Danykopy Zveřejněno 30. Říjen 2013 Sdílet Zveřejněno 30. Říjen 2013 Ja vas zasobuju pane karfik :-). No, alespon se tu neco deje ne :-) ....samozrejme, ze i googluju, ale kdybych nic nenasel a nebo hlavne, kdyby tu nekdo zkusenejsi vedel, tak davam dotaz sem....pri schaneni lodniho sroubu jsem narazil na jednu malickost....nevim, vlastne jaky potrebuju, vim jen, ze vnejsi prumer je max 310mm a to je vse.....asi nejjednodussi by bylo, kdyby mi nekdo, kdo ma podobnou lod rekl jaky tam ma sroub a je to vyreseny. Jedna se o ocelovou kajutovku holandskeho typu, trup vytlacny, delka na vodorysce cca 7,5m . Celkova delka lode je 8m. Sirka 2,5m. Rychlost mi podle vypoctu vysla na max. Neco kolem 14km/h. Motor ma vykon dostatecny, takze ten by pri zjistovani nemel hrat roli.....tak a ted jsem zvedav :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 31. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 31. Říjen 2013 Ja vas zasobuju pane karfik :-). No, alespon se tu neco deje ne :-) ....samozrejme, ze i googluju, ale kdybych nic nenasel a nebo hlavne, kdyby tu nekdo zkusenejsi vedel, tak davam dotaz sem....pri schaneni lodniho sroubu jsem narazil na jednu malickost....nevim, vlastne jaky potrebuju, vim jen, ze vnejsi prumer je max 310mm a to je vse.....asi nejjednodussi by bylo, kdyby mi nekdo, kdo ma podobnou lod rekl jaky tam ma sroub a je to vyreseny. Jedna se o ocelovou kajutovku holandskeho typu, trup vytlacny, delka na vodorysce cca 7,5m . Celkova delka lode je 8m. Sirka 2,5m. Rychlost mi podle vypoctu vysla na max. Neco kolem 14km/h. Motor ma vykon dostatecny, takze ten by pri zjistovani nemel hrat roli.....tak a ted jsem zvedav :-)Jo,tak když jsi tak zvědav, tak jsi zapomněl na veledůležitou věc,jako je převodový pomněr!!! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 31. Říjen 2013 Autor Sdílet Odesláno 31. Říjen 2013 měl jsem za to, že je tam poměr 1:1 pro dopředný chod, ale ještě se teda kouknu do manuálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 31. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 31. Říjen 2013 jedna k jedný, nikam nemusíš koukat......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se