Zdenda Odesláno 20. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Červen 2014 Tak těsnění už mam. Dušovali se, že je to originál, vypadá jak originál, se všemi znaky atd., takže snad dobrý. Cena souhlasila (780,- seknul jsem se o 30 kč).P.S.bootcentrum:Ty dosavadní těsnění jsem nechal dělat ve zvěřínku (tam co je necháváš dělat i ty). O nerezových kroužcích mluvili právě tam. Mechanik to samozřejmě ještě nerozebral. Dneska mu dovezu těsnění, tak to rozhodí. Pro jistotu oměří hlavu i blok. Nicméně Imra. i nějaký náhodný zákazník (taky mechanik) se shodli, že muj problém je přesně neorigo těsnění. Prej to znaji. Ty neorigo prej nikdy nefungujou. Tak snad už to bude dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 20. Červen 2014 Sdílet Odesláno 20. Červen 2014 Pochybuji o kvalitách tvého mechanika,když mluví o nerezových tvrdých kroužcích,když ti těsnění dělali ve Zvěřínku,kde nerezový plech na lemování nikdy ani neviděli a proto ani nemohli použít.Ale zřejmně jsi jim z neznalosti zadal špatné ůdaje pro výrobu tohu těsnění, jakou jsi si poručil tloušku těsnění a jaký material,které jsi u nich nechal vyrábět? A jak tlustý lemovací plech?Ta cena u tohu Imram. 780,- je cena bez daně a nebo s daní?Mohl bych tě požádat,zda by jsi to nové koupené těsnění vyfotil v origo balení a foto mi poslal?Moc by mne to zajímalo!Díky bootcentrum email:bootcentrum@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se