KBfotoservis Odesláno 15. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 15. Květen 2014 Viita já vím ,, měl jsem to tam chvíli ale šlo to s tím do skluzu :-) tak sem to musel sundat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 22. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 22. Květen 2014 (upraveno) tak tohle by byl fakt průser ,, kterej kokot to zase vymyslel ..vypustit natrvalo Orlík http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/93780-orlicke-prehrade-hrozi-vypusteni-zustane-prazdna-natrvalo/ Upraveno 22. Květen 2014 uživatelem KBfotoservis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 22. Květen 2014 Sdílet Odesláno 22. Květen 2014 tak tohle by byl fakt průser ,, kterej kokot to zase vymyslel ..vypustit natrvalo Orlík http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/93780-orlicke-prehrade-hrozi-vypusteni-zustane-prazdna-natrvalo/Tohle opravdu normální člověk vmyslet nemůže.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 22. Květen 2014 Sdílet Odesláno 22. Květen 2014 Kuci to je krasnej obrazek tohoto statu. Proste z extremu do extremu. Bud tu nadrz maj naspuntovanou, ze kdyz prijde nejakej cedak tak jim to hnedko vali pres hraz a vlastne nadrz neslouzi svemu ucelu a nebo vymyslej toto. Myslim si, ze kdyby se v tomto state z hlav pohlavaru nevytratil organ zvany mozek, tak by vse fungovalo jak ke spokojenosti jachtaru, rekreantu, tak k ucelu ke kteremu tato dila byla stvorena a mela by slouzit. Bohuzel, jak jsem psal na zacatku, jsme v cechach, takze abych rekl pravdu by mne to asi ani bohuzel neprekvapilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 23. Květen 2014 Sdílet Odesláno 23. Květen 2014 Jeden článek na novinkách - myslím, že to nebude tak horké. Spíš je s podivem, že takový nesmysl vůbec někoho může napadnout. :-) http://www.novinky.cz/ekonomika/336997-kvuli-povodnim-se-uvazuje-i-o-vypusteni-orliku-az-ke-dnu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 23. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Květen 2014 Doufám že to nebude tak horké , to by byl mega malér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 23. Květen 2014 Sdílet Odesláno 23. Květen 2014 vzhledem k tomu ze tam taboří H.Vondracková se toho nebojiml-ta by to nedopustilaaspon vcera v TV na Orlik nedala dopustit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 23. Květen 2014 Sdílet Odesláno 23. Květen 2014 Ta je na slapech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 23. Květen 2014 Sdílet Odesláno 23. Květen 2014 tak to se omlouvam- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 1. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Červen 2014 Lávka se plně osvědčila http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9115/9115709_2a9c449af75ee5f295bb285f807e9793/images/IMGS0886_upraveny-1_kopie.jpg?ver=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Červen 2014 Sdílet Odesláno 1. Červen 2014 Moc praktické - také jsem o něčem takovém přemýšlel, ale kde to vozíš? a z čeho jsi vyrobil?. Já měl myšlenku na to použít díl skládacího žebříku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 1. Červen 2014 Sdílet Odesláno 1. Červen 2014 " lansštek" se vozil na strese, vlevo nebo vpravo nad bortovou listou a pouzival se i napevno na pridi na panty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 1. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Červen 2014 je to normálně asi 130 cm dlouhá fošna asi 5 cm silná z tvrdého dřeva, dal mi to jeden truhlář z jeho odpadu , natřel jsem to vyjetým olejem a namaloval míry po 5 cm na měření ryb . Z druhé strany jsou malé špricle aby do klaplo do koupacího mola . Trochu starost byla naučit po tom chodit psy , musel jsem tam dák kostičky luchmeatu po 10 cm a pak už po tom chodili jako po provaze . Tvrdé dřevo kvůli vodě , nevadí mu a 5 cm síla ,, kvůli mé váze ,, unese mně i z batohem a kýblem krmení .Výrobní cena asi 25 Czk , když to utopíš nic se neděje , vozím do na podlaze na boku lodí , paradoxně to slouží i jako sedačka když to dám na příč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 1. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Červen 2014 (upraveno) Ps velmi praktická je tahle nerezová trubka , připluješ ke břehu , zapíchneš háček do dna a lod se nehne z místa jen klesá a stoupá z vlnama nebo stavem z vody http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9115/9115709_2a9c449af75ee5f295bb285f807e9793/images/IMGS8974.jpg?ver=3 Upraveno 1. Červen 2014 uživatelem KBfotoservis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Červen 2014 Dneska úžasný den na lod , famózní potápění šnorchlování na Sandberku uprostřed v leknínech .... tolik kaprů okounů bolenu jsem pohromadě ještě neviděl . Sáhl jsem si na dva sumce přes metr a pode mnou se přesunovala štika tak 80 cm ... Všechny ryby tam žrali potěr .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 8. Červen 2014 Sdílet Odesláno 8. Červen 2014 Hele, nebyl jsi tam i v pátek? Byl jsem tam se Sandrou, a myslím,že jsme se míjeli...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Červen 2014 Jj byl ,tvl se Sandrou :-) to je lod jako prase :-) sem tě viděl asi 3x .Jsem si říkal jestli tam nebudeš mít někdy i kanony a kulomety .-) ale fakt parádní loď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 8. Červen 2014 Sdílet Odesláno 8. Červen 2014 čéče, kaón jsme sebou letos neměli(vyjímečně) ale zbraní fůra, jeli jsme si totiž zastřílel pod Veletov ne střelnici. JJ Sandra to je křižník ! R.v. 1944, první v čechách postavená loď metodou sváření elektrickým obloukem , kam ten pokrok spěje....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 8. Červen 2014 Sdílet Odesláno 8. Červen 2014 pro prac zaneprazdnení jsem se do Staraku nedostal-tak jsem na vas cekal v nedeli pred Osekem (opravoval molo)-bohuzel Sandra uz plula bez tebe (nebo te Hynek zaprel)-tak na konci cervna se stavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 8. Červen 2014 Sdílet Odesláno 8. Červen 2014 Ahoj Libore, vylodil jsem se u ,, Benyho,, na Sandbergu, musel jsem už bohužel domů,místo mně pluj Mariám ( Benyho vnuk) ale i tak to bylo fajn si zase zakormidlovat pořádnou loď, jen jsem si uvědomil, že mám vlastně ještě papíry do 100 koní, ale vyhazovat 1500,- za to abych se při ,, praktické zkoušce,, projel 50metrů na gumáku s 5tikoňkou, to mi za to nestojí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 9. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Červen 2014 rybaření na Labi .Kvalita videa je hrozná , asi sem čekal od palubní kamery trochu víc ale nechtělo se mi ten materíál vyhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Červen 2014 Sdílet Odesláno 9. Červen 2014 ..... lod na zkousku musí mit dalkovy rizeni a nejaky minimalni kW.... a se Sandrou jsi tu zkousku jiz jiste slozil několikanasobne. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Červen 2014 Sdílet Odesláno 9. Červen 2014 Prej muzes vyuzit na zkousku i vlastni plavidlo, to by byla prdel tam dorazit s timhle parnikem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Červen 2014 Sdílet Odesláno 9. Červen 2014 ..... lod na zkousku musí mit dalkovy rizeni a nejaky minimalni kW.... a se Sandrou jsi tu zkousku jiz jiste slozil několikanasobne. ;)No, Viki, tohle mám z vlastní zkušenosti, když dělal papíry mladej v 15ti letech, kdy se praktická dělat musí i ma 25 koní, my přijeli Neptunem, a ty co dělali neomezenenou jezdili na gumáku, Majitel měl za každou jízdu litr :rolleyes: a 500,- stálo rozšíření. Pravdou je, že dálkové ovládání na konzoli volantu bylo. A když mladej s Neptunem připlul a přistál, komisař se zeptal co tam děláme. Já že mladej přijel na praktickou, on tak zase odplujte, právě jí udělal. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 9. Červen 2014 Sdílet Odesláno 9. Červen 2014 Tak to já jsem asi na praktickou měl kliku. Sice to stálo sice víc, ale zase mě alespoň něco naučili. Obsahovalo to i "výcvik" týden před zkouškou. Za kormidlem jsem sice strávil jen asi 15 min. při výcviku a asi 5 min. při zkoušce, ale mě to dalo celkem dost. To víte, kde nic nebylo, tam byla i ta troška hodně znát. :) Tehdy jsem měl napluto asi jen půl hodiny, když nepočítám gumák s pětikoňkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se