Sullaco Odesláno 27. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2013 A vlajka by se mela taky sundavat pri opusteni lode nebo i pres noc ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 27. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2013 V padesáti si už jako zobák zrovna nepřipadám :(nic ve zlým, ale ono to není jen o věku :rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2013 V padesáti si už jako zobák zrovna nepřipadám :(nic ve zlým, ale ono to není jen o věku :rolleyes:no dyť výše píšu že je to především o pohodlnosti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 27. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2013 No právě, je to všechno daný, stáčení lan do sluníček, uložený fendry,vlajky, prostě lodnický zvyklosti, podle kterých se pozná kdo na lodi je......Ale jak jsem psal vejš, je to každýho věc, ale pak se nesmí divit jak se na něj ostatní koukaj.... Dobrá výchova jsou třeba knížky Artura Ransomeho.....V mejch 55ti si je občas přelouskám, a rád. Pravda je, že asi záleží na výchově od mládí, kdy to nějaká autorita vtluče mlaďochvi do hlavy, a něco je když si 30tník koupí první loď, páč na to ,má, a zrovna si v Chorvatsku udělal papíry (nemyslím to prosím adresně, je to jen příklad) Prostě si myslím,že lidi co jsou kolem vody od dětství to mají posazený nějak jinak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lekninka Odesláno 26. Září 2013 Sdílet Odesláno 26. Září 2013 to jo, některým novo-zbohatlíkům by se sešli takové štítky nebo nepromokavé s nápisem uklidit. Ale to jsem znala také, dokud jsem si na to nezvykla trochu mi to trvalo no na druhé straně jsem si zvykla rychle protože mám ráda pořádek.Edit Admin: Jeste jedna reklama a tvoje uzivatelske jmeno bude zablokovano !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se