Přejít na obsah
Plavidla.cz

Shetland 535-zážitky ,plavby

KBfotoservis

Doporučené příspěvky

Kluci díky za podporu . Teď zbývá to nejtěžší , vzít foťák do teplejch a obejít ten potok metr po metru a najít kdo to pouští . Sice celý rok rajtuji po Labi lovím ryby užívám si přírody , tak jí taky musím trošku chránit . NO snad příští příspěvky nebudou tak depresivní
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

• 3 weeks later...

plus foto

15250682_344413919262122_267095384668092565_o.jpg

15317936_344551615915019_6609684715758648837_n.jpg?oh=1f4e39301f6628ec12c74f480c127d45&oe=58F4864E

15327458_344414325928748_3861951883551164968_n.jpg?oh=c573cf348fcf7795388e6f4ae41db3ec&oe=58AF9C2B

15259732_344414332595414_5851577612730609057_o.jpg

A mnoho dalších .

Ihned telefon od Sihelského , stejně tak od Parama .

No Paramo mi poslalo doporučený psaní at všechna videa stáhnu ,ale ozval se mi Blesk a přijeli přímo za mnou .

Uvidíme , každý se dušuje , že to jeho není ... Jsem zvědav jak to dopadne . Sumce mi tu trávit nebudou .

Doufám že "orgány" co s tím mají co do činění zjistí komu to patří .

Odkaz ke komentáři

No hasiči jsou tajnosnubní ,nevím , kde hledat ty konkrétní . ALE !! Volala mi kvůli tomu kriminálka z Nymburka . Původně sem se lekl že to bylo kvůli tomu čtvrtečnímu :D smrčku , :-) ale nakonec to bylo kvůli tomu znečištění , bo jim tam skapali nějaké ryby . Tak snad se něco děje .
Odkaz ke komentáři

Bohouši,držím palce za odhalení těch čuňat, co to tam pouštějí.Je smutné,že to již dříve neřešil státní aparát a musíš bojovat sám.Z těch prázdných IBC kontejnerů to asi nebude,sice to neznám,ale dle netu jsem našel,že AZOLLA ZS 46 je olej a mastnota tam snad není a olej nepění.Pěnu většinou způsobují tenzidy,které jsou součástí různých čistících prostředku jako třeba oplach na odmaštění ve výrobě atd.Není tam někde lakovna ?
Odkaz ke komentáři

Jardo , taky si nemyslím že to je z toho hydrauličáku (azolla) ale bylo tam pár sudu a jiné.Nicméně sice mi Sihelský vyhrožoval ale ještě v pondělí to všechno uklidil . Ale myslím,že to je asi z Parama . Odtud jde čistička přímo do toho potoka . No snad se s tím ted něco stane . Na ty oplachy a odmaštění by to vypadalo . Uvidíme . Snad ta kriminálka a ten mediální tlak neco zmůže

Sice počítám že ještě něco ti postižení vyvedou,ale sumci jsou mi dražší

Odkaz ke komentáři

To mi připomíná rozhovor s jedním človíčkem, co dělá v jedné nejmenované fabrice obsluhu čOV. Prej pokud dojde k úniku, tak to akorát důkladně pročistí městskou kanalizaci od bakterií, hlodavců a bordelu a následující den to už je po Labi v reichu...

Jinak ti patří můj obdiv, že jsi to takhle rozjel. To chce i dost odvahy.

Já jsem jednou vyjádřil svůj názor ohledně příčin sesuvu u nás za vsí, kterej zapříčinil zdržení dostavby D8 a už mi bylo vyhrožováno žalobou. Za názorem si sice dál stojím a na rozdíl od odborníků, kteří vystupují v médiích znám okolnosti před sesuvem,které jsou u nás veřejným tajemstvím. Od těch výhrůžek ale už raději veřejně nikde podrobnosti neříkám.

Takže držím palce, aby tě neopustil elán a odvaha.

Odkaz ke komentáři

Oline díky , nevím jen jestli je to mojí odvahou nebo blbostí . Ale vím jak mi někdo pohrozí,tak se ještě víc zabejčím a je to pak hustý a pak nevím jestli to je dobře nebo špatně .

Ale když už mi ta řeka u nás dává tolik radosti a otravy okolo Kolína nejsou až tak zase vyjímečné , tak se budu snažit s tím něco udělat .

Odkaz ke komentáři

No je pravda, že v létě jsem po ránu vlez do Labe u Packový chaty a voda nějak divně smrděla a na hladině bylo sem tam trochu takový šedohnědý pěny. Během dne mi přitom voda připadala OK. Jinak u vás je Labe podstatně čistší, než u nás na dolním toku.
Odkaz ke komentáři

No je pravda, že v létě jsem po ránu vlez do Labe u Packový chaty a voda nějak divně smrděla a na hladině bylo sem tam trochu takový šedohnědý pěny. Během dne mi přitom voda připadala OK. Jinak u vás je Labe podstatně čistší, než u nás na dolním toku.

ani bych neřek. Letos bylo pod Roudnicí vidět do cca 2m, tak čistou vodu tam nepamatuju. Nad Mělníkem bylo hnědo nějakým ve vodě vznášejícím se sajrajtem - řasou ??

Odkaz ke komentáři

Skákání přídě zruším podkopnutím nohy pod loď-tedy tlačítkem powertrimu ťukni dolu-pokud to nestačí tak ještě jenou atd.Jakmile se příď uklidní tak jsi v ideální poloze pro loď a její zatížení-rozložení váhy pro plavbu v kluzu..

? :D

ale aspon je o tobe zase slyšet :)

Odkaz ke komentáři

Skákání přídě zruším podkopnutím nohy pod loď-tedy tlačítkem powertrimu ťukni dolu-pokud to nestačí tak ještě jenou atd.Jakmile se příď uklidní tak jsi v ideální poloze pro loď a její zatížení-rozložení váhy pro plavbu v kluzu..

? :D

ale aspon je o tobe zase slyšet :)

Jojo a ze to trvalo! ;)

Odkaz ke komentáři