Přejít na obsah
Plavidla.cz

Shetland 535-zážitky ,plavby

KBfotoservis

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

tak tohle mi přišlo od fanouška Pirátský klobouk na čele-námořnické tričko na těle. Milý úsměv na vousaté tváři-jeho koníček se mu moc pěkně daří. Labe brázdí se svojí lodí tenhle kapitán-je mu v přírodě krásně,nejraději je tam sám. Může být neděle či pondělí-se svými úlovky se s námi na videích podělí. Ať je na háčku kapr,štika či sumec-je to pěkný šrumec. Déšť či vítr mu nevadí-rád nám ve všem poradí. Že je tam někdy slůvko pikatnější-o to je BOHOUš upřímnější. K rybám se chová jako táta-kéž by mu uvízla někdy na háčku rybka ZLATÁ. Za Tvá videa a rady mnohé díky-mnoho velkých kaprů-krásné štiky.Mnoho zdraví,štěstí a aby jsi ještě hodně krásných ryb ulovil-to Ti upřímně přeje Bobika-jménem také Bohumil:-):-) moc děkuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Promiň že spamuji ve fóru, jsem momentálně nemocný a mohu dělat práci jen na počítači: Předpokládám z fotky, že to máš tři dny venku. V současném počasí by to podobně dopadlo, i kdyby se to zabalilo do starého vaťáku. Test v létě za většího teplotního rozdílu bych pokládal za příhodnější.

Poštovné z Austrálie by jistě násobně překonalo hodnotu zboží, předpokládám dobře Bohouši?

Odkaz ke komentáři

PS Jirkas zkus to , jak dlouho ti zmrzlá lahev vydrží při tomto počasí venku ve vaťáku

Olin přivezl mi to synek letadlem ,

pro všechny tento chladák se v AU jmenuje ESKY , a pokud je TAM zasypanej ledem a venku je +50 °C tak celý den je v něm všechno zmrzlý ,,, ps JIrkas , vaťák tam neznají ,,

uvnitř je nějaká PUR pěna která to dá ,, ale samo sebou každého úsudek , dovézt se to nedá ,ale lepší jak se srát s lednicí na jakýkoliv pohon

2 litrová PET je tam na délku a ležato a vejde se jich tam 6 ks

Odkaz ke komentáři

...ale lepší jak se srát s lednicí na jakýkoliv pohon

Zásadně souhlasím. Používáme obyčejnou velkou stolitrovou od Colemana, dovnitř se dá vše potřebné plus několik namrazených plastových láhví vody, která se buďto vypije nebo opětovně namrazí. Odpadají jakékoliv starosti s energií. Ovšem na více jak dvou třídenní výlety to v létě není, čím více toho v lednici zůstane, tím déle to vydrží chladné. Pokud bych chtěl uchovat obsah chladný delší dobu, musel bych hledat jiné řešení, obávám se ale že vzhledem k současné kapacitě by to byl jen kompromis. Spíš bych viděl řešení v tom, že bych v nějakou středně velkou kompresorovou lednici používal k namrazení obligátních láhví s vodou. Ale to je jen ve stadiu teorie, že.

S tím vaťákem jsem zřejmě nepochopen, chtěl jsem jen poukázat na současnou malou diferenci mezi okolní teplotou a obsahem lednice a z toho vyplývající na léto nepoužitelnou hodnotu výsledku. Víc za tím nehledej.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 3 months later...