packa Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 JPfish-omlouvam se-byl jsem vcera na srazu ze zakladky(po 37 letech)-ta potvora s kosou už zacala kacet v nasem lese- tak jsem to trochu přepísk a dneska se ,,lécil,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 (upraveno) Ty petrolejový kamínka jsou hezký, ale jak tak koukám, provoz toho petrolejovýho topení je cca dvojnásobně drahej. Upraveno 15. Listopad 2014 uživatelem Danykopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 .....Ps jak můžeš tvrdit že certifikáty a atesty někdo sesmolil ??....Certifikáty deklarují, že výrobek byl testován podle nějaké normy, případně vyroben kontrolovaným způsobem. Bohužel žádný certifikát nezaručuje kvalitu výrobku, i když se tak často tváří. Normy definují hlavně bezpečnost, v lepším případě nějakou základní životnost, ale to spíše u výrobků mechanických.Celý systém certifikací je spotřebiteli špatně chápán. Např. normy systému kvality řady ISO 9000, kterými se firmy ohánějí, mají s kvalitou vlastního výrobku pramálo společného. Výrobci musí některé výrobky nechat testovat, aby je mohli prodávat. Stojí to majlant, tak se pak snaží draze získané certifikáty "prodat" a ohánějí se jimi, jako že je výrobek kvalitní, když to prošlo testy. Bohužel to tak není. Pokud to neprojde testy, je to nefunkční. A mezi funkčností (prošlo testy) a skutečnou kvalitou chápanou třeba životností je velký rozdíl.Tím nijak nepomlouvám diskutovaná zařízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 Tak Ebay je plnej Webast s propálenou komorou, takže to zas tak nereálný nejni. Záleží z čeho je to vyrobený, cena je lákavá, ale na lodi to bude dost trpět vlhkostí. Nadruhou stranu to zas na lodi bude mít tak omezený provoz, že by to mohlo léta sloužit. No já na příští sezonu plánuju vytáhnout topení z motoru . podobně jako u auta, litinovej nafťáček když se ohřeje, tak sám o sobě topí dost dlouho, tak na chladnější noci v sezoně to snad bude dostačující a časem mám v plánu taky bufíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 Bootcentrum nejlevnější NOVé !!!! Webasto Air Top 2000 ST má jen 2 kw a nový stojí 25 tis bez zástavbové sady . To je cca 2 x dražší jak ten Planar . Ps jak můžeš tvrdit že certifikáty a atesty někdo sesmolil ?? PS můžeš to nějako dokázat třeba to že někomu se propálila ohřívací komora ? nebo to je jen dojem ??Bud tak laskav a nejdřív se nauč číst a čtené se snaž pochopit a potom mi můžeš s rozvahou odpovídat! Jinak se stebou nemám o čem bavit! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 V oblasti certifikací, a to i výrobkových mam dost nezanedbatelný zkušenosti. Bohužel musim souhlasit s tim, že ty atesty a certifikáty ti toho zase tak moc nezaručí.V zásadě jde o to, že někdo udělal analýzu rizik v souladu s příslušnou normou. Pak byl (v lepším případě) otestován reálný nový výrobek, zda odpovídá deklarovaným parametrům. Většinou se ale nic netestuje. Už vůbec se ale netestuje životnost a použitý materiály.Ty certifikáty bohužel opravdu nemaji moc velkou hodnotu v souvislosti se spolehlivostí a výdrží výrobku. V praxi by se s trochou dobrý vůle opravdu dalo říct jako by je někdo sesmolil. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 No a druhý kolo bude tohle http://www.autoterm.cz/11-88-thickbox/planar-4d.jpg http://www.autoterm.cz/cs/produkty/11-planar-4d.html for je v tom že chci ten novej iPhone 6 plus a ten je dražší než to topení :-) tak uvidím co mi rozpočet dovolíTak jsem to našel já mám v lodi tohle topení http://www.autoweiss.cz/cz-detail-1161482-ateso-breeze-iii-2n1-12-v-vcetne-sady.html a k tomu tyhle spínací hodiny http://www.autoweiss.cz/cz-detail-1161641-spinaci-hodiny-ateso-iii.