Přejít na obsah
Plavidla.cz

Další nováček na obzoru

Rejsek.Zdiby

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Díky Maxikovi za návštěvu,bylo to příjemné posezení. :-) Furt tápu nad tou kozou... Mám už doma plaťák, který je krásně nízký, má ložnou plochu těsně nad osou náprav a je sklápěcí. Chtěl bych buďto zkrátit a nebo úplně sundat kýl, jak mi i doporučil maxik. Takže loď by byla na vozejku krásně nízko...

Ještě jsem se chtěl zeptat, kolik orientačně může ta loď vážit, když má výtlak 1.48 m krychlových?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím co ti Maxík radil, ale AVA s vytaženou ploutví, co původně měla, plavala pouze smykem, o nějakém bočním vedení se vůbec nedalo mluvit. Takže pokud sundáš kýl, musíš tam dát aspoň kousek něčeho jiného. Mimo to se bude víc kolíbat.

Váhu bych si tipnul, pokud je suchá, na 750 a třeba i míň. Já ji kdysi tahal do a z vody ještě bez laminátu. Na jaře lehká, na podzim těžká, ale kolik kg ???

Odkaz ke komentáři

pokud mas oble dno tak dej jeste pod koberec neco měkčího-dobry je treba silnej miralon,penova guma nebo aspon polystyren at to ma větší plochu-ideani aby to sedelo na žebru a na lod si udelej znacku kam tu podperu daš priště

dej sem foto toho kloubu-prosim

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...