david Odesláno 9. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2016 Skákání přídě zruším podkopnutím nohy pod loď-tedy tlačítkem powertrimu ťukni dolu-pokud to nestačí tak ještě jenou atd.Jakmile se příď uklidní tak jsi v ideální poloze pro loď a její zatížení-rozložení váhy pro plavbu v kluzu..? :Dale aspon je o tobe zase slyšet :)Jojo a ze to trvalo! ;)navíc to je volovina, "zatížení - rozložení váhy" se nemění změnou trimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 9. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2016 On ale nepíše, že by se trimem měnilo "zatížení - rozložení váhy". Píše, že trimem to doladíš pro aktuální zatížení-rozložen váhy. A má pravdu předsedo! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2016 On ale nepíše, že by se trimem měnilo "zatížení - rozložení váhy". Píše, že trimem to doladíš pro aktuální zatížení-rozložen váhy. A má pravdu předsedo! :-)jo, napsal sem to blbě. Chtěl sem naznačit, že pokud chci ideálně klouzat, není ideální toho dosahovat přetrimováním nohy, ale základním umístěním váhového těžiště. Noha by měla být kolmo na vodu, jinak část výkonu spotřebovávám na překonání sil špatným vyvážením vzniklých. Jestli to je teď srozumitelnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 18. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2016 Dobrý den . Nedávno sem někdo na forum dával jednoduchý mustr na povodňový plán , mel jsem za to ze jsem si to stáhnul ale ouha chyba . Nemáte to někdo ještě ? případně ve kterém to bylo tématu ?? bylo tam o stavbách a schvalování mol kotvišt atd . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2016 http://docplayer.cz/15416150-Povodnovy-plan-vlastnika-nemovitosti-vzor.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 18. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2016 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 31. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2016 Nápodobně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 8. Únor 2017 Sdílet Odesláno 8. Únor 2017 Zdravím,mám takový dotaz , už jste se někdo setkal se závěsnými motory 10 KW ?? zajímalo by mně kde , tedy pokud vynechám Selvu . Ukázalo se že mojí Yamahu 5 hp mi na loď nezapíšou jako pomocný motor , tedy abych vyhověl vyhlášce o provozu na Lipně atp. Mám ji z druhé ruky už dlouho a nemám k ní příslušný doklady . Tak jsem si řekl , koupím 10 Kw , se alternátorem , případně dálkou atd ale narážím jen na samé 9,9 Hp , nebo 15 Hp . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 8. Únor 2017 Sdílet Odesláno 8. Únor 2017 10 je takové hezky kulaté číslo, do vyhlášky vhodné. Není to ani úplně malinkatý motorek a ještě ne velký, takže pro uvažování rozhodujícího úředníka ideální volba. A protože používáme jednotky SI, no tak to máme v kW. Kdo by se zajímal o to, jestli to pasuje do nějaké obecně používané a vyráběné řady výkonů...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 8. Únor 2017 Sdílet Odesláno 8. Únor 2017 Lubore to jsi napsal přesně , takže mi časem nezbude než koupit asi 9,9 Hp ,, no a až to udělám , proběhne to papírama ,,, tak to uvolní všude a mně trefí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 4. Březen 2017 Sdílet Odesláno 4. Březen 2017 Nejhorší máme za sebou ještě měsíc max dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 5. Březen 2017 Sdílet Odesláno 5. Březen 2017 už aby to bylo :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 5. Březen 2017 Sdílet Odesláno 5. Březen 2017 Krásná fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 5. Březen 2017 Sdílet Odesláno 5. Březen 2017 snad se ve zdraví dočkáme,zima se vleče,sezona utíká rychleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 5. Březen 2017 Sdílet Odesláno 5. Březen 2017 No chlapi je to za dveřmi ... Už jsem začal dneska dělat na lodi . Žádost o molo je v procesu a za měsíc s trochou štěstí už budu ve vodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 3. Duben 2017 Sdílet Odesláno 3. Duben 2017 říkám si ,,, patří to sem pouze okrajove ale i na lodi