fishmaster Odesláno 18. Únor 2014 Sdílet Odesláno 18. Únor 2014 Ahoj Majku rád bych ji viděl na vlastní oči co se takhle někde potkat?Taky jsem severně od Prahy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 19. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 19. Únor 2014 Ahoj, určitě není problém, jsem ve Zloníně (vedle Líbeznic). Loď mám v garáži a určitě budu rád, pokud mi na to někdo koukne a třeba i přidá nějaký svůj nápad. Navíc teď o víkendu vezu ženu s dětma na hory a příští týden snad budou pracovní žně :-) Rád bych na tom makal od rána do večera - přeci jen sezóna se blíží (i když tedy skoro ani neskončila loňská podle počasí), tak musím trošku "zabrat".Pokud bys měl tedy chuť a chvilku, dej vědět a určitě se domluvíme. Kdyžtak pošlu tel. číslo do SZ nebo na mail, ať jsme operativní :-)Jinak všem zatím díky za rady - opravdu to pomůže. Barvu jsem snad vyřešil, opět mi jako vždy skvěle poradil jeden prodejce laků z Kbel, tak snad to dopadne:-) Díky Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 20. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Únor 2014 Pánové, než propadnu zoufalství a koupím celou desku, chci se zeptat, jestli někdo nemáte na "odprodej" vodovzdornou překližku mahagon (nebo dýhovaná mahagonem - stačí z jedné strany) v tl. 10 - 12mm, ze které by se daly použít tyto rozměry? :60x35cm - 1ks60x50cm - 2ks45x25cm - 1ksPak bych potřeboval tl. cca 40mm (na opravu zadního čela) v rozměrech cca 45x20cmZkoušel jsem hledat na netu - všude mi prodají jen celé desky - minimum cca 120x250cm, což mi na těch pár odřezků přijde zbytečný...Případně pokud tušíte, kam se obrátit, budu vděčný za jakoukoliv radu.Předem moc díky, Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 20. Únor 2014 Sdílet Odesláno 20. Únor 2014 no oni to nejsou zas tak malé odrezky-kdyz si z te desky jeste slepis tu 40 na zrcadlo(a par vyztuh) tak ti toho moc nezbyde-pokud chces usetrit kup levnou obalovku a odyhuj ale-pokud to das jako zakazku tak je levnejsí koupit tabuli mahagonuzkus oslovit f. co delají renovace dř. lodí-jedna je tusím u Vlašimi-nebo dat dotaz(prosbu) na www.starelode.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 20. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Únor 2014 Ahoj, díky za tip. Tu 40ku jsem už sehnal (resp. slepená 2x20mm) a nakonec, pokud se nic nesežene to budu tvořit jak jsi psal. Pravděpodobně bude mít kamarád 12mm lodní OKUME z JAFHOLZ, tak si pak podýhuju jen to, co bude viditelné (tuším jen 2 desky). Finanční rozdíl je to dost velký, protože za jednostranně dýhovanou (mahagonem) desku mi řekli cca 1300,-/m2, kdežto OKUME by prý měla být cca 250-300,-/m2... Nicméně určitě ještě zkusím ty starelode.cz (už jsem tam dneska trochu brousil, tak se zkusím poptat). Díky Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Únor 2014 Sdílet Odesláno 21. Únor 2014 Ja delam z obalovky, co je videt natiram barvou nebo prebrousim na hladko a občas i lakuju. Ale chápu, ze to je barbarstvi, který si ne kazdej na svy lodi chce doprat. Posledne jsem při neodolatelnem zachvatu tvorivosti dosel tak daleko, ze jsem u nasich sbalil překližku z palet (mimochodem, venku drzi velmi dobře, klidne i nenalakovana) a taky to jde.Zadni celo jsem delal ze zbytku 21mm vlekarsky překližky, co mi nechali za par kacek z firmy co dela servis a nastavby na nakladaky, tam tyhle "odrezky" mají o docela slusnej rozmer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 nechci zakladat nove vlakno tak to vrazim sempovesil jsem na svuj minikajutacek 15 motor a...... sice to dostanu do jakeho-si kluzu ale pri pomalejsí jizde se mi ,,boří zadek do vody,,-napadlo me na zrcadlo dat neco jako trim-klapky-v podstate prodlouzit trup dvema vytvarovanyma nastavcema podle trupu tak o 40cm-zaroven by to bylo jako ,,koupací plato,, co vy na to?-necekal jsem ze tech 30 kg navíc proti 5 bude tak znatbohuzel nakres se mi sem nepodarilo dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky