Přejít na obsah
Plavidla.cz

Shetland 535-zážitky ,plavby

KBfotoservis

Doporučené příspěvky

Tak tedy možná se blýská na lepší časy .. ted dva dni na Labi mezi Kolínem a Poděbrady . Cca 2x tolik lodí co loni . Hlavně mi udělalo radost že jsem narazil i na takové funkční bojové modely na ryby co mám já :-) . Ale i jinak , některý mola úplně plný a celkem živej provoz .Na Sandberku kotvilo průměrně cca 10 lodí v různých částech .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Pár fotek z Rýna

http://img13.rajce.idnes.cz/d1302/10/10187/10187301_e740f8f5fe6d4d6e14d605f5502968bf/images/IMGS5415.jpg?ver=2

http://img13.rajce.idnes.cz/d1302/10/10187/10187301_e740f8f5fe6d4d6e14d605f5502968bf/images/IMGS5442.jpg?ver=2

http://img13.rajce.idnes.cz/d1302/10/10187/10187301_e740f8f5fe6d4d6e14d605f5502968bf/images/IMGS5588-horz.jpg?ver=2

http://img13.rajce.idnes.cz/d1302/10/10187/10187301_e740f8f5fe6d4d6e14d605f5502968bf/images/IMGS5643.jpg?ver=2

Tedy tady je takovej proud že všechno pod 50 koní tu nemá šanci ..........

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
No hele já nevím koupil jsem to od Sečky jak má pořád inzeráty " se zárukou" 6 měsíců . Nechám to opravit a když mi nevyjde vstříc , dám ho k soudu . Přijde mi fér ale nabídl mi ted výměnu a ještě bych na tom 5 tis prodělal . -+ .Jinak ten motor nejdřív zlobil v otáčkách a podobně a pak sem zjistil že nedobíjí tak asi čerpadlo nemělo energii . Zahýbal jsem s pojistkou a bylo to ok Ted to ale tu pojistku začalo na tvrdo vyhazovat tak uvidíme co to udělá v servisu .
Odkaz ke komentáři

No hele já nevím koupil jsem to od Sečky jak má pořád inzeráty " se zárukou" 6 měsíců . Nechám to opravit a když mi nevyjde vstříc , dám ho k soudu . Přijde mi fér ale nabídl mi ted výměnu a ještě bych na tom 5 tis prodělal . -+ .Jinak ten motor nejdřív zlobil v otáčkách a podobně a pak sem zjistil že nedobíjí tak asi čerpadlo nemělo energii . Zahýbal jsem s pojistkou a bylo to ok Ted to ale tu pojistku začalo na tvrdo vyhazovat tak uvidíme co to udělá v servisu .

Tak to Ti nezávidím,ale jak je ten motor starej,já si myslel,že Mercury je to nejlepší co jde koupit.Otázka kolik toho má naběháno a jak byl kvalitní servis.Náhrádní díly na tu 60HP co jsem zjišťoval jsou hrozná darda,ale to bude asi u všech značek podobné.Jen kryt motoru na něj stojí 25tis.

Odkaz ke komentáři

No... ja jsem si vlastní blbosti pomoci generatoru na Tohatsu dokonale odkouril GPSku. To je ta vyrazena pojistka lepsi volba. ;)

Taky mám za trojku z Baumaxu sra... centrálu,ale na rybách vždy nabíjím z centrály do baterky a pak z baterky po odpojení přes měnič.Pokuď není kvalitní centrála, tak to jinak nejde.

Odkaz ke komentáři

David to je uctyhodné :-) to ja tak max třetinu bo furt rybařím :-) ale zlepši foták a techniku a nechlastej když dáváš příspěvky :-)

že to má foťák odbytý, to vím už nějakej čas. často jezdil pověšenej na řidítkách kola, což mu jistě nesvědčí. Jen nevím, co v týhle dnešní obrovský nabídce si koupit - máš radu ??

navíc jsem sice v Picassu fotky upravil, ale on, na rozdíl od předchozího programu, změny nedal do původní složky, no a z tý jsem dal fotky na rajče. tedy bez úprav. přišel jsem na to někdy před 4 dny a byl jsem dost nasranej. až bude lepší připojení na interfernet, tak to přehážu.

technika focení není prdel - když jsi na lodi sám, řídíš, čumíš na echolot, do mapy, posloucháš vysílačku a fotíš.

pokud jde o chlast, radši to neřeš, musel bych se ozvat.

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři