Přejít na obsah
Plavidla.cz

Shetland 535-zážitky ,plavby

KBfotoservis

Doporučené příspěvky

i když Prahu nesnáším na lodi je to tam ..užasný

http://img16.rajce.idnes.cz/d1602/10/10534/10534319_1d907b59bdc979f2655bd1f327c339e1/images/IMGS7439.jpg?ver=2

http://img16.rajce.idnes.cz/d1602/10/10534/10534319_1d907b59bdc979f2655bd1f327c339e1/images/IMGS7487.jpg?ver=2

http://img16.rajce.idnes.cz/d1602/10/10534/10534319_1d907b59bdc979f2655bd1f327c339e1/images/IMGS7218.jpg?ver=2

http://img16.rajce.idnes.cz/d1602/10/10534/10534319_1d907b59bdc979f2655bd1f327c339e1/images/IMGS7259.jpg?ver=2

http://img16.rajce.idnes.cz/d1602/10/10534/10534319_1d907b59bdc979f2655bd1f327c339e1/images/IMGS7328.jpg?ver=2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Já nevím,ale dle fotek nikoho neohrožuje a ani neomezuje atd.Ta Vltava je hodně široká a u břehu tu jeho vlnku ani nepoznají.Spíš to tady pak dopadne jako na mrku.cz, kdo tam dá rybu ,tak každý zkritizuje a tady samozřejmě loď a hnedka dostane za uši a výsledek bude,že sem nikdo nic nebude vkládat a budeme čučet na prázdný web.Bohouši ,nenech se odradit a vkládej dál,rád se podívám.
Odkaz ke komentáři

Já nevím,ale dle fotek nikoho neohrožuje a ani neomezuje atd.Ta Vltava je hodně široká a u břehu tu jeho vlnku ani nepoznají.

Velkej omyl. V Praze je kamenný nábřeží se svislými stěnami, které vlny odráží, a tak se tam tlučou pěkně dlouho. Potápěči s Hippocampem u Palačáku jistě měli velkou radost.

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

Já nevím,ale dle fotek nikoho neohrožuje a ani neomezuje atd.Ta Vltava je hodně široká a u břehu tu jeho vlnku ani nepoznají.Spíš to tady pak dopadne jako na mrku.cz, kdo tam dá rybu ,tak každý zkritizuje a tady samozřejmě loď a hnedka dostane za uši a výsledek bude,že sem nikdo nic nebude vkládat a budeme čučet na prázdný web.Bohouši ,nenech se odradit a vkládej dál,rád se podívám.

Ale tady přeci nejde vůbec o vkládání příspěvků. za to jsou jistě všichni Bohoušovi vděční, taky jesili jsi si všiml, jsem ho ve svém příspěvku v podstatě omlouval! Ono to svádí, nábřeží, náplavky, široká řeka... Ale David má pravdu, kolmé stěny pěkně odrážejí vlny,a taky jsou leckde uvázané pramice, a podobné loďky, no a teprve kdybys stál na náplavce uvidíš jaký to s nima dělá divy.

Odkaz ke komentáři

No tedy koukam jakou paradni diskuzi jsem vyvolal :-) . Co je dobry že ty co maj nejvic moralky neumi ani vložit fotku natož dobrou :-)) ale bylo to prima turisti fotili jak o život nektery chteli svest nektery by za to i zaplatili :-)) ale večer přidam dalši fotky

Tady přeci vůbec nejde o fotky, ty děláš pěkný o tom žádná, ale že jezdíš jak DEBIL kde se to nemá to je věc druhá !!

Odkaz ke komentáři

No tedy koukam jakou paradni diskuzi jsem vyvolal :-) . Co je dobry že ty co maj nejvic moralky neumi ani vložit fotku natož dobrou :-)) ale bylo to prima turisti fotili jak o život nektery chteli svest nektery by za to i zaplatili :-)) ale večer přidam dalši fotky

Tady přeci vůbec nejde o fotky, ty děláš pěkný o tom žádná, ale že jezdíš jak DEBIL kde se to nemá to je věc druhá !!

čéče já sem zapomněl že jsi arbitr ctnosti a správného chování PS to platí i o ostatních :-)

Odkaz ke komentáři

Díky neboj z toho si nic nedělám , to jsou takové výlevy , kdybych tam jel kadlekadlekadle s nějakým Parsunem a podobně ,tak by zase někdo napsal ,že co se tam s tím hrabu . Pointa příběhu je nafotit si lod s tak krásným pozadím a za takového počasí ,,, a samo sebou v nějaký akci . Když už dělám promo tak nebudu veslovat .

Za další , tady je to fakt bazén s 2-3 metry hlubokej s kolmýma stěnama ale ! já sem jen malý vlnitel oproti těm parníkum , když projedou dva tři tak se to přestane houpat tak za 2 hodiny . Prostě tady se to houpe furt a mimo omezení podplutí pod jednotlivými pilíři mostu ,tady žádná omezení nejsou . NO a když na tebe mávaj pražandy tak s tou loďkou trošku zatočíš :-)))

Co je dobrý míjel mně policejní člun a čekal jsem že budou mít připomínky ale hele ,, haha mávli a pluli dál

takže dám další foto :-)

Odkaz ke komentáři

Zabte ho HAJZLA! Viděl jsem jak z těch vln upadlo parníku kolo a labuti hlava!

Edit: ano asi se to nemá, ale ruku na srdce, ta jeho vlna potažmo velikost plavidla mi přijde úsměvná na to, že se tu málem dělá že šla 2m tsunami. KBfotoatakdále si je toho jistě nyní vědom, zpytuje své svědomí a věřím, že už to neudělá :)

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři