viky_cz Odesláno 22. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 22. Prosinec 2014 Ja mam mindrak, ze mi nikdo nepise Y. ;)Hezke vanoce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 No ja ti pisu. Pisu ti o predvadeci jizdu na tvem supersportu! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 (upraveno) Nazdar hoši, kurňa, to je tady fičák. Toto trvalo, než to Toma napadlo, ani jsem sem raději nelez, abych nebyl moc chytrej. Nebudeme se čílit, přátelé, díky za fajn společnost po celý rok a těším se na nové zážitky i v tom novém. Užijte si svátky a v novém roce jen vše nej. To přeji všem za sebe i našeho mladýho. http://www.fotosefrna.cz/userFiles/banan-test/pf-2015-marine-maly.jpg Snad nevadí, že jsem to dal sem Upraveno 23. Prosinec 2014 uživatelem jiri.sefrna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Viki promiň, jak jsem psal....Myslis tohle? No to mne prave pises s mekkym a to ... damy prominou... se proste nedela. :D Hezke svatky! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Viki promiň, jak jsem psal....Myslis tohle? No to mne prave pises s mekkym a to ... damy prominou... se proste nedela. :D Hezke svatky! ;)No vidis, to me uplne uniklo! Sypu si popel na hlavu a volam mea culpa! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 Nazdar hoši, kurňa, to je tady fičák. Toto trvalo, než to Toma napadlo, ani jsem sem raději nelez, abych nebyl moc chytrej. Nebudeme se čílit, přátelé, díky za fajn společnost po celý rok a těším se na nové zážitky i v tom novém. Užijte si svátky a v novém roce jen vše nej. To přeji všem za sebe i našeho mladýho. http://www.fotosefrna.cz/userFiles/banan-test/pf-2015-marine-maly.jpg Snad nevadí, že jsem to dal semKdyz ono neslo o ten napad, ale porad sem se zdrahal pouzivani techto praktik. Bohuzel uz to jinak neslo, tak sem to udelal a doufam ze to bylo naposled :) Mejte se vsichni pohodove a doufam, ze jste byli celej rok hodni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 24. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 Kbfotoservis Bohouši přeji Ti krásné prožití vánočních svátků a vše nej v novém roce a hodně krásných zážitků na vodě.A mnohokrát děkuji za Tvé názorné předvedení lodě,které dalo jasný impuls a konečně letos otevřelo oči a dokopalo pořídit kocábku větších rozměrů na ryby.Petrův zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 Může mi prosím někdo vysvětlit, co se tu odehrálo? Vlákno sleduju pravidelně, že by mi přesto něco uniklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 Pokud vím, tak se tu KBfotoservis pořád do někoho navážel, urážel, atd. A ne jen v tomto vlákně, ale i v jiných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 Já sám s ním měl neshody, ale to je na diskusních fórech běžné. Nesouhlas je běžný stav diskutujících. Zajímá mne, jestli mu byl odepřen přístup a pokud ano, tak za co. Napsal něco horšího, nežli tu lze nyní přečíst? Bylo něco vymazáno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 Ano, pristup mu byl odepren.Pokud vim, vymazano nebylo nic, takze si to muzes dohledat. Trvale vysiral vic nez je zdravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 Narážky od KBfotoservis na některé diskutující tu byly téměř od počátku jeho působení zde, myslím, že jsem byl dokonce první, kdo byl jím označen za nedůvěryhodného teoretika, který nikde nemá foto a video.... :-). Ale nikdy jsem tu nezaznamenal, že by ho někdo oficiálně varoval, že porušuje nějaká pravidla. Vždy tu bylo několik dalších diskutujících včetně Tebe, kteří to přešli bez povšimnutí a dál vedli diskusi. Dokonce ho tu plno lidí chválilo. Co že najednou taková změna přístupu? Všichni už jsme věděli, co od něj můžeme čekat a nikdo z nás tu není povinně. Nebylo nutné na jeho rýpání reagovat. Sprostý nebyl, jen jízlivý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 Souhlasim s tim, ze diskuse je od toho, aby si lide radili a s tim souvisi nejak vymena nazoru. Nicmene vse by melo pribihat v nejakych rozumnych mezich a pokud nekdo zacne v kazdem svem prispevku osocovat a urazet ostatni dopisovatele, kteri sem chodi dele nez on a maji mnohem vice zkusenosti a zacne to delat do te miry, ze spousta lidi potom jiz na to forum prestane kvuli tomuto jedinci chodit, tak je to podle mne jiz dostatecny argument na to, takovemu cloveku odeprit moznost na dane forum chodit. Jeste ke vsemu, kdyz je na danou vec nekolikrat upozornen a neda si rict.Jeste k doplneni, vetsina jeho nejstavnatejsich prispevku byla smazana, nicmene i to co zbylo s posledni doby zde na plavidlech je si myslim dostacujici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 nikdo z nás tu není povinně.Ano, ale ani on tu není povinně. A proto, když tu je podle něj 99% lidí dementů, co neumí vložit fotku a i jinak ho téměř všichni serou, proč se tu s nám zahazoval a radši nešel demokraticky exhibovat někam jinam, nebo si nezaložil vlastní web? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 (upraveno) Lubore, nemysli si, ze jizlivost není porusenim pravidel. Naopak. Pokud nekoho soustavne urazis, vedome a systematicky s cilem ho ponížit, je dost pravdepodobny, ze se vylozene sprostym slovum vyhnes. To je rozdil oproti pouhe vymene nazoru, kde ani tady není výjimkou prohlásit, ze dotycny dela pitomost, nebo něco takového. Ale dokud je to fair play, je to do jisty miry tolerovano.Co netolerujeme je, když někdo fer nehraje a otravuje tim život ostatnim.Koneckoncu myslim, ze v situaci, kdy se nemalymu poctu slusnych uzivatelu ulevi při ulozeni tohoto zakazu vstupu, bylo to zrejme spravne rozhodnuti. Upraveno 25. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 ...Jeste k doplneni, vetsina jeho nejstavnatejsich prispevku byla smazana, nicmene i to co zbylo s posledni doby zde na plavidlech je si myslim dostacujici.Viki píše, že se nic nemazalo, ty píšeš, že mazalo. Jak to tedy je. Mně KBfotoservis taky neseděl, ale pořád si myslím, že není možné někoho vyloučit pro jeho rýpavost. Co tak nevhodného napsal? Píšeme tady, jak nezáleží na tom jak velkou loď kdo má a kolik naplul, a najednou čtu, že se tu KBfotoservis nevhodně choval ke zkušenějším.....Nemohu souhlasit s postupem, kdy je tu nějaké chování dlouhodobě tolerováno a pak najednou se zvedne vlna "spravedlivých" a problematického uživatele vykopnou. Pokud výkonná moc dlouho spala, pak ztratila k výkonu právo a k tak razantnímu zásahu nemělo dojít.Nežli mne také odsoudíte jako prudiče, tak si prosím přečtěte mojí historii diskuse s KBfotoservis. Já tu teď nehájím jeho, ale principy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 Za sebe muzu rict, ze takovy kecy si nech do soudni sine.Bohousovy výlevy se dostaly do faze, kdy ani upozorneni od ostatních uzivatelu nebyly nic platny.Muzu s klidnym svědomím rict, ze jsem ani na vteřinu nezapochyboval, ze tohle si BAN zaslouzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 (upraveno) A co se stalo se Zdeňkem 2013,hledal jsem nějaké jeho příspěvky ohledně tlačného motoru a nemůžu to nikde najít.Hledám špatně a nebo to je smazané? Upraveno 25. Prosinec 2014 uživatelem JPfish Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 nebyl princip v tom, že prostě pohár přetek, tak dostal na týden výstrahu a jak se znovu dostal na web pokračoval stejným způsobem zase??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 A proč se to tu nezveřejní, že někdo dostal výstrahu? Pak jsme neinformovaný a naše reakce jsou mimo mísu! :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 (upraveno) Chces to priste poslat mailem? :DKdybys daval pozor, tak bys vedel, ze u nej tejden visela zprava, ze je zablokovanej a hned jak se vratil, zacal urazet znova. Upraveno 25. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 stojí to na straně 25 a 26, shodou náhod 4. příspěvek od zdola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 Konstatování Vikyho, že Bohouš je "Ofline" jsem četl a tenkrát mu nerozuměl. Vykládal jsem si to, že buď dostal distanc, nebo je na rybách na vícedenním výletu. Pozor jsem dával, ale šifrovaným zprávám nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 No to je tim, ze sis neprecetl, ze je zablokovanej. Najdes to u nej hned pod jmenem.... jako ted. Ale tentokrát to uz nemá casove omezeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 Tak to jsem si opravdu nevšiml. Nekoukám na to, kdo je tu větší kápo, posuzuju lidi podle toho co píšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky