Přejít na obsah
Plavidla.cz

Shetland 535-zážitky ,plavby

KBfotoservis

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Radši mi řekni, co se ti osvědčilo na boleny. Ty svině jsou tady tak drzý, že to není normální. K tobě připlujou, málem ti ožerou nohy ale můžeš jim před hubu házet co chceš a ani ťuk. Jediný kdy se mi podařilo uspět bylo po dešti když byla kalná voda, tak sem tam nějaký chcípáky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No s bolenama jsem letos štěstí neudělal .Mám zase ale letos 71ks sumců .

Jinak obecně , rybu kterou vidíš nechytiš . Ale na boleny zabírá stříbrnej nebo zlatej wobler po ránu .-A nebo taženej za lodí cca do metru hloubky a klidně i 7-9 km/h .

mne se nejvíc osvědčili z aliexpresu paradoxně ty nejlevnější

http://www.aliexpress.com/item/New-4PCS-Lot-Minnow-Fishing-Lures-DeepSwim-Saltwater-Hard-Bait-15CM-18G-Artificial-Baits-Minnow-Fishing/32565516842.html?spm=2114.13010208.99999999.261.KYagjE

http://g03.a.alicdn.com/kf/HTB1vjWMKVXXXXcRXFXXq6xXFXXXA/New-4PCS-Lot-Minnow-Fishing-Lures-DeepSwim-Saltwater-Hard-Bait-15CM-18G-Artificial-Baits-Minnow-Fishing.jpg_50x50.jpg

a pak tohle

http://www.aliexpress.com/item/5-Pcs-Lot-New-14cm-23g-Fishing-Lure-Minnow-hard-bait-Artifical-with-3-fishing-hooks/32474028131.html?spm=2114.13010208.99999999.281.KYagjE

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1lX4rJFXXXXcOXVXXq6xXFXXX3/2015-New-14cm-23g-Fishing-Lure-Minnow-hard-bait-Artifical-with-3-fishing-hooks-fishing-tackle.jpg_50x50.jpg

bacha jen , na některých revírech při hlubiné přívlači musíš veslovat ,,,,

Odkaz ke komentáři

Z 2013 jen se divím,že píšeš do vlákna o lodi kterou máš za vrak , člověka ,který je pro tebe prase a o lodi kterou neznáš a o věcech kterým nerozumíš . No ale jelikož Tě dobře znám, i to jak umíš počítat až e místo dělení jsi schopen násobit a s pravdomluvností je to taky na štíru ,tak chápu tu frustraci z jízd od zásuvky k zásuvce a velký vody , větší vítr ,rychlejší proudy ,moře a dlouhé cesty jsou pro Tebe mimo možnosti . Ale neboj v klidu , časem si našetříš na dospělou loď :-) -držím palce .

Bohumile Kuno - mýlíš se,frustraci ze zásuvky nemám,měl bych ji tak leda z tahání těžkých kanystrů do lodě,člověkěm bych nazval kohokoliv,kdo není někomu na obtíž,tedy nikoliv tebe - živočicha,který je odtud již 2x vyhozen,má platné stop stavy a přesto tady neustále opruzuje.Je to známka toho,že tě tady nechtějí!!!

Mé dělení či násobení vůbec neřeš,stejně tak znalost mé osoby,viděl jsem tě pouze 1x,a to na 25 minut,a i to mi stačilo.

Moji loď mám vskutku rád a neplánuji pořizovat jinou,maximálně mi vyhovuje včetně možnosti dalekých cest klidně v kombinovaném režimu.Co tam máš ještě?

Díky tvé narušené psychice,když se na tyto stránky podívá někdo nezasvěcený,nutně musí nabýt dojmu,že ty lidi od lodí jsou snad debilové,jenže v životě to tak naštěstí nefunguje a až na pár vyjímek jsou lidi od vody moc fajn,ty však mezi ně rozhodně nepatříš.

Pokud bych tu psal něco dalšího,jen bych se opakoval.Přeji ti tedy závěrem co nejlehčí průběh tvých chorob a taky trochu štěstí,jednak ho budeš potřebovat a pokud by jsi ho měl a byl spokojený,choval by jsi se možná jako normální člověk,takhle jen celému zdejšímu osazenstvu dáváš na jevo,jak moc tě to na tom světě sere a věř mi,že si za to můžeš jen sám a dobře ti tak...

výsledkem tvého zžírání se a samoty je jen závist,nenávist,urážení či vypisování stupidních mailů Vikimu či posílání stupidních sms v nočních hodinách mě včetně emailů ve snaze jen jakkoliv ubližovat,což by ti možná mohlo fungovat někde,kde tě ještě neznají a berou vážně... n e n í to však normální,doporučuji zdvojit dávku Lexaurinu,případně vyhledat jiného psychiatra,ale jak jsem psal,můžeš si za to sám...

Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři

A kde na takovýhle lodi chce jezdit tam u vás? Tím jako myslím tak, aby si jí užil tím, na co je loď stavěná? A aby u funglovky nefungoval palivoměr a ukazatel trimu, nehoupe vás trochu? Ono i ta cena za ryze sporťák je trochu moc myslím. Nahoď příště nějaké fotky ať se když už aspoň pokochám cože za zázrak to má :)

ono tam toho zřejmě nebude fungovat trochu víc,což překvapilo všechny a asi nejvíc toho majitele, prý si to pořídil hlavně na dlouhé cestování po Dunaji ,pak té absenci stojné výšky nějak nerozumím,ale je to každého věc...není to otevřená loď,je to samozřejmě s kajutou,ale trochu nižší typ bez spaní pod kokpitem,cena byla 3,4mil + 75 tisíc za nerezový řetěz dlouhý 80 metrů a nerezovou kotvu,jinak v základu tam údajně toho moc není,jak jsem psal-plnokrevná loď...