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 JPfish-omlouvam se-byl jsem vcera na srazu ze zakladky(po 37 letech)-ta potvora s kosou už zacala kacet v nasem lese- tak jsem to trochu přepísk a dneska se ,,lécil,,OK nic se neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 Zdendo to topeníčko vypadá slušně , ke mně je to ale moc velký to tam dám max ten plyn ,ale není špatný . PS ten iPhone to je jiná liga :-) na lodi slouží jako mapa , navigace ,soupis revírů ,rybářský řád ,připojení PC k netu , předpověď počasí , hlídá mi cukrovku , čtu si na rybách noviny , koukám se na Majora Zemana mám detailní mapu moří v Evrope s hloubkama ,marinama potopenými vraky ,podrobnou mapu řek v Evropě , tachometr náklonoměr a mnoho dalšího ,, To je jiná dimenze telefonu než ty náhražky . Je fakt že 20 tis je dost ale mám ho 3 roky a slouží jako z praku a je to platný člen lodi a hlavně nezlobí , nekouše se , funguje to prostě jiný telefony neumí ,, no ale asi vlek letos dostane přednostJak píšeš,že vlek dostane přednost ,máš nějaký konkrétní typ v merku.Já pořád nevím jaký koupit,každý výrobce vychvaluje ten svůj a pomlouvá konkurenci,ale nikde jsem ani nenašel žádné recenze.Chtěl bych min.1300Kg nebo spíš 1500Kg celkovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 Ahoj zdravím všechny právě jsem Praze v českém yacht klubu na lodi koukám na osvětlený Vyšehrad . Venku teplota 10 st v lodi 24 st. Topení Webasto AIR TOP EVO 3900 . To topení topí jako blázen a to ho mám puštěné na minimum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 Lubore nech si ty plky predloz dukaz ze planar je špatnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 16. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 16. Listopad 2014 Lubore nech si ty plky predloz dukaz ze planar je špatnejPro Tebe tedy ještě jednou můj jediný příspěvek na toto téma:Certifikáty deklarují, že výrobek byl testován podle nějaké normy, případně vyroben kontrolovaným způsobem. Bohužel žádný certifikát nezaručuje kvalitu výrobku, i když se tak často tváří. Normy definují hlavně bezpečnost, v lepším případě nějakou základní životnost, ale to spíše u výrobků mechanických.Celý systém certifikací je spotřebiteli špatně chápán. Např. normy systému kvality řady ISO 9000, kterými se firmy ohánějí, mají s kvalitou vlastního výrobku pramálo společného. Výrobci musí některé výrobky nechat testovat, aby je mohli prodávat. Stojí to majlant, tak se pak snaží draze získané certifikáty "prodat" a ohánějí se jimi, jako že je výrobek kvalitní, když to prošlo testy. Bohužel to tak není. Pokud to neprojde testy, je to nefunkční. A mezi funkčností (prošlo testy) a skutečnou kvalitou chápanou třeba životností je velký rozdíl.Tím nijak nepomlouvám diskutovaná zařízení.Netvrdil jsem, že planar je špatný, žádný zkušenosti s ním nemám, nemohu ho posuzovat a nedělal jsem to. Na rozdíl od certifikací firem a výrobků, se kterými mám zkušenosti mnohaleté.Nemusím dokazovat něco, co jsem netvrdil, zůstává tu ale viset Tvoje narážka na moje „plky“. Co s tím uděláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 16. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 16. Listopad 2014 Zdendo to topeníčko vypadá slušně , ke mně je to ale moc velký to tam dám max ten plyn ,ale není špatný . PS ten iPhone to je jiná liga :-) na lodi slouží jako mapa , navigace ,soupis revírů ,rybářský řád ,připojení PC k netu , předpověď počasí , hlídá mi cukrovku , čtu si na rybách noviny , koukám se na Majora Zemana mám detailní mapu moří v Evrope s hloubkama ,marinama potopenými vraky ,podrobnou mapu řek v Evropě , tachometr náklonoměr a mnoho dalšího ,, To je jiná dimenze telefonu než ty náhražky . Je fakt že 20 tis je dost ale mám ho 3 roky a slouží jako z praku a je to platný člen lodi a hlavně nezlobí , nekouše se , funguje to prostě jiný telefony neumí ,, no ale asi vlek letos dostane přednostJak píšeš,že vlek dostane přednost ,máš nějaký konkrétní typ v merku.Já pořád nevím jaký koupit,každý výrobce vychvaluje ten svůj a pomlouvá konkurenci,ale nikde jsem ani nenašel žádné recenze.Chtěl bych min.1300Kg nebo spíš 1500Kg celkovou.No hele já koupím vlek zase jak jsem kupoval ten první , napsali to tak že to bylo téměř bez DPH takže tohle bude taky tak . Tak 1300 kg vyjde pak novej lehce pod 40 tis.No rád bych bržděnej 1300 , ale aby v papírech bylo 1100 kg . Kvůli kouli za Forda . Samo sebou že to je se zárukou .Jestli chceš pošlu ti pak kontakt , on moc neinzeruje ale je fakt dobrej , přihlášení bylo bez problémů .Taky jsem ho dostal na doporučení . Na jaře budu ten můj 750 Kg prodávat tak až bude loď zase ve vodě ,dám inzerát a jak se prodá tak objednám nový . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 16. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 16. Listopad 2014 Zdendo to topeníčko vypadá slušně , ke mně je to ale moc velký to tam dám max ten plyn ,ale není špatný . PS ten iPhone to je jiná liga :-) na lodi slouží jako mapa , navigace ,soupis revírů ,rybářský řád ,připojení PC k netu , předpověď počasí , hlídá mi cukrovku , čtu si na rybách noviny , koukám se na Majora Zemana mám detailní mapu moří v Evrope s hloubkama ,marinama potopenými vraky ,podrobnou mapu řek v Evropě , tachometr náklonoměr a mnoho dalšího ,, To je jiná dimenze telefonu než ty náhražky . Je fakt že 20 tis je dost ale mám ho 3 roky a slouží jako z praku a je to platný člen lodi a hlavně nezlobí , nekouše se , funguje to prostě jiný telefony neumí ,, no ale asi vlek letos dostane přednostJak píšeš,že vlek dostane přednost ,máš nějaký konkrétní typ v merku.Já pořád nevím jaký koupit,každý výrobce vychvaluje ten svůj a pomlouvá konkurenci,ale nikde jsem ani nenašel žádné recenze.Chtěl bych min.1300Kg nebo spíš 1500Kg celkovou.No hele já koupím vlek zase jak jsem kupoval ten první , napsali to tak že to bylo téměř bez DPH takže tohle bude taky tak . Tak 1300 kg vyjde pak novej lehce pod 40 tis.No rád bych bržděnej 1300 , ale aby v papírech bylo 1100 kg . Kvůli kouli za Forda . Samo sebou že to je se zárukou .Jestli chceš pošlu ti pak kontakt , on moc neinzeruje ale je fakt dobrej , přihlášení bylo bez problémů .Taky jsem ho dostal na doporučení . Na jaře budu ten můj 750 Kg prodávat tak až bude loď zase ve vodě ,dám inzerát a jak se prodá tak objednám nový .Jo to budu rád za kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 16. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 16. Listopad 2014 http://img97.rajce.idnes.cz/d9701/9/9115/9115709_2a9c449af75ee5f295bb285f807e9793/images/IMGS8742.jpg?ver=3 Dneska v Praze ,, těžká závist :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 16. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 16. Listopad 2014 http://www.munsonboats.com/images2/28/28-39mainphoto.jpg tohle by bylo na ryby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 17. Listopad 2014 Trajekt? