Danykopy Zveřejněno 30. Říjen 2013 Sdílet Zveřejněno 30. Říjen 2013 Schanim lodni sroub, poradite, kde mam hledat? Novy od vetusu se mi zatim nechce kupovat, protoze stoji 7400,-, az kdyz mi nic jineho nezbyde. Jednou nsem tu nejake srouby videl na bazaru, byly to nejake odlitky, asi by se musely nejak dolestit, nebo nevim, s tim bych problem nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 30. Říjen 2013 Tady si nevybereš ? http://www.vrtule.org/ Jinak projet ebay a nějaký starší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 30. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 30. Říjen 2013 Schanim lodni sroub, poradite, kde mam hledat? Novy od vetusu se mi zatim nechce kupovat, protoze stoji 7400,-, az kdyz mi nic jineho nezbyde. Jednou nsem tu nejake srouby videl na bazaru, byly to nejake odlitky, asi by se musely nejak dolestit, nebo nevim, s tim bych problem nemel.Vozím vrtule z venku a za lepší peníze než od vetusu.Musíš napsat co chceš,ted v pátek uzavírám objednávku! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 30. Říjen 2013 dyť ani nemá motor a převodovku, tak jak chce kupovat vrtuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 30. Říjen 2013 Autor Sdílet Odesláno 30. Říjen 2013 Coze!!!? Me nekdo ukradl motor s prevodovkou? :-). Ty o tom neco vis? Jaky lodni sroub, to je prave ta otazka, co me ted tizi....bootcentrum, dekuji ti za zajimavou, tedy doufam, ze zajimavou nabidku, ale zatim ji nevyuziju, pochybuji, ze bys trumfnul jeste zajimavejsi nabidku od jineho clena, problem je ale zatim v tom, ze vlastne nevim presne co chci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 30. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 30. Říjen 2013 Dane, něco mám doma, páč máme stejný motor i převodoku !!! Mohu nechat i odlít, opracovat, vyvážit, všechno za rozumný peníz, po neděli jedu pro to čerpadlo, tak zavolám, a až si pro něj pojedeš, koukneš na vrtuli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 30. Říjen 2013 Autor Sdílet Odesláno 30. Říjen 2013 Dobre Maxiku, to zni rozumne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 30. Říjen 2013 problem je ale zatim v tom, ze vlastne nevim presne co chci....óóóó pardon, splet jsem si tě s nach32, teda i když, nebyl jem daleko pravdy :lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se