Tak dělají se takové, je to třída tzv. CUDDY a jsou to lodě tzv. OVERNIGHTER takže sporťák s možností příležitostného přespání. Nic víc. Ovšem ty ceny jsou dle mě nesmysl, však se stačí podívat do konfigurátoru. Ale jak říkám, rád se mrknu.. Konkrétně by to měla být tato nebo pak dělají o číslo menší a větší http://crownline.com/266-sc/ Cena za ten řetěz i s kotvou by souhlasila pouze pokud je to s elektrickým kotevním vrátkem, který lze ovládat z přídě a také z kokpitu.

na oválném odznáčku v zadní části je 266,bude to zřejmě ta Cuddy a borec za to dal údajně 98tisíc Eur bez DPH a nějak mi nenáleží fotit a zveřejňovat cizí lodě,na to jsou zde jiní...nicméně pořád měří spotřebu,ale už začíná dostávat rozum,kanystry nejsou na molech a upřímně tomu chlapíkovi přeji,aby mu jeho loď nesla jen radost,o nic jiného snad ani nejde,bohužel nemá břehovou přípojku,proto nepoužívá interierová světla ze strachu o vybitý akumulátor,proto večer svítí baterkou,ale věřím,že časem si vše dořeší k obrazu svému,dnes se mě ptal co je to antifouling,má tedy před sebou ještě kus cesty a myslím si,že prodejci ho zřejmě poslalo samo nebe...

Odkaz ke komentáři

Z 2013 jen se divím,že píšeš do vlákna o lodi kterou máš za vrak , člověka ,který je pro tebe prase a o lodi kterou neznáš a o věcech kterým nerozumíš . No ale jelikož Tě dobře znám, i to jak umíš počítat až e místo dělení jsi schopen násobit a s pravdomluvností je to taky na štíru ,tak chápu tu frustraci z jízd od zásuvky k zásuvce a velký vody , větší vítr ,rychlejší proudy ,moře a dlouhé cesty jsou pro Tebe mimo možnosti . Ale neboj v klidu , časem si našetříš na dospělou loď :-) -držím palce .

Bohumile Kuno - mýlíš se,frustraci ze zásuvky nemám,měl bych ji tak leda z tahání těžkých kanystrů do lodě,člověkěm bych nazval kohokoliv,kdo není někomu na obtíž,tedy nikoliv tebe - živočicha,který je odtud již 2x vyhozen,má platné stop stavy a přesto tady neustále opruzuje.Je to známka toho,že tě tady nechtějí!!!

Mé dělení či násobení vůbec neřeš,stejně tak znalost mé osoby,viděl jsem tě pouze 1x,a to na 25 minut,a i to mi stačilo.

Moji loď mám vskutku rád a neplánuji pořizovat jinou,maximálně mi vyhovuje včetně možnosti dalekých cest klidně v kombinovaném režimu.Co tam máš ještě?

Díky tvé narušené psychice,když se na tyto stránky podívá někdo nezasvěcený,nutně musí nabýt dojmu,že ty lidi od lodí jsou snad debilové,jenže v životě to tak naštěstí nefunguje a až na pár vyjímek jsou lidi od vody moc fajn,ty však mezi ně rozhodně nepatříš.

Pokud bych tu psal něco dalšího,jen bych se opakoval.Přeji ti tedy závěrem co nejlehčí průběh tvých chorob a taky trochu štěstí,jednak ho budeš potřebovat a pokud by jsi ho měl a byl spokojený,choval by jsi se možná jako normální člověk,takhle jen celému zdejšímu osazenstvu dáváš na jevo,jak moc tě to na tom světě sere a věř mi,že si za to můžeš jen sám a dobře ti tak...

výsledkem tvého zžírání se a samoty je jen závist,nenávist,urážení či vypisování stupidních mailů Vikimu či posílání stupidních sms v nočních hodinách mě včetně emailů ve snaze jen jakkoliv ubližovat,což by ti možná mohlo fungovat někde,kde tě ještě neznají a berou vážně... n e n í to však normální,doporučuji zdvojit dávku Lexaurinu,případně vyhledat jiného psychiatra,ale jak jsem psal,můžeš si za to sám...

zdenek2013/ Proč se kluci škádlíte ? Hele Bohouš je svůj,ale velký praktik.Ty ryby nechytáš, tak to nepochopíš,ale on má na lodi vše ,co na rybářské lodi jde vymyslet a to myslím vážně a má to hlavně otestované a ví o čem píše.Znám hodně lidí co mají za podstatně jiné a velké peníze lodě na ryby a na Bohouše nemají.Mají vše v kůži a podobně,ale to ryby nechytá.Já dělám užitečný rybářský copyright by Bohouš na své lodi a jsem velice rád za přínos z jeho testů včetně praktických rad co jsem dostal a hlavně nejedu pokus a omyl.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...