Leos Mikes Zveřejněno 7. Říjen 2013 Sdílet Zveřejněno 7. Říjen 2013 (upraveno) http://www.strojnivybaveni.cz/motory/lodni-motory/**** zde jsem koupil 2 motory. Supr přístup a hlavně co jsem rozšvihal plastový vrch krytu tak rychlý servis.Vzhledem k podezření na pokus o reklamu vlastního obchodu byl příspěvek upraven. Pokud si chceš udělat reklamu tak to dej příspěvek tam kam patří a nedělej z nás trubky!! Upraveno 7. Říjen 2013 uživatelem Leos Mikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 7. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2013 Nechci sahat nikomu do svědomí,ale motory označené jako"mořský...." a jsou určené na sladkou vodu??!! Trochu zavádějící!! A původ - nejspíš dálný východ?, A nebo je to jinak? At se vyjádří dovozce!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2013 ze by dalsi pokus o skrytou reklamu?-jinak motory Sea King jsou Parsuny (okopirovana Yamaha) a o tech se tady psalo uz dostk tomu Parsunu-15 ma pripravu na dalkove ovladani,5 ne-ale s tim by si česky kutil poradil,vaha je o trochu vetsi jak u Yamahy,spotreba tak nejak jak uvadi vyrobce.spolehlivost? ja 15 jezdim už 4 sezonu-Viky 5 ma 3?roky a zatim bez vetsich problemu...je fakt ze s tim jezdim v civilizaci a blizko brehu takže kdyby nahodou.......a zminovany prodejce?-kupoval jsem taky u nej a pristup v pohode-je fakt ze v te dobe byl asi jedinej-dnes tuhle znacku maji skoro vsude a za priblize stejny peniz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2013 (upraveno) Hlavne se mi nelibi, kdyz ma uzivatel tri prispevky a vsechny tri propagujou jeden obchod.Bootcentrum: Zeptej se Packy, ten ma Seaking 15HP uz delsi dobu.Edit: Zase jsem opozdenej. :D Upraveno 7. Říjen 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 8. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2013 Včera jsem se celý odpoledne kousal do jazyka, abych tu hned nenapsal něco ozasr.... komerční reklamě!! Doufejme, že to admini smažou, jinak to tu za chvilku bude plný podobných inzerátů. :-(Za mě palec dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2013 Včera jsem se celý odpoledne kousal do jazyka, abych tu hned nenapsal něco ozasr.... komerční reklamě!! Doufejme, že to admini smažou, jinak to tu za chvilku bude plný podobných inzerátů. :-(Za mě palec dolu.uz jsem mu to poopravil a naznacil jak by se mel zachovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 8. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2013 ted koukam ze jsem byl vcera tak rozjetej ze jsem dal dve odpovedi dohromady-snad si to livot přebere(nebo to nekdo přesunte) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se