou vyprávět že to je původně parní stroj a bylo tam koleso ,, a já musel pořád stavět ,, abych nařezal dřevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 26. Květen 2017 Sdílet Odesláno 26. Květen 2017 Ale pakpošlu fotky s uklizenou palubkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 27. Květen 2017 Sdílet Odesláno 27. Květen 2017 Jen jsem si rejpnul. :) Bereš to sportovně. Palec nahoru. Já se vytahuju, ale plachetnici mám čistou hlavně proto, že jak to počasí dovolí, tak se tam chodim zašívat (relaxovat). I v zimě, když je sluníčko. Sedim venku v bundě a pokuřuju fajfčičku.Motorák zanedbávám. Krycí plachtu budu sundávat teprve dneska, tak uvidim ty poklady. I když v zimě tam cca každej měsíc zajdu s baterií a startérem párkrát protočím motor. Zatím to tam bylo v pořádku.... nic se tam nenastěhovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 27. Květen 2017 Sdílet Odesláno 27. Květen 2017 A fotka je za jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 27. Květen 2017 Sdílet Odesláno 27. Květen 2017 Jirkas je to množství ryb v podpalubí pod čarou ponoru , jsi v fakt dobrej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 27. Květen 2017 Sdílet Odesláno 27. Květen 2017 Jirkas jina tu trumpetku , to tam mám abych podjel doma pod pergolou ,, jinak v sezoně je samo sebou na rampě :D nad palubou + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 28. Květen 2017 Sdílet Odesláno 28. Květen 2017 Jirkas jina tu trumpetku , to tam mám abych podjel doma pod pergolou ,, jinak v sezoně je samo sebou na rampě :D nad palubou +Jsem si říkal, že se mi to jeví nejenže neprakticky, ale přímo sebevražedně. Dost řečí a hybaj na vodu. No tedy jak kdo. Podcenil jsem technický stav tahouna, ujel jsem asi polovinu cesty na Orlík a upadlo mi zadní kolo u auta. Nestalo se skoro nic, ze servisu mi hbitě poslali mechanika s novými štefty a matkami. Asi tuším, proč nechtěli nic zaplatit. Nicméně oprava se přece jenom protáhla až do půl jedné, předpokládaná další hodina cesty na Orlík, spouštění na vodu a kolem šesté to zas tahat z vody, tak jsem toho pro tentokrát nechal a pojedu příště. Mám teď dilema: To musím po každé banální návštěvě servisu kontrolovat po mechanicích všechno co na autě udělali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Květen 2017 Sdílet Odesláno 28. Květen 2017 Jirkas jina tu trumpetku , to tam mám abych podjel doma pod pergolou ,, jinak v sezoně je samo sebou na rampě :D nad palubou +Jsem si říkal, že se mi to jeví nejenže neprakticky, ale přímo sebevražedně. Dost řečí a hybaj na vodu. No tedy jak kdo. Podcenil jsem technický stav tahouna, ujel jsem asi polovinu cesty na Orlík a upadlo mi zadní kolo u auta. Nestalo se skoro nic, ze servisu mi hbitě poslali mechanika s novými štefty a matkami. Asi tuším, proč nechtěli nic zaplatit. Nicméně oprava se přece jenom protáhla až do půl jedné, předpokládaná další hodina cesty na Orlík, spouštění na vodu a kolem šesté to zas tahat z vody, tak jsem toho pro tentokrát nechal a pojedu příště. Mám teď dilema: To musím po každé banální návštěvě servisu kontrolovat po mechanicích všechno co na autě udělali?No myslím, že jsi si odpověděl sám :( Naštěstí se najdou i výjimky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 28. Květen 2017 Sdílet Odesláno 28. Květen 2017 nemusis kontrolovat, jen kdyz si to udelas sam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 10. Červen 2017 Sdílet Odesláno 10. Červen 2017 Kapr 94 cm ...muj osobák , pozor na sprostá slova způsobená přílivem adrenalinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 10. Červen 2017 Sdílet Odesláno 10. Červen 2017 (upraveno) mel bys vazne uvazovat o vetsi lodi, kdyz si hrajes s takovejma mackama. Tenhle byl krotkej, ale jednou kapnes na nejakyho nastvanyho a ten te z toho malyho prostoru hodi pres palubu :DGratuluju k ulovku. Upraveno 10. Červen 2017 uživatelem Lubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 10. Červen 2017 Sdílet Odesláno 10. Červen 2017 Nádhera, gratulace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 11. Červen 2017 Sdílet Odesláno 11. Červen 2017 Ještě foto z kamery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 11. Červen 2017 Sdílet Odesláno 11. Červen 2017 Milane díkyLubore jj větší by se hodila , pak budu ale válčit s předpisy ,, tzn obytná lod , je to boj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 12. Červen 2017 Sdílet Odesláno 12. Červen 2017 (upraveno) Super.Gratuluji.Jen jsem nikdy nepochopil proč se nesmí chytat s obytného člunu,mola atd. Upraveno 12. Červen 2017 uživatelem Jbenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Červen 2017 Sdílet Odesláno 12. Červen 2017 Protože to zakazuje rybarsky rad prece. Jakej jinej důvod je potřeba? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 12. Červen 2017 Sdílet Odesláno 12. Červen 2017 VIKY kdy jsi ho četl přesně tak by jsi zjistil že to je malinko jinak zkus si najít vyjádřeni min dopravy z roku 2010 a pak uvidíš n a druhou stranu ,, laborace s motorama " ve slevě " co jsou po Labi cítit až buh ví kam , to je celkem jasný . Ale fakt zkus , bez zášti , prodat ty překližky , zaregistrovat si Romavu udělat si technickou , papíry atd jako my všichni a koupit si fakt nějaký motor co neškodí a pak si dát nějakou plavbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 12. Červen 2017 Sdílet Odesláno 12. Červen 2017 pro VIKY ho https://www.rybsvaz.cz/download/vase_dotazy/priloha_366.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Červen 2017 Sdílet Odesláno 12. Červen 2017 Myslim ze studium potrebnych radu je vhodny zejména pro aktivni rybare, coz ja nejsem ani bejt nehodlam. To i odpovida docela dobře na otázku proc nechci bejt jako všichni. Nechci, protože mne bavi delat překližkovy bedýnky. Je s nima legrace. S obtloustlym kaprem bych se tak nepobavil.Edit: Tak jsem si to precetl.... neprijde mi, ze to je jinak, nez jsem napsal. Nicneříkající papir z ministerstva konstatuje, ze to je zakotveno v rybarskem zakone a nikdo nevi proc, neboť to není vysvetleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 25. Červen 2017 Sdílet Odesláno 25. Červen 2017 zase jedno peckový ráno na Labi tentokrát s dronem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 Labský sumeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky