KBfotoservis Odesláno 20. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Červenec 2014 Tak tedy možná se blýská na lepší časy .. ted dva dni na Labi mezi Kolínem a Poděbrady . Cca 2x tolik lodí co loni . Hlavně mi udělalo radost že jsem narazil i na takové funkční bojové modely na ryby co mám já :-) . Ale i jinak , některý mola úplně plný a celkem živej provoz .Na Sandberku kotvilo průměrně cca 10 lodí v různých částech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 30. Červenec 2014 Pár fotek z Rýna http://img13.rajce.idnes.cz/d1302/10/10187/10187301_e740f8f5fe6d4d6e14d605f5502968bf/images/IMGS5415.jpg?ver=2 http://img13.rajce.idnes.cz/d1302/10/10187/10187301_e740f8f5fe6d4d6e14d605f5502968bf/images/IMGS5442.jpg?ver=2 http://img13.rajce.idnes.cz/d1302/10/10187/10187301_e740f8f5fe6d4d6e14d605f5502968bf/images/IMGS5588-horz.jpg?ver=2 http://img13.rajce.idnes.cz/d1302/10/10187/10187301_e740f8f5fe6d4d6e14d605f5502968bf/images/IMGS5643.jpg?ver=2 Tedy tady je takovej proud že všechno pod 50 koní tu nemá šanci .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 31. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 31. Srpen 2014 No zjistil jsem , že nedílnou součástí mé loďky je pastička na myši , už jsem během týdne chytil druhou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 19. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 19. Září 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Září 2014 Sdílet Odesláno 19. Září 2014 to je zážitek z plavby jako noha! :lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 19. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 19. Září 2014 Davide a kde máš fotky ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 Ahoj Bohouši,tak už letos končíš a zazimováváš,že máš loď z vody ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 Davide a kde máš fotky ty ?na rajčeti, z letošní plavby momentálně 3010 km dlouhý. :) http://davidlod.rajce.idnes.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 20. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Září 2014 JPfish ale kde , musím do servisu s motorem , vyhazuje mi to pojistku na regulátoru napětí tak bud alternátor nebo jiný kravina . Ale do vody ještě půjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 20. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Září 2014 David to je uctyhodné :-) to ja tak max třetinu bo furt rybařím :-) ale zlepši foták a techniku a nechlastej když dáváš příspěvky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 JPfish ale kde , musím do servisu s motorem , vyhazuje mi to pojistku na regulátoru napětí tak bud alternátor nebo jiný kravina . Ale do vody ještě půjde :-)Merkuráč a takhle blbne,to mne nestraš já do něj taky chci jít.Jak je starej a kolik máš motohodin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 20. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Září 2014 No hele já nevím koupil jsem to od Sečky jak má pořád inzeráty " se zárukou" 6 měsíců . Nechám to opravit a když mi nevyjde vstříc , dám ho k soudu . Přijde mi fér ale nabídl mi ted výměnu a ještě bych na tom 5 tis prodělal . -+ .Jinak ten motor nejdřív zlobil v otáčkách a podobně a pak sem zjistil že nedobíjí tak asi čerpadlo nemělo energii . Zahýbal jsem s pojistkou a bylo to ok Ted to ale tu pojistku začalo na tvrdo vyhazovat tak uvidíme co to udělá v servisu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 (upraveno) No... ja jsem si vlastní blbosti pomoci generatoru na Tohatsu dokonale odkouril GPSku. To je ta vyrazena pojistka lepsi volba. ;) Upraveno 20. Září 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 20. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Září 2014 no to mám taky za sebou , Laciný generátory tohle dělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 (upraveno) No u mne to bylo totalne vybitou baterkou. Najednou na ni bylo 35V. :(Edit: Ale ma to i svy vyhody, tedka uz neporebuju ani baterku ani dobijeni, když nemam na to co pripojit. Upraveno 20. Září 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 No hele já nevím koupil jsem to od Sečky jak má pořád inzeráty " se zárukou" 6 měsíců . Nechám to opravit a když mi nevyjde vstříc , dám ho k soudu . Přijde mi fér ale nabídl mi ted výměnu a ještě bych na tom 5 tis prodělal . -+ .Jinak ten motor nejdřív zlobil v otáčkách a podobně a pak sem zjistil že nedobíjí tak asi čerpadlo nemělo energii . Zahýbal jsem s pojistkou a bylo to ok Ted to ale tu pojistku začalo na tvrdo vyhazovat tak uvidíme co to udělá v servisu .Tak to Ti nezávidím,ale jak je ten motor starej,já si myslel,že Mercury je to nejlepší co jde koupit.Otázka kolik toho má naběháno a jak byl kvalitní servis.Náhrádní díly na tu 60HP co jsem zjišťoval jsou hrozná darda,ale to bude asi u všech značek podobné.Jen kryt motoru na něj stojí 25tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 No... ja jsem si vlastní blbosti pomoci generatoru na Tohatsu dokonale odkouril GPSku. To je ta vyrazena pojistka lepsi volba. ;)Taky mám za trojku z Baumaxu sra... centrálu,ale na rybách vždy nabíjím z centrály do baterky a pak z baterky po odpojení přes měnič.Pokuď není kvalitní centrála, tak to jinak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 20. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Září 2014 JPfish hele je to rok 2008 a kolik to má nelítáno to nevím ale zatím to sloužilo v pohodě . Ted to pujde na servis tak mi to snad poví co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 (upraveno) David to je uctyhodné :-) to ja tak max třetinu bo furt rybařím :-) ale zlepši foták a techniku a nechlastej když dáváš příspěvky :-)že to má foťák odbytý, to vím už nějakej čas. často jezdil pověšenej na řidítkách kola, což mu jistě nesvědčí. Jen nevím, co v týhle dnešní obrovský nabídce si koupit - máš radu ?? navíc jsem sice v Picassu fotky upravil, ale on, na rozdíl od předchozího programu, změny nedal do původní složky, no a z tý jsem dal fotky na rajče. tedy bez úprav. přišel jsem na to někdy před 4 dny a byl jsem dost nasranej. až bude lepší připojení na interfernet, tak to přehážu. technika focení není prdel - když jsi na lodi sám, řídíš, čumíš na echolot, do mapy, posloucháš vysílačku a fotíš. pokud jde o chlast, radši to neřeš, musel bych se ozvat. Upraveno 20. Září 2014 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 21. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 21. Září 2014 David tak technika je sice složitá volba ale jakoukoliv zrcadlovku od Canon nebo Nikon a nebo Gopro Hero 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 22. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 22. Září 2014 tak dneska překvapive ve vedlejší dědině mne zastavila policie ,,, ale pozor říční .... takže kontrola motoru , lodi , jestli sem to neukradl a tak ... to sem koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 22. Září 2014 Sdílet Odesláno 22. Září 2014 (upraveno) cha,cha- vždyd začala odstavka-jinak nymburaci jsou tam poslední dobou docela casto Upraveno 22. Září 2014 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 22. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 22. Září 2014 No tak ve Voseku jsem je viděl prvně , prej je na vodu nepouštěj tak jim dali auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Září 2014 Sdílet Odesláno 23. Září 2014 A jak se pozná na suchu řiční policie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 23. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Září 2014 Ze složenkoveho bloku za pretizenyho vleku,pak že ti to sami řeknou, že kontrolovali hlavne lod motor a chteli od ni papiry a tak no . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky