Peaty Zveřejněno 8. Srpen 2013 Sdílet Zveřejněno 8. Srpen 2013 Ahoj kapitáni, potřeboval bych poradit, kde bych levně sehnal bowden na řazení k OMC cobra 4.3. Za každou reakci a odpověď budu rád :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 8. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2013 AVAR Yacht, Imramovský Marine, nebo opravdu levně - eBay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 8. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2013 Mněl bych mít skladem,podívám se.Zavolej 608081142 nejdřív dnes po 16 hod.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 8. Srpen 2013 Bootcentrum: a za kolik ho máte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 8. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2013 ted jsem našel poslední kus,cena 4800,-bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 8. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2013 jenom ještě pro úplnost - je to bowden od" klapačky" do nohy!!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 8. Srpen 2013 to je přesně on. Docela raketa ta cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 9. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2013 Bohužel,jak to nakoupím, tak to prodávám!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 9. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2013 Bowdeny má jak AVAR, tak Imramovský cca za 1000,-Nedávno jsem je tam kupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 9. Srpen 2013 Jahoďák: Díky za radu, jdu to obvolat. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 9. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2013 ... kupoval jsem je na Volvo Penta cca 5metrový. Ale zásadní rozdíl by to být neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 9. Srpen 2013 tenhle je krátkej do nohy, tažnotlačnej na ebay v US je kolem 1500,- pak k tomu doprava a clo, v Anglii vychází za 3000,- . Uvidim co mi odepíšou z Avar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 9. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2013 tenhle je krátkej do nohy, tažnotlačnej na ebay v US je kolem 1500,- pak k tomu doprava a clo, v Anglii vychází za 3000,- . Uvidim co mi odepíšou z Avar.Ahoj, pak dej vědět kde jsi ho pořídil, asi mě to taky čeká, ale budu to dělat přes dlouhé zimní večery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 9. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2013 Pánové jste trochu vedle a píšete nesmysly! 1000,- stojí obyč.bovden a cena záleží na délce,toto je special OMC do Z-nohy a jedna délka.Spočítej si co tě výjde nákup v USA včetně zaslání platby,doprava a clo a DPH a uvidíž,že to ani za mnou uvedené finance nepořídíš!! No,i když možná"čínu"ano.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2013 Kupoval jsem jej predloni ve spechu z usa, takze nejaka ta rychlejsi doprava a bowden origo cena cca 2500,- kc. Do tydne byl doma. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2013 Kupoval jsem jej predloni ve spechu z usa, takze nejaka ta rychlejsi doprava a bowden origo cena cca 2500,- kc. Do tydne byl doma. :)a +100% marže a jsi tam =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2013 Kupoval jsem jej predloni ve spechu z usa, takze nejaka ta rychlejsi doprava a bowden origo cena cca 2500,- kc. Do tydne byl doma. :)Ještě doplňuji - lanko stálo 55 USD a doprava byla za 44 USD. Kupoval jsem zde www.ishopmarine.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se