MaxCZ Zveřejněno 9. Srpen 2013 Sdílet Zveřejněno 9. Srpen 2013 Zdravím,chtěl jsem se zeptat, co vše by se mělo udělat před zimou na Bayliner 2455. Zda by zde nemohl někdo fundovaný dát popis ve stylu: Krok po kroku pro méně nadané...Vím, že se musí napustit fridex do motoru a do nohy, vypustit nádrže na vodu a na odpad, jen nevím, které všechny vypouštěcí šrouby na motoru a v lodi povolit, a na co specielně nezapomenout...Děkuji za pomoc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxCZ Odesláno 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 9. Srpen 2013 Motor:http://www.youtube.com/watch?v=nYWV5O6rPP8 Stačí takto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 9. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2013 Ahoj,to řešíš nějak brzo, ne? :D Každý si užívá na vodě a na zazimování ani nepomyslí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxCZ Odesláno 11. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 11. Srpen 2013 Měl jsem plachetnici, to bylo dost jednoduché. Tady je toho moc, na co se musí dávat pozor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirob12 Odesláno 26. Září 2013 Sdílet Odesláno 26. Září 2013 nechcem zbytočne zakladať novu tému ale chcem sa spýtať čo si myslíte o dávaní stabilizátora do benzínu cez zazimovanie používate to alebo je to zbytočné ja mám plastovú nádrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 26. Září 2013 Sdílet Odesláno 26. Září 2013 Nikdy jsem do benzinu na zimu nic nedaval. Dotankoval jsem plnou a nechal to tak. A nikdy jsem zadny problem s benzinem nemel. A to praktikuji jak v lodi tak v motorkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Září 2013 Sdílet Odesláno 26. Září 2013 naftová nádrž má být na zimu plná a benzínová prázdná - benzín bere voduproč to nenaleješ do auta? to by byla cesta nejmenšího odporu - ledaže bys měl auto dýzlák, ale i tak, pokud toho není mocno a nejlepší je to na vodě vyjezdit i s karbecem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 26. Září 2013 Sdílet Odesláno 26. Září 2013 Tak v motorkach se plna nadrz praktikovala proto, aby zevnitr pri dlouhodobe odstavce nerezla. Dneska je navic benzin plnej ekosracek, tudiz nadrz plnou nenechavam nebo tam naleju stabilizator a palivovej filtr dam novej az pred sezonou. Ten se totiz za zimu dokaze pekne zasrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 26. Září 2013 Sdílet Odesláno 26. Září 2013 Vzdycky jsem u motorek nechal ben. a na jaře jen vypustil karbce.Nikdy žadnej problem nebyl.Minulej rok jsem koupil člun kde byla plná nádrž 6let.Na jaře jsem dal nove svíčky,aku,a tradá.Opět bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 26. Září 2013 Sdílet Odesláno 26. Září 2013 Pravda je že dnes je ben. i nafta nasycena eko produktama ktere životnost (hlavně nafty)neprodlouží. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirob12 Odesláno 28. Září 2013 Sdílet Odesláno 28. Září 2013 len horšie je že ja mám motor z priamim vstrekovaním a nie karburátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaromir Odesláno 20. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2013 Mám vestavěný motor Mercruiser 4,3 l, 142 kW z roku 2004. Letos se mi na Baťáku podařilo částečně ulomit a ohnout ploutvičku.Potřebuji poradit, jak demontovat spodní část Znohy a na co si při demotáži dát pozor. Loď mám krátce a teprve sbírám informace od zkušených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 20. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2013 Poškozené obaly převodovek,"ulomené" ploutvičky" repasujem.Ceny od 1000,- výš,dle stupně poškození!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michals Odesláno 28. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 28. Říjen 2013 nemáte někdo zkušenosti s volvo penta 4,3, zda má uzavřený okruh nebo klasika.našel jsem hrdlo s označením na nalévání tekutiny do motoru.Oleje znám motor o hydraulika, ale voda na levé části??Jak by jste doporučili zazimovat takový motor??Mám autoservis, ale lodky jsou jiné :-) jinak VIPER 203 4,3. kdybych nebyl z takového hloupého regionu tak to odvezu k někomu do servisu, ale Brno 100km a Pha 200km :-(prosím o radu dikec.díky Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se