fishmaster Zveřejněno 19. Listopad 2013 Sdílet Zveřejněno 19. Listopad 2013 https://sites.google.com/site/filtrada/home/nigdeoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 19. Listopad 2013 Moc pěkné :) To bys normálně nevymyslel.Taky jsem naletěl - ale po prozkoumání fotek to je jasné ale vtipné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 19. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 19. Listopad 2013 Už dlouho jsem se tak nezasmál. Už když tahal ten první, jsem si říkal, kterej k. to tahá bez vysunutých nohou. To, že tam ale pak spadne i ten druhej jeřáb.... To je mazec. Jsou to frajeři, že jako třetí povolali to samý, co už ve vodě leželo. :-) Snad byli šikovnější a vytáhli to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 19. Listopad 2013 dá se to najít jako video, te je ještě větší sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 19. Listopad 2013 Hosi, dyt je to jasnej fake, to Volvo nikam nespadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 19. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 19. Listopad 2013 Na tý poslední fotce jsou jenom udělaný jiný barvy jeřábu, zbytek je shodnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 19. Listopad 2013 A ještě navíc je ten pad Volva do vody mizerne domalovanej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 19. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 19. Listopad 2013 jsem se podíval ještě jednou a pořádně..... sežral jsem to i s navijákem. Ty fotky jsou fakt úplně stejný. :) dokonce i ten pták visí pořád na stejnym místě. :)No ale účel to splnilo.... pobavil jsem se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 20. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 20. Listopad 2013 No a o tom to je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se