david Odesláno 29. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 29. Říjen 2014 No jj to jsou cenné rady . Jeste mne napadá ze povolil šrouby na motoru a horni vypodložit nerezem a tim o par stupňů zmenit uhel trim pod lod a tim tu lod položim vic do vody při startuNerezem ne, ten klouže. Chtěl jsem ti říct už dřívějc, že máš blbej trim. Ale většinou se tváříš, že vše už máš dávno na háku................... Lépe udělej ze dřeva nebo překližky klín pod celej závěs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 29. Říjen 2014 David jj taky sem to tak nějako myslel , bo to nové zrcadlo co jsme tam letos instalovali nemuselo mít správný uhel . Ten nerez sem myslel přes celé uchycení a samo ho provrtat šrouby co drží motor .Jak se to pak rozběhne tak to klouže a letí ale zlobí to jen při vyšším nákladu vzadu nechce si lehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 29. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 29. Říjen 2014 Davide, ano Tebou jsem se tenkrát nechal inspirovat, přeci jen tvoje zkušenosti jsou k nezaplacení. Laboroval jsem s tím rozměrem a po 4té to bylo konečně ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 29. Říjen 2014 Potěšení. Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 3. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Listopad 2014 „Nová ponorka je 67 metrů dlouhá s 6,6metrovou věží a může se ponořit do hloubky tři tisíce metrů,“ uvedl vládní zdroj, který si přál zůstat v anonymitě. Dnešní článek v Novinky cz ,, http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/352369-kldr-testuje-ponorku-vybavenou-balistickymi-raketami.htmlhttp://media.novinky.cz/917/459175-original1-1u9ef.jpg No s ponorem do 3000 metru asi protíž nebude ,, horší to bude s vynořením . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 3. Listopad 2014 Kolikpak to asi spapá nafty?Ale jinak paráda nemá problém s vlekem a parkováním u vody :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 3. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 3. Listopad 2014 Při přesunech po silnici pod 50l na 100km. V terénu pak násobně více podle náročnosti terénu.Na svojí dobu to mělo dost zajímavý vychytávky. Např. poloautomatická planetová převodovka tomu dávala neuvěřitelnou dynamiku, ale byla trochu nezvyklá na ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 3. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Listopad 2014 možná je to hloupý dotaz,ale od jakého výkonu je potřeba motor se zrcadlem prošroubovat případně zrcadlo vyztužit?Možná od tého momentu co na motoru budou díry na prošroubování :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 3. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 3. Listopad 2014 Koukal jsem, že kdyby kolem nich proletěl třeba KB, tak je jeho vlna spolehlivě zaleje. :D To by teprve bylo vzrůšo z plavby. :Dale teď vážně. Asi by si při nepříznivym počasí zavřeli vodotěsný poklopy. Jinak by je i půl metrová vlnka od větru poslala ke dnu. Jen mě trochu překvapilo jak moc je to ponořený a jak málo zbejvá k deklům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 3. Listopad 2014 Taky jsem to videl se plavit. Nevlezl bych do toho ani nahodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 No co já si z vojny pamatuju tak OT ani BVP nebyli určeny k plavbám jako takovým,ale k překonání vodních toků . Do jaký míry je to bezpečný plout po přehradě s otevřenýma poklopama je otázka .Je fakt ale že dokážou plout s několika plně vyzbrojenýma pěšákama a munici , tady byli tak o 300 -500 kg lehčí .Samopaly sem neviděl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 možná je to hloupý dotaz,ale od jakého výkonu je potřeba motor se zrcadlem prošroubovat případně zrcadlo vyztužit?Možná od tého momentu co na motoru budou díry na prošroubování :-))není to tedy nijak dané výkonem motoru a váhou plavidla,stačí jen ty díry pro šrouby na motoru?Já jsem přesvědčen že ano ,no mám třeba taky 5 HP Yamahu a tam ani diry do ní udělat nejdou a pod. Samo že přišroubovanej motor není tam úplně snadný ukrást .Myslím že cca od 25 HP se to šroubuje . Zrcadlo jsem ted na jaře dělal nové pro 60HP ale to jsme udělali tak silný že tam může být klidně 150 hp .Klíč ale byl ne síla ale zvednout ho na dlouhou nohu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 4. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 proč řešíme lodě?Já je na tom Orlíku potkal a nevěřil jsem svým očím :-D Nakonec jsem jel kousek za nimi a koukal jak jsou zabořený čumákem do vody..... byla to parádní atrakce. Ale dovnitř bych nevlez, přijít větší vlna mají po parádě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 No mně jednou napadl takovej blbej nápad koupit tohle http://img17.rajce.idnes.cz/d1703/3/3157/3157104_e6c329efe3d11d5168b840a8d0c788ad/images/podhonov_pont_n_sms_vojensk_mosty_a_z_sobovanie_vodou_sv_t_1984_164.jpg?ver=0 http://img17.rajce.idnes.cz/d1703/3/3157/3157104_e6c329efe3d11d5168b840a8d0c788ad/images/obrazek2_3085.jpg?ver=0 http://img17.rajce.idnes.cz/d1703/3/3157/3157104_e6c329efe3d11d5168b840a8d0c788ad/images/s_lodie_z_sms_vojensk_technika_1967_._6_142.jpg?ver=0 a vymyslet jak do toho najet autem , přes kola auta pohánět pohon lodi a pak zase někde na břehu z toho vyjet .....ale nemám technologii abych to dokázal Ten ponton samotnej stojí cca 10-17 tis . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 4. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 Mozna se mylim, ale david nekde psal ze jsou k nicemu, ze jsou z 2(?)mm plechu a to je pro SPS malo. Teda na lod. Nekde sem ho ted videl v inzerci asi za 6kKc, tak sem nad nim taky premejslel, ale neregistrovanou lod z toho nevymyslim, na to je to tezky a registrovat to pry nejde - david kdyztak upresni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 4. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 Viděl jsem z toho udělanej něco jako hauseboat.... myslím že se to na ně dřív používalo.. tak 40let dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 No je to tak na hauseboat , Na palvebce to neradi vidí ,registrovat to nechtejí ale některý místa jsou 2-4 mm ale většina i 1 cm . Pevný to je dost a má to silné výztuhy . Asi by to chtělo pozinkovat . http://img17.rajce.idnes.cz/d1703/3/3157/3157104_e6c329efe3d11d5168b840a8d0c788ad/images/IMG_7124.JPG?ver=0 http://img17.rajce.idnes.cz/d1703/3/3157/3157104_e6c329efe3d11d5168b840a8d0c788ad/images/IMG_7138.JPG?ver=0 http://img17.rajce.idnes.cz/d1703/3/3157/3157104_e6c329efe3d11d5168b840a8d0c788ad/images/IMG_7105.JPG?ver=0 No 6 Kč je aukce ,., to pak skončí přes deset tisíc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 4. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 tyhle pontony byly k mání na jaře v Přelouči-cena opravdu kolem 6 tisíc-taky tam byly v nabídce ,,doutníky,, z letadel na palivo kolem 4,5tisic-Ot-čko se da občas potkat ve vodě u V.Oseka nebo Rˇečan nad Labem (diky nadšencum z KVH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 Packa v Přelouči sem na jaře byl, ale byly za 16 tis ,,,ty doutníky za 4.5 czk byly fakt malé doutníky do dvou metrů . Ty pětimetrové byli lehce pod 20 tis . PS Přelouč v létě zavřeli ,Stačí sečíst váhu hliníku a oceli a 6 tis je kravina . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 ne vubec koukni na předchozí komunikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 (upraveno) Dneska jsem videl docela zajimavy plastovy plovaci. Na hausbot asi nic moc, ale zajimavy na molo. Mají asi 390 litru a kolem montazni uchyty na pridelani k ramu sroubama. Cena kolem 4000,-/ks. Upraveno 4. Listopad 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 4. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 4. Listopad 2014 Packa v Přelouči sem na jaře byl, ale byly za 16 tis ,,,ty doutníky za 4.5 czk byly fakt malé doutníky do dvou metrů . Ty pětimetrové byli lehce pod 20 tis . PS Přelouč v létě zavřeli ,Stačí sečíst váhu hliníku a oceli a 6 tis je kravina .je možne že jsem se seknul-je možne že to byl nejaky doprodej pred zavrením-ja po tom nepatral(tenkrat mi to prislo do mejlu a už je to smazané) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 zítra zavolamám do parlamentu a zjistím co a jak ale nic o změně kdo kde a kdy může plout se spalovákem tam nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 No co sem to mohl proletět , není to nic o tom kde se smí nebo nesmí plout se spalovákem nebo elektrikou ,, jsou to prováděcí předpisy a sem tam zvýšení pokut atd ale nic zásadního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 (upraveno) Jo tu jsem měl, dobrej motor. Ještě tu z něj mám nějaké pozůstatky a katalog ND Upraveno 12. Listopad 2014 uživatelem Charlie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky