Přejít na obsah
Plavidla.cz

rada duoprop demontáž

michals

Doporučené příspěvky

Nazdar vůdci, mám prosbičku po konzultaci s avaryacht Praha, jsem neustále hledal vypoušták na olej z nohy ve spodní zadní části.Tak jsem nakonec celou spodní část nohy obrousil smirkem a stejně jsem žádný vypouštěcí šroub nenašel :-( bohužel, každá rada drahá a nakonec jsem našel video na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=UES4_PLH08g je možné, že na Volvo Penta je vypouštěcí šroub k výměně náplne za duopropem???To byla první otázka a druhá, zda někdo neznáte, kde sehnat speciální klíč na povolení druhé vrtule ?? ? Plavidlo Viper 203 4,3 Volvo Penta 2009

Děkuji za konzulaci Michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypouštěcí šroubek na olej je pod přední vrtulí,kterou musíš sundat,na to je potřeba specialní klíč- mohu ti ho u Volva objednat, předpokládám,že máš typ DP-S ??

nebo sundej nohu a přivez jí ke mně,já ti to udělám,můžeš přijet třeba i s lodí!

bootcentrum - černošice

Odkaz ke komentáři

Ahoj když sundáš 2 propeller který jde povolit normálně tak potřebuješ specielní klíč který jde také vyrobit z trubky do které flexou vybrousíš 3x zářez podélně.Po sundání 2.propelleru je tam šroub na imbus to je vypoušťák oleje.Až budeš dávat vypoušťák zpět zkontroluj o kroužek je lépe ho rovnou měnit,ale za originál je dost důležitej Standa
Odkaz ke komentáři

Děkuji, i o trubce jsem uvažoval, ale nevěděl jsem jak moc to bude dotažené a než poničit matici, tak raděj origo klíč, myslím, že už není kam pospíchat na barel s fridexem jsem si udělal super přípravek, ale sundávat strženou matku nechci :-)A děkuji za radu s těsněním, stačí dát normální okroužek z železářství vodovodní těsnění, nebo něco spešl??
Odkaz ke komentáři

Děkuji, i o trubce jsem uvažoval, ale nevěděl jsem jak moc to bude dotažené a než poničit matici, tak raděj origo klíč, myslím, že už není kam pospíchat na barel s fridexem jsem si udělal super přípravek, ale sundávat strženou matku nechci :-)A děkuji za radu s těsněním, stačí dát normální okroužek z železářství vodovodní těsnění, nebo něco spešl??

Originál klíč Volvo stojí 104,-EUR

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...