Anachy Zveřejněno 17. Srpen 2013 Sdílet Zveřejněno 17. Srpen 2013 Ahoj už jste četli zprávu Povodí Vltavy o tom, že od 9.záři bude upouštět Slapskou nádrž o cca 2,0 - 3,0 m z důvodů oprav na hrázi.To vypadá jako předčasný konec sezony. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 17. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 17. Srpen 2013 Kotvim u Atlantidy, dostali jsme to uz na vedomi. Nejpozdeji 8.9. musime byt z mariny pryc. Letosni sezona se tedy povedla. Pristi tyden se vracim z HR. Premyslim nedat uz lod na Slapy, ale na mesic nekam na Labe pobliz Kolina. Nemate nekdo tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 17. Srpen 2013 Tak tady mas jenom dve moznosti - Sandberk a Tynec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 18. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 18. Srpen 2013 Díky za tip. Zkusím Sandberk, koukal jsem, že je v delším úseku mezi komorami než Týnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 19. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 19. Říjen 2013 Ahoj. Jste jeste nekdo nekde na vode? Jak to vypada na Slapech, upustili to o hodne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 19. Říjen 2013 (upraveno) o 3 - 3,2 m http://www.pvl.cz/portal/nadrze/cz/index.htm Upraveno 19. Říjen 2013 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 20. Říjen 2013 Autor Sdílet Odesláno 20. Říjen 2013 o 3 - 3,2 m http://www.pvl.cz/portal/nadrze/cz/index.htmZase nesmíš všemu věřit :) Něco upustily ale není to zas tak dramatické, pamatuji i nižší stavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 20. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2013 Před hodinkou jsem tam byl. Stav je cca o 2m níž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 20. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2013 Tak to neni tak hrozne. Jezdil jeste nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 21. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 21. Říjen 2013 jj, něco se tam pohybovalo. Pár motoráků na řece, jeden řádil na Vranném, na Slapech se pohyboval nějakej houseboat a přimo na hrázi jsem mluvil s bodrym chlapíkem, kterej si tam přišel zaplavat. :)Voda byla krásně čistá, údajně měla kolem 14 - 15 stupňů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 21. Říjen 2013 Jo jo ve čtvrtek jsem tam byl podívat se na loď a máte to tam moc pěkný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 21. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 21. Říjen 2013 Jo jo pěkný to tam máme, ale letos to tam bylo dost krátký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 13. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2013 (upraveno) Musim se podělit o snímek z konce sezony (Slapy,Cholín) http://imageshack.us/a/img443/5093/1l66.jpgI tak se dá jezdit na kole :) (Datum neplatí,je to foceno letos) Upraveno 13. Listopad 2013 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 13. Listopad 2013 Jo taky jsem jej potkal a mám vyfoceno - Prima nápad :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 13. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2013 Prima nápad to je, ale už je pěkně starý. Pochází z dob, kdy se na Slapech nesmělo jezdit na motor. Třeba pro plachetnice to byla jediná možnost jak se pohybovat po vodě když to zdechlo.... jó to byly časy, co jsem se na tom našlapal. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 13. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2013 Vídíš to Tome, a ty tu řešíš že chceš silnější motor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 13. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2013 A to se ještě ptal jak daleko je Orlík. :) a =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2013 Vídíš to Tome, a ty tu řešíš že chceš silnější motor!Dobrej napad, do toho jdu :lol:. A jeste pri tom udelam neco pro sve zdravi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 13. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2013 To nemá chybu. Ale ten motor je evidentně starší 25ti let. Co na to legislativa?..... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. Listopad 2013 To nemá chybu. Ale ten motor je evidentně starší 25ti let. Co na to legislativa?..... :lol:V pohodě má menší výkon než 5 hp :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se