packa Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 bohousku-oni si nenechali ani poradit (ne ode me ale od nekoho co ma s PET-kama a pod plavbou už trochu zkusenost)-holt sebevědomé mládíhttp://www.petanic.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 No přesně :-) kdyby aspon měl někdo ten VMP, ale tohle :-) Byla to v TV velká bublina a udělali z nich oběti byrokracie ,, Si vem kdyby parta školních dětí vzala traktor a vlek na brambory a jeli s ním do Bavor pro řepu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 http://www.kitsune.addr.com/SF-Conversions/Rifts-Other-Vehicles/USS_Sulaco.jpgU.S.S. Sullaco ("Aliens"):Vehicle Compliment:4 Assault/Cargo Shuttles8 Drop ships M.D.C. By Location:Particle Beam Cannons (2, sides): 350 eachLaser Turrets (2, sides): 150 eachRail Gun Turret (2, top, bottom): 150 eachLong Range Missile Launcher: 250RV Launcher: 200Orbital Mine Dispenser: 150Decoy Launch Bay: 150Side Cargo Bay doors (5 each side): 200 each[1] Main Body: 5,000Hull Per 40 ft Area : 100[2] Control Center: 1,000[3] Main Sensor Cluster (forward): 800[4] Hangar Bay: 800[5] Fusion Torus: 2,000[6] Carbon Plasma Thrusters (4): 600 each[7] Engineering Section : 2,000 momentálně bez lodi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 (upraveno) Krásná ne?! Aneb James Cameron byl prostě frajer... ;)PS: nicméně moje přezdívka je s dvěma "L" a znamenala počáteční písmena jistých věcí v minulosti. Každopádně hltám celou ságu Alien(s) a je škoda, že se takovéto filmy už netočí :( Upraveno 8. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 Krásná ne?! Aneb James Cameron byl prostě frajer... ;)PS: nicméně moje přezdívka je s dvěma "L" a znamenala počáteční písmena jistých věcí v minulosti. Každopádně hltám celou ságu Alien(s) a je škoda, že se takovéto filmy už netočí :(Souhlase jednička byla překvápko a čtyřka ,, dokonalá provázanost příběhu ,, kurna ale jestli nám na tokovou plavbu stačí VMP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 No jo je neuvěřitelným že bez jakýchkoliv digi a hitech se u jedničky bojím dodnes. Jojo, takovej film už se dneska nenatočí. Prométheus byl velkym zklamáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 No jj pamatuji si když brácha na jedničce v letním kine v Budejcích 1981 roku roztrhal kelímek od pompely na milión proužků :-) ještě objev byl Terminator 2 , ty triky ,, kurna ,, to se už nikdy neobjevilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 (upraveno) No jo T2, neskutečnej film... Na ten gattling (minigun) nikdy nezapomenu :) a od té doby jsem taky začal toužit po HD Fat Boy, jojo, to se točily filmy... Upraveno 8. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 9. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 KBfotoservis) Ahoj,tady to je jak na csfd.cz :-)Nekoumal jsi náhodou tenhle motor http://www.ebay.com/itm/Minn-Kota-MK55-EM-Engine-Mount-Freshwater-Trolling-Motor-12V-55lb-/231412490748?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e14261fcHlavní výhodu bych viděl,že to nikde nebude překážet a na ryby by to mohlo být supr.Nikde,ale o tom moc nepíšou a u nás nikdo asi poznatky nemá.Tady ještě video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 Jpfisch čéčé tohle jsem zaregistroval a vypádá to hodně slušně . Musím se do toho ponořit , bo pokud to bude na kavitační desce a při skluzu to bude nad vodou tak to je perfekntní Já mám starej motor elektro tak ho mám zavěšenej vedle na jaře jo zapojím ale tohle je fakt fajnový to ti povím . Protože na Trolling okolo Chvaletic je to užasný .Ideál koupi to v čr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 No jo T2, neskutečnej film... Na ten gattling (minigun) nikdy nezapomenu :) a od té doby jsem taky začal toužit po HD Fat Boy, jojo, to se točily filmy...JJ to byl přelom ve všem , jediný co bych tomu filmu vytkl je že tam nebyly lodě a voda ,, ale ty terminátoři ,, kurna asi reznou v tom našem prostředí ,, a to by bylo aby jsme společný téma nenašli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 KBfotoservis) Ahoj,tady to je jak na csfd.cz :-)Nekoumal jsi náhodou tenhle motor http://www.ebay.com/itm/Minn-Kota-MK55-EM-Engine-Mount-Freshwater-Trolling-Motor-12V-55lb-/231412490748?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e14261fcHlavní výhodu bych viděl,že to nikde nebude překážet a na ryby by to mohlo být supr.Nikde,ale o tom moc nepíšou a u nás nikdo asi poznatky nemá.Tady ještě video Přiznám se že spíš toužím po tomhle http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFgxMDAw/z/IYcAAMXQrhdTSAm-/$_57.JPG Má to elektronickou kotvu , tedy ,, zakotvíš ve fjordu na moři s proudem jako prase a ono tě to udrží na místě +- 3 metry , nebo projedeš driftem trasu a uložíš do paměti a ono to jede poak automaticky Co je uplně klíčová fc je že nějako do 100 metru to ovládáš dálkou , takže lodí -vlastní . si zakrmíš kapry ,, a pak si jí navedeš do trajleru http://www.ebay.com/itm/MINN-KOTA-TERROVA-55-US2-I-PILOT-W-FOOT-12V-55LB-54-/151487156375?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2345569097 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 (upraveno) Upraveno 9. Prosinec 2014 uživatelem KBfotoservis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 9. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 Todle,znám,ale je to hlavně určené na příď lodě a nevím jak bych to tam narval,je dost vysoká, je to hlavně určené na ty bass lodě co používají amíci,ale tam to je v pohodě.Tohle dělá obdobně a zatím bez GPS a kotvy dělá Haswing za babku a co jsem se dozvěděl od majitele BOAT007.cz na veletrhu v Praze ,že z jara a nebo začátkem léta přijde Haswing s tím stejným jako MinnKota,ale nebude to stát pade,ale do dvaceti táců.Mají to soudruzi v číně vyrobené a odzkoušené a budou rozjíždět výrobu.Já řeším ten problém,že do zadu chci dát ještě pro jistotu svůj starej 5HP na delší cesty a na vedlejším boku mám schůdky,tak není prostor.Proto ta montáž na samotnej motor by mne hodně pomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 jj to co píšeš neznám , ale tohle uvažuji nějako řešit , zejména až budu rybařit tak aby mně to tahalo okolo stromu a nebo stálo to na místě . Malou Yamahu mám taky a ta tam pujde až pojedu dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 9. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 KBfotoservis) Ahoj,tady to je jak na csfd.cz :-)Nekoumal jsi náhodou tenhle motor http://www.ebay.com/itm/Minn-Kota-MK55-EM-Engine-Mount-Freshwater-Trolling-Motor-12V-55lb-/231412490748?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e14261fcHlavní výhodu bych viděl,že to nikde nebude překážet a na ryby by to mohlo být supr.Nikde,ale o tom moc nepíšou a u nás nikdo asi poznatky nemá.Tady ještě video Přiznám se že spíš toužím po tomhle http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFgxMDAw/z/IYcAAMXQrhdTSAm-/$_57.JPG Má to elektronickou kotvu , tedy ,, zakotvíš ve fjordu na moři s proudem jako prase a ono tě to udrží na místě +- 3 metry , nebo projedeš driftem trasu a uložíš do paměti a ono to jede poak automaticky Co je uplně klíčová fc je že nějako do 100 metru to ovládáš dálkou , takže lodí -vlastní . si zakrmíš kapry ,, a pak si jí navedeš do trajleru http://www.ebay.com/itm/MINN-KOTA-TERROVA-55-US2-I-PILOT-W-FOOT-12V-55LB-54-/151487156375?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2345569097Jen tak pro zajímavost jsem u té MinnKoty iPilot ,hledal jak to má dlouhou nohu od toho podstavce,jestli by to šlo použít na lodě našich typů a nikde jsem to nenašel.Ty by jsi to dával na předek nebo záď.Nikde jsem nenašel pdf s rozměry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 Viděl jsem to jen na předku a to i větších lodí , ty nohy jsou hrozně dlouhý . Na naše obě lodi by to šlo . Ono totiž když to je na vodě tak to je ponořený a je to blíž k vodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 tady je video ,které jsem natočil a učastnil se ho to jen pro případ ,,až zase místní rybníkáři budou vyčítat ,že jsem v Praze rozhoupal někde dřevěnou rybářskou pramici :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 No čekal jsem že Jahoďák ,Robert,Maxík 1958 a spol ,, se ozvou ,, ale ti by v takovém prostředí ,,, neudržili jakékoliv vnitřní kapaliny ,, natož aby měli kuráž ,, si to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Taky už nemůžu udržet žaludeční tekutiny a proto se ptám: ty jsi takhle blbej jen tady nebo i jinde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Jako na co bych se měl ozývat? Topil jsi se někdy v moři? Já zažil taky v Holandsku pořádný vlny, a navíc s lodí co měla 30 cm ponor, a na to ani náhodou nebyla stavěná, neblil jsem. ale je mi nablití z jiných věcí, nevím co se do mě pořád navážíš? Hleď si svýho a nech blbejch komentářů, a popichování lidí o kterých víš kulový! Každej není takovej aby se vytahoval s každým prdem kterej někde zažije, a myslí si že je jedinej zcestovalej. Já se normáně do takových komentářů nepouštím, a všichni to o mně vědí, ale Tebe už mám fakt dost,viděl jsem Tě jen jednou, nepřišlo mi, že bys až takovej vůl, ale zdání klame. Nevím, jestli jsi se tak blbej narodil, nebo jsi to musel studovat, ale zadařilo se! HOWG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Kluci, setrete si dech. Bohous je tedka "offline", aby stihl vychladnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Myslím že frontu na banány stál už dost dlouho :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 No čekal jsem že Jahoďák ,Robert,Maxík 1958 a spol ,, se ozvou ,, ale ti by v takovém prostředí ,,, neudržili jakékoliv vnitřní kapaliny ,, natož aby měli kuráž ,, si to zkusitno ty slusny se neozyvaj jen s usmevem procitaj vyplody tvyho " mozku " kdyz se predvadis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 21. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 (upraveno) anténa na loď l Upraveno 22. Prosinec 2014 uživatelem KBfotoservis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky