Přejít na obsah
Plavidla.cz

Shetland 535-zážitky ,plavby

KBfotoservis

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Bohouši-vitej zpět. Antena vypada zajimave-taky o nečem takovem uvažuji do Veletova(a možna nekdy na lodičku) akorat chvilku trvalo než jsem to po tobe přelouskal-blbne ti klavesnice?

to topení-jak dlouho vydrzí ta kartuše?

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono každej se s tím zas až tak nechlubí, co vyrábí, montuje atd. A beztak když by jsme to nafotili, tak ty fotky akorát zkritizuješ, tak je to jedno.

Velmi se pleteš , třeba Viky ,, to je promně vzor , má menší lod , malý motor , tahá to za rapidem ale vymýšlí řešení co jen koukám ,, a pak připřáhne jí za starou 120 tku a valí do Holandska , to je pro mne vrchol odvahy a moc si ho ta to vážím ,,,, s většinou Zdendu a sulacu ,, zatím bez lodi ,, to se nedá srovnat !!!

Nejvěštší přínos je Zdenda 2013 ..95% lidí zde mu nesahá ani po prsty u nohou , to je praktik a já se od něj stále učím !!!!

Odkaz ke komentáři

Já taky vymýšlím, hodně kopíruju - z výstav, jiných lodí a jejich řešení si dovylepšuji. Na loď nic moc hotového nekupuju, většinou jen matroš a vyrábím sám, hlavně z nerezu, ale i si sám šiju, aj motor jsem z přívěšáku předělával na zabudovaný - včetně schválení od sps, ale nemám potřebu se tu s tím vytahovat a napadat ostatní když o nich nic nevím.
Odkaz ke komentáři

po trápeníse se všelijakejma anténama jsem koupil na jedné plavbě v Německu tuhle anténu, tahám ji z lodě na loď cca 20 let a nemá chybu

http://www.internet-sat-shop.de/shop/product_info.php?cPath=1_5&products_id=1330&osCsid=a682d0313b76e24b0b9c625796ed3116

bacha na nějakou Polskou ?? kopii, daleko levnější ( řádově 800 Kč) a nemaká, zkoušel jsem ji.

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

po trápeníse se všelijakejma anténama jsem koupil na jedné plavbě v Německu tuhle anténu, tahám ji z lodě na loď cca 20 let a nemá chybu

http://www.internet-sat-shop.de/shop/product_info.php?cPath=1_5&products_id=1330&osCsid=a682d0313b76e24b0b9c625796ed3116

bacha na nějakou Polskou ?? kopii, daleko levnější ( řádově 800 Kč) a nemaká, zkoušel jsem ji.

Na tuhle jsem taky koukal a byla hned na druhým místě po tom UFO co jsem si pořídíl tady je link české varianty http://www.eltasat.cz/satelitni-a-dvb-t-technika/tv-antena-korona-ts-extra-usb .

Ta kuklatá mi trochu dizajnově zapadla na hořejšek lodi , trochu budu dělat šméčko že to je malej radar :-)

Odkaz ke komentáři

Bohouši-vitej zpět. Antena vypada zajimave-taky o nečem takovem uvažuji do Veletova(a možna nekdy na lodičku) akorat chvilku trvalo než jsem to po tobe přelouskal-blbne ti klavesnice?

to topení-jak dlouho vydrzí ta kartuše?

Packa jestě k tomu dodávají takovou hadici na pb bombu .S reduktorem to pak maká perfektne . Trošku jsem ještě pátral po tom reduktoru a je to cca za tis kč , ta je pak otázka jestli koupit víc kartuší , protože se dá pořídit na netu i za 30-40 Kč . Bacha jen na to aby jsi trošku větral , má to sice kyslíkovou pojistku ale sichr je sichr .

Cena cca 1300 Czk . Výborný je po ránu když jdeš na těžko nebo na kačenu , tak si topení dáš k nohám a je to pecka .

Jinak mám podobný vařič a tam i s dlouhým cestováním nespotřebuji víc jak 4 za rok

Odkaz ke komentáři

Ta anténa je dobrej tip díky.Koukal jsem na eshop karavany a podobné nabídky a mají od 3-5tis,pokuď bude makat,tak za ty prachy není co řešit.

No hele jak je na tom videu na tý půdě , já nechytím nikdy nic musím dát Colorku na střechu a točit a točit , a tahle všesměrová mi chytla , to co tam nikdy nebylo , Jediné co je jak to bude na vode .Co mně mile překvapili že ty vnitřnosti jsou poměrně dobře udělaný a je tam přímo zesilovaný dipol na FM anténu . To je pohoda .Dokoupím jen rozbočku fm a tv a připíchnu to na autorádio a bude .

