Rejsek.Zdiby Odesláno 25. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 25. Listopad 2013 Jo,to máš asi pravdu...Musim to ještě pořešit...On je ten předek vcelku lehký,zvednu ho sám...Horší je ten zadek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2013 lehčí je přesně do momentu, kdy po lodi začnou pobíhat dva metrákový chlapi. stačí podložit, když preciz, tak přivařit doprostřed malou stojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejsek.Zdiby Odesláno 25. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 25. Listopad 2013 No,zatim to vypadá, že po ní budu běhat sám a vážim 70.:-D Jaké by jste použili barvy? Bílou a nějakou modrou,základ a vrchní a na kolik kilo to tak odhadujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2013 Když jsem ještě měl laminát, tak jsem ho stříkal nitrokombinací na stříkací kyt. Žádnej jinej základ. Levný, tvrdý a drželo to super. Dneska jede polyuretan válečkem, je to trochu pomeranč.Brnkni sem: Milan Macek - 602 387 696, má loď, ví vo co go a má firmu s barvama na Libeňáku. Že ho pozdravuju – David z DavleTaky jde to to, čím to bylo naposled, aby se to nezvedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejsek.Zdiby Odesláno 25. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 25. Listopad 2013 Díky.:-) Jinak to co tam je teď přijde asi celý obrousit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 25. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2013 možna by stačilo dat pod kyl rolnu(y)-jak jsem pochopil budes to z te kozy i davat do vody tak pak ji stejne budes potrebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2013 Díky.:-) Jinak to co tam je teď přijde asi celý obrousit...jestli to drží, tak bych se ani moc nenamáhal. na trup pod vodoryskou stačí wapka s rotační tryskou - co drží, to drží a ostatní ulítne. Pak jen lehce přebrousit S tou váhou jsi mně pobavil, mám 72 už tak 45 let. má to výhodu. pro upadlej šroubek se ohnu, nemusím si k tomu lehnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 26. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2013 https://www.facebook.com/pages/Krom%C4%9B%C5%99%C3%AD%C5%BEsk%C3%A1-plavebn%C3%AD/405530432865743?ref=hl Já mám dvoutunovou loď na osmi pneumatikách, chodíme po ní tři dospělí a stabilita vinikající. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejsek.Zdiby Odesláno 26. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 26. Listopad 2013 Takže to vzít wapkou s rotačnim proudem a co se sloupne,to vytmelit a pak jen zdrsnit,odmastit a natřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2013 Takže to vzít wapkou s rotačnim proudem a co se sloupne,to vytmelit a pak jen zdrsnit,odmastit a natřít?wapkou rychle poznáš jak barva drží a pokud nedrží, tak jde dolů rychlejc a snáž než bruskou. Co je nad vodou chce pak stejně přebrousit a vykytovat, aby to "vypadalo". Na dno vidí jen vodníci, tam jsem se s tím tolik nepáral a pokud nebyly vyloženě jámy, tak ani nekytoval. Tyhle lodě nejsou na závody a pokud nedáš antifoulign, tak nárůst řas a škeblí udělá daleko větší odpor, než nějaké menší nerovnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejsek.Zdiby Odesláno 26. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 26. Listopad 2013 Chňápu,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky