JPfish Odesláno 30. Říjen 2016 Sdílet Odesláno 30. Říjen 2016 Bohouši díky moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 30. Říjen 2016 Sdílet Odesláno 30. Říjen 2016 Jardo rádo se stalo , ta tvoje lod je fakt super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 5. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2016 Dobrý den , mám dotaz , kde sehnat zipy na persenik ?? Viděl jsem to u Gimiyachtu ale byly tu negativní reakce , tak bych rád zkusil i jiné a nevím kam se obrátit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 5. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2016 Já obědnával zipy YKK, našel jsem prodejnu na googlu (už si nepamatuju kde, přeci jen je to 8let) a fungují bezproblému. Bral jsem 3m dlouhý. Pak jsem potřeboval 8m a ten mi nakonec prodal Ovčička v Příbrami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 5. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2016 Vršovice - Kohinorka - podnikova prodejna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 5. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2016 tove, tam jsem je bral, jak to tu čtu tak mi to naskočilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 6. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 Můžu ti je objednat z Anglie,nejsou nijak drahé,délky po 10cm,mají béžovou a černou,šíře zubu 8mm,rozpínací i oboustranný jezdec.něco mám i skladembootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 6. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 Bootcecntrum díky , mám tam 200 cm dlouhý zip , ještě zkusím sehnat samotný ten zobáček kterým zip začíná , ten mi totiž upadl . Kdyby to nešlo, rád se na Tebe obrátím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 12. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2016 (upraveno) Zdravím nemáte někdo radu na koho se obrátit Někdo nám leje do Labe sračky , prý to je ok , mají to povolený ,ale koukněte na videa je to na zabití Upraveno 15. Listopad 2016 uživatelem my65hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 12. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2016 v rybářském řádu na zadní straně by měly být kontakty pro zjištěné případy znečištění vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 12. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2016 což o to , volal jsem hasiče , policii , starostu , vyjádření hygienické stanice.. všechno je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 12. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2016 Tak už jedině novu. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 13. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2016 což o to , volal jsem hasiče , policii , starostu , vyjádření hygienické stanice.. všechno je OK... všechny výše jmenované pochytat, svázat, vsadit do klece a namáčet do té zpěněné vody. Pokud by byli i za týden naživu, akceptoval bych úřední razítko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 13. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2016 jirkas přesně tak , ještě kompletně management Parama alias Unipetrol alias polskýho Orlenu . To jsou původci . Poslal jsem to na Novu , Primu , Blesk ale serou na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2016 ... pivo taky pení a pijete ho. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 14. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 14. Listopad 2016 No tak jsem byl teď na rozhovor na Primě , do Parama najeli hasiči a policajti a ,,,, bude z toho asi houby ,, povolený odpady z čištění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 14. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 14. Listopad 2016 A to je přesně ukázka toho problému..... Proč jsou naše řeky tak špinavé? Proč v Rakousku, Slovinsku, chorvatsku apod. jsou řeky křišťálově čisté a u nás sotva vidím palec, když jsem po kotníky ve vodě?Právě proto, že můžeme legálně do řek vypouštět podobný sračky! Problém není v paramu. Problém je v limitech! Dobrovolně si z řek děláme stoky. Doufám, že něco podobnýho v tý reportáži zazní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 14. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 14. Listopad 2016 (upraveno) Přesně tak tenhle Natural jsou prý sinice a tohle je prý povolený odpad z čištění Upraveno 14. Listopad 2016 uživatelem my65hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2016 No jasně - copak nepoznáte čistou vodu z čističky :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 15. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2016 Pánové, nic ve zlém, ale tahle debata moc nepatří do odstavce "motorové lodě"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 15. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2016 Vladimíre , kdyby jsi tu bydlel , plavil se tady , lovil nádherný ryby a pozoroval Ledňáčky taky by jsi s tím něco dělal . No ale něco dobrého se děje , v pátek jsemto poslal do medií , včera jsem měl "sezení" na Primě a dneska mi psali a volali z Parama že to není od nich a že mám přijít na exkurzi ( to pujdu) a že to není jejich bordel . Takže zbývá náhodný septik a nebo Sihelský stavebniny ,, , takže se tam o víkendu projdu a nafotím. Pozitivní je že se s tím něco dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 15. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2016 Držím palce, nejhorší je lidská lhostejnost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 16. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 16. Listopad 2016 Pro my65hpSamozřejmě s tebou stoprocentně souhlasím a cením tvoje nezištné úsilí, jen jsem chtěl říct, že toto téma patří nejspíš do všeobecné diskuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 16. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 16. Listopad 2016 To neřeš kam to patří .Je to jeho vlákno a k zážitkům z plavby to patří😀 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 16. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 16. Listopad 2016 přesně tak,hlavně ať co nejrychleji skončí to vypouštění bordelu do vody,držím palec,děláš dobrou věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se