Odkaz ke komentáři

Já taky vymýšlím, hodně kopíruju - z výstav, jiných lodí a jejich řešení si dovylepšuji. Na loď nic moc hotového nekupuju, většinou jen matroš a vyrábím sám, hlavně z nerezu, ale i si sám šiju, aj motor jsem z přívěšáku předělával na zabudovaný - včetně schválení od sps, ale nemám potřebu se tu s tím vytahovat a napadat ostatní když o nich nic nevím.

O tý přestavbě jsem někde zaznamenal pár fotek. Je to ono? To byla fakt, fakt pecka!!! Ještě dneska, když si na to vzpomenu, tak mi padá čelist.

Odkaz ke komentáři

Na tuhle jsem taky koukal a byla hned na druhým místě po tom UFO co jsem si pořídíl tady je link české varianty http://www.eltasat.cz/satelitni-a-dvb-t-technika/tv-antena-korona-ts-extra-usb

no to je ta polská, co o ní píšu, že nehraje.

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

Ps moje videa fotky mají sledvanonst 40 tis za rok , to tu nemá niko bo to jdou prakktický rady co nemají žáDná sULACA a ZDENDOVé ,A JINí TEORETICI ,,,

Vážený pane,

už Vám odmítám i tykat, neboť Vy jste jedna těžká diagnóza na kterou já už nemám argument. Nevím, kde se ve Vás bere ta Vaše samolibost, smysl vychvalovat se, chvástat se a především neustále se do někoho srát a rýpat. Vážený pane, v tomto foru, jsem nikdy nikomu až na pár světlých výjimek neradil, i když kupříkladu s ošetřováním, čištěním, či broušením trupu, laborováním vrtule na Alpha one atd. atd. mám zkušeností na rozdávání, Vám osobně jsem chtěl poradit pouze s použitím GSM alarmu, se kterým Vy máte naopak nulové zkušenosti a plácal jste tu úplně zcestné směšné kecy a nikdo Vám tu do teoretiků nenadával. Tolik ke slušnosti Vážený pane. Když si pustím Vaše video o výměně vrtule, tak to bych asi brečel. Ne, opravdu, nežli točit takovéto sračky, tak nebudu radši točit nic. A co dál víte, když jste takový velký rozum? Co víte o provozu Alpha One, Bravo nebo motorů Mercruiser? Já o tom už něco vím ale narozdíl od Vás nemám potřebu se vychvalovat, točit nějaké píčoviny a kdesi cosi, holedbat se nějakou sledovaností. Víte lautr hovno Vážený pane takže Vás upozorňuji, moje míra trpělivosti přetekla, je mi zcela u prdele kdo jste, co jste, neserte se do mojí osoby, neotírejte se o mou osobu, zapomeňte zkrátka že existuju a neberte si mě vůbec do huby. Upozorňuji Vás na to. Jestli Vám tohle trpí Vaše rodinka, kamarádíčkové, tak si to zkoušejte u Vás, ne na mě! Nezapomeňte co jsem Vám tu napsal. S pánem bohem!

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

Ze se ti chce se takhle rozčilovat...

Viki promiň, jak jsem psal, nikdo tu ze sebe nedělá boha, na nic si nikdo nehraje, je myslím úplně jedno, zda má někdo loď za tisíc, sto tisíc, milion nebo dva. Je úplně jedno, jestli někdo umí sotva vyměnit vrtuli nebo dokáže složit motor. Je úplně jedno, jestli někdo něco umí, neumí a točí nebo netočí nějaká videa, nebo i kdejaký prd. Doposud se tu nikdo na nikoho nepovyšoval, nenadával mu a kdesi cosi. Pak tu přikvačí nějaký primitiv, co má pravděpodobně nějaký velký životní mindrák nebo je jinak poznamenaný, začne tu všechny poučovat, zesměšňovat a oproti tomu je to normální ubohý kašpar, který sotva dokáže vyměnit i tu pitomou vrtuli ale musí k tomu natočit velmi "poučné" video. Na tyhle lidi už nemám slušné argumenty, nehledě na to, že na tyto lidi slušné argumenty neplatí, což se i zde potvrdilo.

Roberte, ty jsi na to kápnul, většinou lidi, co mají v osobním nebo profesním životě nějaký mindrák, nedostává se jim úspěchu, nebo uznání od jiných a jsou psychicky labilní, tak pak působí na okolí negativně a snaží se okolí akorát víceméně terorizovat, ubližovat mu a tak nějak zakrývat ty své nedostatky.

No nic. Nechme už toho. Hezký den :)

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři