Přejít na obsah
Plavidla.cz

Odkaz na bazar motorů

Doporučené příspěvky

• 10 months later...
Lidi, nebudu zakladat nove tema a flaknu dotaz sem. Jak uz jsem loni rikal, tak uvazuju o vymene zabudovaneho motoru. Pres tuto zimu uz to ale chci dotahnout do konce. Nicmene k dotazu. Kdyz dotahnu novej zabudovanej motor z Ameriky, tak predpokladam ze nebude mit EU certifikaci a nebude prihlasitelnej na SPS. Da se takovej motor nejak zlegalizovat tady u nas ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi, nebudu zakladat nove tema a flaknu dotaz sem. Jak uz jsem loni rikal, tak uvazuju o vymene zabudovaneho motoru. Pres tuto zimu uz to ale chci dotahnout do konce. Nicmene k dotazu. Kdyz dotahnu novej zabudovanej motor z Ameriky, tak predpokladam ze nebude mit EU certifikaci a nebude prihlasitelnej na SPS. Da se takovej motor nejak zlegalizovat tady u nas ??

Pokud budeš měnit za ten stejný a chceš mermomocí jeho výměnu zapsat do LO,musíš předložit CE od motoru! Pokud budeš např.měnit původní V6 za novou V8,musíš předložit schválení a povolení od výrobce lodi a samozřejmně též CE-tudíž téměř neřešitelné!!

Ale pokud budeš třeba měnit polomotor,nic nemusíš hlásit,nebot je tento považován jako náhradní díl k tvému původnímu motoru,no a pokud toho vyměníš více,kdo to pozná? samozřejmně musíš zachovat původní ser.nr.!

Ale pokud si vzpomínám ty tam máš 4,3 a chceš V8 - je to tak?PAK JE ROZHODUJíCí co máš přesně napsáno v dokladech!!

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Roberte ja vim, ale zensky furt tvrdej neco jinyho, dokonce mi jednou kamoska rikala, to je jako by si chtel vymetat zubnim kartackem komin :lol:

Ale k veci, prave ze ja chci vymenit V6 za V8, takze vic valcu a to uz je znat a asi bych to neokecal, nehlede na to, ze pocet valcu je zapsanej v technicaku, takze to budu muset resit oficialne.

Samozrejme zjistim na SPS, ale holt se poohlidnu po necem tady v EU.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...