Anachy Odesláno 3. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2018 Bude to chvili trvat ale pokud na ne nekde bude svitit slunce tak je znici.Už na ně svítí slunce druhej rok a zatím OK, takže až se rozpadnou dám něco jiného , nebo opět to samé dle toho jak dlouho to vydrží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 6. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2018 Finalizace pokračuje , kyvné uchycení lávky a 49 dubových prken sice malinko prodražuje projekt,ale stejně jsem už úplně mimo rozpočet :-) Teď ještě obrousit a natřít lávku a schody,tedy to železo a s trochou štěstí příští týden do vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2018 Dobrý, jen ty oka vystrčená do boku - asi jsi měl udělat taky přesah prknem, aby jsi na to nenapichoval loď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 7. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2018 Anachy jj vím , ale budou kolem dokola pneu tak to vadit nebude ,navíc mám fendry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 7. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2018 tak pro dnešek částečně hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2018 takže do konce sezony to je na vodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 7. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2018 Anachy když bude mít betonárka v sobotu otevřeno tak za týden :D a trochou štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2018 držím palec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 15. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2018 Tak už jsem si myslel že to bude hotový ale poprvé v životě jsem svářel , takže uvidím jestli zítra uvidím :) No ale ted snad jen přidělat dřevo , opravit lak a jde to do vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2018 Nechci být za "radila" ale na ty schody to chtělo lístkový plech (se slzama) aby to neklouzalo. A nebo to nejsou schody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 16. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2018 Anachy správná poznámka , nejdřív tam půjde protiskluzová páska a pak schodnice ze dřeva , ale už tak jsem ve skluzu asi 14 dní , tak to ted nechám takto , proto jsem tam navařil to zábradlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 17. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2018 Tak je to u vody , stojí drží ted beton .... a snad za týden ponton jinak klouzání schodu jsem vyřešil jednoduše , do barvy jsem přisypal jemný křemičitý písek a chlupatým válečkem natřel na schody . účinnek ohromující , udělám si to ještě stranou do plechovky a natřu tím na lodi místa , ze kterých jsem se zřítil do vody :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 18. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2018 protiskluzova uprava se pry da delat taky tak, ze se cerstvy nater posype hrubym cukrem. Po zaschnuti barvy se cukr vymyje a zustane po nem plasticky povrch. Nezkousel jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2018 To je skvelej napad nechat nahore jekly otevreny, aby se v nich hromadil bordel! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 18. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2018 Zaslepky prodavaj vsude. Ja bych se spis bal o lod. Preci jen jsme v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 18. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2018 Viky chápu, asi není dost patrné že je to stále ve výstavbě , samo sebou, že to zaslepím ale zítra betonuji a to jeklů chci nalejt tekutý beton , tím se to stane jednak těžší a povodeň to jen tak nevezme , a jednak se to stane trochu bezcenným pro zloděje kovů . Ale neboj až to bude , dám to sem v plné kráse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 18. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2018 Sullaco , což to mám strach taky , ale jednak je tam stánek s občerstvením a jednak je tam kamera , a sledovačka takže lod se pohne a vím to . Na dálku vypnu i motor nebo pustím odposlech . Ani když odpojí baterie tak to nemá na ten systém účinnek . Ale jasně poničit to někdo může Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 19. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2018 Tak dneska jsem já kancelářská krysa betonoval ,, úvazy jsem vyrobil pro Titanik , jen že se teď nemohu hýbat pro Vikyho , stále to není hotové ještě stěrka , barvy , záslepky,umělý trávník atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 19. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2018 (upraveno) Aby na tebe nevlít nějakej ekoterorista, až dáš molo na vodu, že ubližuješ leknínům... :-) Upraveno 19. Červenec 2018 uživatelem Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 19. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2018 Olin :-) neboj vezmu je Rondupem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 28. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2018 (upraveno) Tak a zítra jdem do vody čím víc pruhů tím víc Adidas :D Upraveno 28. Červenec 2018 uživatelem my65hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 29. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2018 a hotovo ted již jen břehová kosmetika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2018 Pěkné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2018 Pekne, pekne, chybi uz jen artisti a tygr. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 30. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2018 Jak se to chová když po tom chodíš? Nedávno jsem přistál u podobného mola a zaskočilo mne, jak moc se naklánělo. Nečekal jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky