david Odesláno 1. Duben 2018 Sdílet Odesláno 1. Duben 2018 Vyřeší, a v pohodě má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 1. Duben 2018 Sdílet Odesláno 1. Duben 2018 David taky si myslím , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 3. Duben 2018 Sdílet Odesláno 3. Duben 2018 Tak asi mám boční uchycení mola závitová tyč prům 24 mm ,zapuštěná v betonový kostce do cca 70-80 cm zemi . K tomu ocelové lano v plastu . Tím odpadají starosti s klouby a podobně . Lávka bude držet distanc mezi břehem a molem , lana jí budou jistit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 14. Duben 2018 Sdílet Odesláno 14. Duben 2018 Dneska na Labi už to ožívá , první lod a voda lehce vyšší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 25. Duben 2018 Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 a je to , definivně Bohoušovo 20 mesicu behání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 13. Květen 2018 Sdílet Odesláno 13. Květen 2018 (upraveno) tak už jsem taky ve vodě , https://www.facebook.com/100010805498780/videos/588047894898722/ nebo zde Upraveno 13. Květen 2018 uživatelem my65hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro Odesláno 15. Květen 2018 Sdílet Odesláno 15. Květen 2018 ak by si mal čas,zastav sa u nás na DUNAJI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro Odesláno 15. Květen 2018 Sdílet Odesláno 15. Květen 2018 Povozíme sa proti prúdu.Si moj hosť!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 16. Květen 2018 Sdílet Odesláno 16. Květen 2018 Ahoj Juro rád přijímám , svezeme se z kopce i do kopce , moje loď to dá jako nic :-)Díky za pozvání , stejně tak tě zvu k nám na Labe ke Kolínu, pivo a ryby . Jinak můj volací znak OL5616 a poslouchám většinou na kanále 80 Letos bych měl dobudovat to molo , tak kotvení zajištěno .Ještě jednou děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 8. Červen 2018 Sdílet Odesláno 8. Červen 2018 (upraveno) Tak jestli je tohle pravda tak potěš -Uzavřená plavba v Nymburce https://www.info.cz/cesko/v-nymburce-by-se-mohla-zritit-lavka-doprava-na-labi-je-kvuli-tomu-paralyzovana-31845.html Upraveno 8. Červen 2018 uživatelem my65hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 8. Červen 2018 Sdílet Odesláno 8. Červen 2018 Ano, je to pravda. A na neurčito. Info z Plavebky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 8. Červen 2018 Sdílet Odesláno 8. Červen 2018 Tak to je pěkně v prdeli. Ani na Cidlinu a Sandberg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 8. Červen 2018 Sdílet Odesláno 8. Červen 2018 David ze zdola je to KO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 10. Červen 2018 Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Na webu uradu Nymburk je ze budou vybirat kdo to patrne odstreli. To znamena patrne tri mesice spis vice nez udelaji vyberove rizeni. No letosni sezona je v ........Jedine ze by to spadlo samo pak by to bylo hotove za 14dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 19. Červen 2018 Sdílet Odesláno 19. Červen 2018 první hod a jde na máslovou podložku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 19. Červen 2018 Sdílet Odesláno 19. Červen 2018 finále se blíží , ještě dřevo , celkem 8 sudů a jde to do vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Červen 2018 Sdílet Odesláno 19. Červen 2018 Chybí mi tam ten devátej pod lávku 😠Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 20. Červen 2018 Sdílet Odesláno 20. Červen 2018 Davide neboj bude tam , možná ještě 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 21. Červen 2018 Sdílet Odesláno 21. Červen 2018 (upraveno) Miluji to Labe, dneska osobáček 173 cm ještě videjko :-) Upraveno 21. Červen 2018 uživatelem my65hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Červen 2018 Sdílet Odesláno 22. Červen 2018 Máte na tom Labi ale pěkný velryby :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 22. Červen 2018 Sdílet Odesláno 22. Červen 2018 Anachy díkes je to tu u nás skoro na hod. Ale myslím že příští fota budou spíš od montáže mola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 22. Červen 2018 Sdílet Odesláno 22. Červen 2018 Bohumile blahopřeji, jsi frajer,že jsi chytil tak velkou rybu a nestáhla Tě do hlubin.Jsem velmi potěšen Tvou profi fotografií,která tomuto zážitku dodává patřičné kouzlo,jenom prosím dodej kulinářskou dokumentaci . Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 22. Červen 2018 Sdílet Odesláno 22. Červen 2018 Nějak nechápu, jak tak velkou potvoru sám vytáhneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 23. Červen 2018 Sdílet Odesláno 23. Červen 2018 Bohumile blahopřeji, jsi frajer,že jsi chytil tak velkou rybu a nestáhla Tě do hlubin.Jsem velmi potěšen Tvou profi fotografií,která tomuto zážitku dodává patřičné kouzlo,jenom prosím dodej kulinářskou dokumentaci . Ach jo.Jakou kulinářskou dokumentaci!!Takovéto trofejní ryby se pouštěj zpět a jen vandal a lump je zabije a sežere!! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 23. Červen 2018 Sdílet Odesláno 23. Červen 2018 Bohumile blahopřeji, jsi frajer,že jsi chytil tak velkou rybu a nestáhla Tě do hlubin.Jsem velmi potěšen Tvou profi fotografií,která tomuto zážitku dodává patřičné kouzlo,jenom prosím dodej kulinářskou dokumentaci . Ach jo.Jakou kulinářskou dokumentaci!!Takovéto trofejní ryby se pouštěj zpět a jen vandal a lump je zabije a sežere!! bootcentrumPřesně souhlas a proto jsem taky napsal závěrem Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se