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 17. Listopad 2014 Dneska v Praze ,, těžká závist :-)v sobotu v Davli na akci "Ledová pavba" cca 50 lodí, převážně z Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 17. Listopad 2014 Dneska v Praze ,, těžká závist :-)v sobotu v Davli na akci "Ledová pavba" cca 50 lodí, převážně z PrahyJeště větší závist :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 17. Listopad 2014 Jpfish tady je kontakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 17. Listopad 2014 Zdendo 2013 sháněl jsi se po vyloďovacím můstku a co tohle :: http://www.vapp.cz/userfiles/image/eshop-velke/130585.jpg cena 1400 Czk ,,, tady je link je tam víc druhů . Jeden si na jaro koupím .áha 5 kg , nosnost 200 tedy pro nás :-)http://www.vapp.cz/eshop/alu-najezdy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 17. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 17. Listopad 2014 (upraveno) Zdendo 2013 sháněl jsi se po vyloďovacím můstku a co tohle :: http://www.vapp.cz/userfiles/image/eshop-velke/130585.jpg cena 1400 Czk ,,, tady je link je tam víc druhů . Jeden si na jaro koupím .áha 5 kg , nosnost 200 tedy pro nás :-)http://www.vapp.cz/eshop/alu-najezdy/Díky za info ohledně vleku.Vyloďovací můstek jsem dostal k lodi také,je to ale hrozné monstrum z nerezu a nějakého ušlechtilého dřeva a dokonce má i kolečka a hák na zasunutí do lodě.Nevím jestli to budu používat a nebo to prodám.Je to spíš na větší loď.Váha 13,5Kg ,ale stabilní bude určitě.Zde foto : http://jpfish.rajce.idnes.cz/Jeanneau_Merry_Fisher_530_prislusenstvi/ Upraveno 17. Listopad 2014 uživatelem JPfish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 17. Listopad 2014 JPfish ten je fakt masivní , já tu lod zase nemám tak velkou,aby mi to nepřekáželo ale dobrej . Tuhle fotku co jsem sem dal je takový oslí můstek a je to lehký , navíc , když nebudu moct vytáhnout lod z vody , hodím to pod kola . Občas zapadnu v lese na dřevě tak tam cpu prkno :-) tohle bude lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 17. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 17. Listopad 2014 Zdendo 2013 sháněl jsi se po vyloďovacím můstku a co tohle :: http://www.vapp.cz/userfiles/image/eshop-velke/130585.jpg cena 1400 Czk ,,, tady je link je tam víc druhů . Jeden si na jaro koupím .áha 5 kg , nosnost 200 tedy pro nás :-)http://www.vapp.cz/eshop/alu-najezdy/Díky za info ohledně vleku.Vyloďovací můstek jsem dostal k lodi také,je to ale hrozné monstrum z nerezu a nějakého ušlechtilého dřeva a dokonce má i kolečka a hák na zasunutí do lodě.Nevím jestli to budu používat a nebo to prodám.Je to spíš na větší loď.Váha 13,5Kg ,ale stabilní bude určitě.Zde foto : http://jpfish.rajce.idnes.cz/Vylodovaci_mustek/co za tu lávku budeš chtít - měl bych zájemJeště nevím jestli půjde do světa,musím to na jaře vyzkoušet a zjistit jak a co.Pokuď bych ho prodával,dám Ti vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 17. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 17. Listopad 2014 Také jsem zjistil,že loď jak je přykrytá pod plachtou,tak se uvnitř sráží vlhkost.Jak to řešíte ?Kolega v práci používá do auta podobný výrobek a moc to chválí,že nemá vůbec orosená okna v zimě.A jednou za čas to dá jen na topení a hotovo.http://www.campi-shop.cz/katalog/katalog/uzitecne-doplnky/odvlhcovace-vzduchu/produkt/odvlhcovac-multi-dry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se