Přejít na obsah
Plavidla.cz

Shetland 535-zážitky ,plavby

KBfotoservis

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nazdar hoši, kurňa, to je tady fičák. Toto trvalo, než to Toma napadlo, ani jsem sem raději nelez, abych nebyl moc chytrej. Nebudeme se čílit, přátelé, díky za fajn společnost po celý rok a těším se na nové zážitky i v tom novém. Užijte si svátky a v novém roce jen vše nej. To přeji všem za sebe i našeho mladýho.

http://www.fotosefrna.cz/userFiles/banan-test/pf-2015-marine-maly.jpg

Snad nevadí, že jsem to dal sem

Upraveno uživatelem jiri.sefrna
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar hoši, kurňa, to je tady fičák. Toto trvalo, než to Toma napadlo, ani jsem sem raději nelez, abych nebyl moc chytrej. Nebudeme se čílit, přátelé, díky za fajn společnost po celý rok a těším se na nové zážitky i v tom novém. Užijte si svátky a v novém roce jen vše nej. To přeji všem za sebe i našeho mladýho.

http://www.fotosefrna.cz/userFiles/banan-test/pf-2015-marine-maly.jpg

Snad nevadí, že jsem to dal sem

Kdyz ono neslo o ten napad, ale porad sem se zdrahal pouzivani techto praktik. Bohuzel uz to jinak neslo, tak sem to udelal a doufam ze to bylo naposled :)

Mejte se vsichni pohodove a doufam, ze jste byli celej rok hodni :)

Odkaz ke komentáři

Kbfotoservis

Bohouši přeji Ti krásné prožití vánočních svátků a vše nej v novém roce a hodně krásných zážitků na vodě.A mnohokrát děkuji za Tvé názorné předvedení lodě,které dalo jasný impuls a konečně letos otevřelo oči a dokopalo pořídit kocábku větších rozměrů na ryby.Petrův zdar.

Odkaz ke komentáři

Narážky od KBfotoservis na některé diskutující tu byly téměř od počátku jeho působení zde, myslím, že jsem byl dokonce první, kdo byl jím označen za nedůvěryhodného teoretika, který nikde nemá foto a video.... :-). Ale nikdy jsem tu nezaznamenal, že by ho někdo oficiálně varoval, že porušuje nějaká pravidla. Vždy tu bylo několik dalších diskutujících včetně Tebe, kteří to přešli bez povšimnutí a dál vedli diskusi. Dokonce ho tu plno lidí chválilo. Co že najednou taková změna přístupu? Všichni už jsme věděli, co od něj můžeme čekat a nikdo z nás tu není povinně. Nebylo nutné na jeho rýpání reagovat. Sprostý nebyl, jen jízlivý.
Odkaz ke komentáři

Souhlasim s tim, ze diskuse je od toho, aby si lide radili a s tim souvisi nejak vymena nazoru. Nicmene vse by melo pribihat v nejakych rozumnych mezich a pokud nekdo zacne v kazdem svem prispevku osocovat a urazet ostatni dopisovatele, kteri sem chodi dele nez on a maji mnohem vice zkusenosti a zacne to delat do te miry, ze spousta lidi potom jiz na to forum prestane kvuli tomuto jedinci chodit, tak je to podle mne jiz dostatecny argument na to, takovemu cloveku odeprit moznost na dane forum chodit. Jeste ke vsemu, kdyz je na danou vec nekolikrat upozornen a neda si rict.

Jeste k doplneni, vetsina jeho nejstavnatejsich prispevku byla smazana, nicmene i to co zbylo s posledni doby zde na plavidlech je si myslim dostacujici.

Odkaz ke komentáři

nikdo z nás tu není povinně.

Ano, ale ani on tu není povinně. A proto, když tu je podle něj 99% lidí dementů, co neumí vložit fotku a i jinak ho téměř všichni serou, proč se tu s nám zahazoval a radši nešel demokraticky exhibovat někam jinam, nebo si nezaložil vlastní web?

Odkaz ke komentáři

Lubore, nemysli si, ze jizlivost není porusenim pravidel. Naopak. Pokud nekoho soustavne urazis, vedome a systematicky s cilem ho ponížit, je dost pravdepodobny, ze se vylozene sprostym slovum vyhnes. To je rozdil oproti pouhe vymene nazoru, kde ani tady není výjimkou prohlásit, ze dotycny dela pitomost, nebo něco takového. Ale dokud je to fair play, je to do jisty miry tolerovano.

Co netolerujeme je, když někdo fer nehraje a otravuje tim život ostatnim.

Koneckoncu myslim, ze v situaci, kdy se nemalymu poctu slusnych uzivatelu ulevi při ulozeni tohoto zakazu vstupu, bylo to zrejme spravne rozhodnuti.

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

...Jeste k doplneni, vetsina jeho nejstavnatejsich prispevku byla smazana, nicmene i to co zbylo s posledni doby zde na plavidlech je si myslim dostacujici.

Viki píše, že se nic nemazalo, ty píšeš, že mazalo. Jak to tedy je. Mně KBfotoservis taky neseděl, ale pořád si myslím, že není možné někoho vyloučit pro jeho rýpavost. Co tak nevhodného napsal? Píšeme tady, jak nezáleží na tom jak velkou loď kdo má a kolik naplul, a najednou čtu, že se tu KBfotoservis nevhodně choval ke zkušenějším.....

Nemohu souhlasit s postupem, kdy je tu nějaké chování dlouhodobě tolerováno a pak najednou se zvedne vlna "spravedlivých" a problematického uživatele vykopnou. Pokud výkonná moc dlouho spala, pak ztratila k výkonu právo a k tak razantnímu zásahu nemělo dojít.

Nežli mne také odsoudíte jako prudiče, tak si prosím přečtěte mojí historii diskuse s KBfotoservis. Já tu teď nehájím jeho, ale principy.

Odkaz ke komentáři