michals Zveřejněno 5. Listopad 2013 Sdílet Zveřejněno 5. Listopad 2013 Nazdar vůdci, mám prosbičku po konzultaci s avaryacht Praha, jsem neustále hledal vypoušták na olej z nohy ve spodní zadní části.Tak jsem nakonec celou spodní část nohy obrousil smirkem a stejně jsem žádný vypouštěcí šroub nenašel :-( bohužel, každá rada drahá a nakonec jsem našel video na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=UES4_PLH08g je možné, že na Volvo Penta je vypouštěcí šroub k výměně náplne za duopropem???To byla první otázka a druhá, zda někdo neznáte, kde sehnat speciální klíč na povolení druhé vrtule ?? ? Plavidlo Viper 203 4,3 Volvo Penta 2009Děkuji za konzulaci Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2013 tůdle kus níž je obrázem a popis kterak na to http://www.boote-forum.de/showthread.php?t=23776 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michals Odesláno 5. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 5. Listopad 2013 tam jsem našel, pouze vypouštění výše, ale duoprop nic :-( někde se ten klíč musí dáv objednat :-) tak poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 5. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2013 Vypouštěcí šroubek na olej je pod přední vrtulí,kterou musíš sundat,na to je potřeba specialní klíč- mohu ti ho u Volva objednat, předpokládám,že máš typ DP-S ??nebo sundej nohu a přivez jí ke mně,já ti to udělám,můžeš přijet třeba i s lodí!bootcentrum - černošice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michals Odesláno 5. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 5. Listopad 2013 moc díky, koukal jsem na tvé přízpěvky a musím říci, že super, ale do Prahy 200km :-( kolik za klíč?? jj DPS a ještě jednou děkuji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 5. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2013 Ahoj když sundáš 2 propeller který jde povolit normálně tak potřebuješ specielní klíč který jde také vyrobit z trubky do které flexou vybrousíš 3x zářez podélně.Po sundání 2.propelleru je tam šroub na imbus to je vypoušťák oleje.Až budeš dávat vypoušťák zpět zkontroluj o kroužek je lépe ho rovnou měnit,ale za originál je dost důležitej Standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2013 který jde také vyrobit z trubky do které flexou vybrousíš 3x zářez podélně.Standakdyž umíš, tak umíš i sundat vrtuli. jináš potřebuješ extra klíč. a vo tom to je ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michals Odesláno 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 6. Listopad 2013 Děkuji, i o trubce jsem uvažoval, ale nevěděl jsem jak moc to bude dotažené a než poničit matici, tak raděj origo klíč, myslím, že už není kam pospíchat na barel s fridexem jsem si udělal super přípravek, ale sundávat strženou matku nechci :-)A děkuji za radu s těsněním, stačí dát normální okroužek z železářství vodovodní těsnění, nebo něco spešl?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 6. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2013 Děkuji, i o trubce jsem uvažoval, ale nevěděl jsem jak moc to bude dotažené a než poničit matici, tak raděj origo klíč, myslím, že už není kam pospíchat na barel s fridexem jsem si udělal super přípravek, ale sundávat strženou matku nechci :-)A děkuji za radu s těsněním, stačí dát normální okroužek z železářství vodovodní těsnění, nebo něco spešl??Originál klíč Volvo stojí 104,-EUR bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se