Přejít na obsah
Plavidla.cz

Další nováček na obzoru

Rejsek.Zdiby

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Když jsem ještě měl laminát, tak jsem ho stříkal nitrokombinací na stříkací kyt. Žádnej jinej základ. Levný, tvrdý a drželo to super. Dneska jede polyuretan válečkem, je to trochu pomeranč.

Brnkni sem: Milan Macek - 602 387 696, má loď, ví vo co go a má firmu s barvama na Libeňáku. Že ho pozdravuju – David z Davle

Taky jde to to, čím to bylo naposled, aby se to nezvedlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky.:-) Jinak to co tam je teď přijde asi celý obrousit...

jestli to drží, tak bych se ani moc nenamáhal. na trup pod vodoryskou stačí wapka s rotační tryskou - co drží, to drží a ostatní ulítne. Pak jen lehce přebrousit

S tou váhou jsi mně pobavil, mám 72 už tak 45 let. má to výhodu. pro upadlej šroubek se ohnu, nemusím si k tomu lehnout :D

Odkaz ke komentáři

Takže to vzít wapkou s rotačnim proudem a co se sloupne,to vytmelit a pak jen zdrsnit,odmastit a natřít?

wapkou rychle poznáš jak barva drží a pokud nedrží, tak jde dolů rychlejc a snáž než bruskou. Co je nad vodou chce pak stejně přebrousit a vykytovat, aby to "vypadalo". Na dno vidí jen vodníci, tam jsem se s tím tolik nepáral a pokud nebyly vyloženě jámy, tak ani nekytoval. Tyhle lodě nejsou na závody a pokud nedáš antifoulign, tak nárůst řas a škeblí udělá daleko větší odpor, než nějaké menší nerovnosti.

Odkaz ke komentáři