Anachy Zveřejněno 7. Říjen 2013 Sdílet Zveřejněno 7. Říjen 2013 http://pribramsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/nad-partou-zlodeju-co-kradli-lode-spadla-klec-20131004.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 7. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2013 Pěkný, jen mě s....e ta trestní sazba. 6 měs. - 5 let. Neni to trochu málo? proč takovej rozptyl? Jednalo se o dost velkou škodu. Proč tam neni sazba líp specifikovaná? Např. 4 - 6 let apod.? Teda když už jim nemůžou sekat ruce. :-( Thajský vězení na ně!!Jestli jim daji jen půl roku, tak si to přes zimu odsedí a na jaře to zase můžou rozjet. Samozřejmě poučení z vlastních chyb!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 7. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2013 Ukrást motor 5-15 Hp, vážící do 50-ti kg je asi hračka, ale motor za čtvrt mega znamená okolo 100Hp s váhou 2 metráky! Jestli to neodvezli i s lodí, tak nevím jak to dělali. Jinak souhlasím se Zdendou, asi bych taky sekal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 7. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2013 Mě a kamaradovi zrovna na Slapech čluny ukradly.Sekal bych jim ruce bez milosti.S tou směšnou sazbou je mužem čekat další sezonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 8. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2013 Mě a kamaradovi zrovna na Slapech čluny ukradly.Sekal bych jim ruce bez milosti.S tou směšnou sazbou je mužem čekat další sezonu.Ahoj, a našli Vám ty lodě? Nebo už byly nadobro fuč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 8. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2013 To by se mne zajímalo na co se zaměřují. Nejspíš na závěsné motory, aspoň se tím tedy uklidňuji, páč mám zabudovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 8. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2013 Co jsem loni mluvil s policajtama na orlíku, tak hlavně přívěsný motory a nebo komplet motor i s gumákem. Prý pro ně není problém ukrást přívěsnej motor z plachetnice i když posádka v noci spí. Sekat ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 8. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2013 Nenašli.Myslím ,že ani nehledali.Když jsem zjistil že ma par policajtu na starosti Tynec n.Sáz. a okoli včetně Slapské přehrady tak to bylo jasné.Je to sakra velkej plac na doslova pár lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 9. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 9. Říjen 2013 kdyby jste ty ruce chtěli sekat, tak bydlí kousek odemně v Davli - Sázava. Jsem se dnes dozvěděl v hospodě. je doma, žádná vazba co chtěl žalobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se