Přejít na obsah
Plavidla.cz

Shetland 535-zážitky ,plavby

KBfotoservis

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

což o to , volal jsem hasiče , policii , starostu , vyjádření hygienické stanice.. všechno je OK

... všechny výše jmenované pochytat, svázat, vsadit do klece a namáčet do té zpěněné vody. Pokud by byli i za týden naživu, akceptoval bych úřední razítko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to je přesně ukázka toho problému..... Proč jsou naše řeky tak špinavé? Proč v Rakousku, Slovinsku, chorvatsku apod. jsou řeky křišťálově čisté a u nás sotva vidím palec, když jsem po kotníky ve vodě?

Právě proto, že můžeme legálně do řek vypouštět podobný sračky! Problém není v paramu. Problém je v limitech! Dobrovolně si z řek děláme stoky. Doufám, že něco podobnýho v tý reportáži zazní.

Odkaz ke komentáři

Vladimíre , kdyby jsi tu bydlel , plavil se tady , lovil nádherný ryby a pozoroval Ledňáčky taky by jsi s tím něco dělal .

No ale něco dobrého se děje , v pátek jsemto poslal do medií , včera jsem měl "sezení" na Primě a dneska mi psali a volali z Parama že to není od nich a že mám přijít na exkurzi ( to pujdu) a že to není jejich bordel . Takže zbývá náhodný septik a nebo Sihelský stavebniny ,, , takže se tam o víkendu projdu a nafotím. Pozitivní je že se s tím něco dělá.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...