se jí ,,, a zásoby na výpravy jsou třeba a jak sebou vzít maso slaninu nebo kýtu tak aby se nám nezkazila ?? Jednoduchý recept ,,, maso na týden obalit rychlo solí(praganda) a dát do lednice , sem tam otočit a po týdnu omýt ted pozor ,, Omýt a hlavně osušit .. po sléze obalit suchým kořením jako řízek ve strouhance , uplně to do masa vetřít a pověsit kamkoliv kde je sucho , případně lehký průvan na 14 dní až měsíc . Většinou to sundám dřív bo mně honí mlsná a pak na lodi pěkně slaninku a bučer ráno zakrojit pod vajíčka večer pak kýtu a krkovičku k pivu a vínu ... Jak to uschne a nezvlhne , vydrží to do snězení (u mne sežrání) přikládám pár foto Naložení masa už visí kýta Bůček k pivu a pod vajíčka Krkovička na večerní posezení Vše je pouze sušené , minimální práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 3. Duben 2017 Sdílet Odesláno 3. Duben 2017 V jakých podmínkách to sušíš?Praganda je prý mrcha škodlivá, ale foto vypadá lákavě!Vidím krkovičku, bůček a to třetí kýta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 3. Duben 2017 Sdílet Odesláno 3. Duben 2017 jj třetí kýta , Praganda je 98% soli , pak škrob cukr a 0,8% dusičnanu , to zabezpečí jednak barvu a jednak pobije všechny bakterie a plísně co by jinak tohle zničili .To omytí od rychlosoli je právě pro odstranění Pragandy .Pak dáváš koření dle chuti , Suším to vedle v pokoji co mám prázdnej , nic zvláštního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Duben 2017 Sdílet Odesláno 4. Duben 2017 Vypadá to skvěle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 4. Duben 2017 Sdílet Odesláno 4. Duben 2017 To vypadá na pěknou mnamku. ještě řekni, že si už vyplul a začnu ti závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 4. Duben 2017 Sdílet Odesláno 4. Duben 2017 Vypadá to pěkně, jen kdyby to šlo bez tý rychlosoli.http://www.zdravapotravina.cz/koreni/praganda-solne-mlynyhttp://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek/E250 pro ochutnávku: Dusitany obsažené v masných výrobcích mohou vést ke vzniku malého množství silně karcinogenních nitrosloučenin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Duben 2017 Sdílet Odesláno 4. Duben 2017 (upraveno) Já nevim, jsem v sušení laik protože začínám. Ale můj děda a praděd často udili a dělali podomácku konzervy. Konzervy kde už snad od první republiky dávali často tuto rychlosůl, žraly uzený od karcinogeního kouře na kila a přesto se dožili pěkných let s normálním zdravím spolu s osazenstvem se kterým toto konzumovali. Za komoušů bylo zdravý mlíko, teď zase kde kdo řve že mlíko ačkoliv ho mám moc rád, nemám pít, upřímně, leze mi tohle už silně na nervy, nesmím si dát plechovku koly páš zhynu na cukr, nesmím sežrat fidorku, protože jsem porazil pět palem v pralese, tvl to je doba tohle... PS: syrový maso bych opravdu neriskoval naložit do obyč soli. Upraveno 4. Duben 2017 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 5. Duben 2017 Sdílet Odesláno 5. Duben 2017 Sullaco souhlas asi tak .Taky bych s tou "eko" a ečky neblbnul , stačí co vymyslí zelení za hovadiny . Jeden chemik mi říkal ..všechno je jed , záleží jen na množství . Zdenda píše přesně s čím argumetují eko-bio a podobní . základní slovo je MOHOU .. ruku do ohně za to nedaj aby napsali něco ve smyslu -Univerzita ta a ta , provedla letitý výzkum týmem vedený tím a tím že ..požití tolika a tolika dusitanu u zkoumaných osob způsobí přesně To a to , plus odkaz kde se na to mohu podívat a ověřit si to ,, Ale nahradí to slovem MOHOU , stejně jako nás v dětství strašili že když na štědrý den nebudeme jíst tak uvidíme zlaté prase ,, No jednou jsem fakt nejedl a stejně jsem ho neviděl :D Já tam raději nasypu rychlosoli kolik je třeba , radší víc než aby mi to zplesnivělo nebo se tam udělal botulotoxin a podobně Každopádně jíst bůček 5 x denně je stejně škodlivé jako se cpát sojou a brokolicí .Všeho s mírou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 5. Duben 2017 Sdílet Odesláno 5. Duben 2017 vypadá to nádherně - dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.