livot Zveřejněno 7. Říjen 2013 Sdílet Zveřejněno 7. Říjen 2013 Ahoj, chtel bych vas pozadat o zkusenost, radu nebo alespon nazor k nasledujicimu tematu. Jezdim casto do delty Dunaje, kde se plave nejen v ciste vode ale i v bahne, pisku a mezi spoustou rostlin...Chtel bych si koupit nejaky dobry ( jety ) motor o vykonu cca 10 HP, ctyrtakt s kratkou nohou. K nemu pak nejaky druhy - pouze jako zalozni.Podminkou je snadna a rychla zamena kdekoliv na vode ( bowdeny dalkoveho ovladani plynu a razeni + bowden k rizeni ), spolehlivost a samozrejme slusna cena.Motory bych chtel take co mozna nejlehci. ( Nyni jezdim k naproste spokojenosti s Hondou B100S ale nemohu sehnat druhou do rezervy za solidni cenu, navic uz je to starsi typ a je i problem s nahr. dily... )Uvazuji o variante 10 a 5 HP, ctyrtakt a dvoutakt (nejlepe vzduchem chlazeny - pro pripad nutne plavby ve "sra*kach) nebo o 10+5 HP ctyrtaktech... znacku asi Suzuki ( vaha ?) nebo neco uplne jineho ?Resil jste uz nekdo podobne dilema ? Nebo ktera varianta by byla podle vas nejlepsi a proc ? Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leos Mikes Odesláno 7. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2013 Já jsem kupoval před měsícem spalovací lodní motor seaking http://www.strojnivybaveni.cz/lodni-motor-seaking-pbe-5-ms/**** a jsem spokojený :) můžu jen doporučit. Hlavně ta cena je velmi příznivá. Vzhledem k podezření na pokus o reklamu vlastního obchodu byl příspěvek upraven. Pokud si chceš udělat reklamu tak to dej příspěvek tam kam patří a nedělej z nás trubky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik82 Odesláno 10. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 10. Červenec 2014 Ahoj. Mám novou lod K maxxi 460 a potřeboval bych na ní koupit nový motor. Jsem rozhodnutý pro Hondu BF 40. U nás za ní chtějí 170 tis. Nemáte někdo nějaký kontakt nebo aspon www stránky na nějakého prodejce v Německu? Tam by to mohlo být levnější. Díky moc za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 11. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2014 Pokud jsi se rozhodl pro Hondu,dobře,jsi si jistý,že je u nás dobrý a kvalitní servis na tyto motory??bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik82 Odesláno 11. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2014 Nevím, do tedka jsem měl hondu bf 20 a zatím žádný problém. Líbí se mi nový model 2014 Honda BF 40 EFI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knoki Odesláno 11. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2014 Pokud jsi se rozhodl pro Hondu,dobře,jsi si jistý,že je u nás dobrý a kvalitní servis na tyto motory?? bootcentrumhttp://www.hondastroje.cz/prodejci.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se