Přejít na obsah
Plavidla.cz

Elektrické i spalovací lodní motory.

Leos Mikes

Doporučené příspěvky

http://www.strojnivybaveni.cz/motory/lodni-motory/**** zde jsem koupil 2 motory. Supr přístup a hlavně co jsem rozšvihal plastový vrch krytu tak rychlý servis.

Vzhledem k podezření na pokus o reklamu vlastního obchodu byl příspěvek upraven. Pokud si chceš udělat reklamu tak to dej příspěvek tam kam patří a nedělej z nás trubky!!

Upraveno uživatelem Leos Mikes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ze by dalsi pokus o skrytou reklamu?-jinak motory Sea King jsou Parsuny (okopirovana Yamaha) a o tech se tady psalo uz dost

k tomu Parsunu-15 ma pripravu na dalkove ovladani,5 ne-ale s tim by si česky kutil poradil,vaha je o trochu vetsi jak u Yamahy,spotreba tak nejak jak uvadi vyrobce.spolehlivost? ja 15 jezdim už 4 sezonu-Viky 5 ma 3?roky a zatim bez vetsich problemu...je fakt ze s tim jezdim v civilizaci a blizko brehu takže kdyby nahodou.......

a zminovany prodejce?-kupoval jsem taky u nej a pristup v pohode-je fakt ze v te dobe byl asi jedinej-dnes tuhle znacku maji skoro vsude a za priblize stejny peniz

Odkaz ke komentáři

Včera jsem se celý odpoledne kousal do jazyka, abych tu hned nenapsal něco ozasr.... komerční reklamě!! Doufejme, že to admini smažou, jinak to tu za chvilku bude plný podobných inzerátů. :-(

Za mě palec dolu.

uz jsem mu to poopravil a naznacil jak by se mel zachovat :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...