Danykopy Odesláno 1. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2013 A dokonce jsem zjistil,ze mi neprojde ani lodni motor,kterej je lodni original,pokud nema to prohlaseni o kterem v cizine nikdo nevi o cem je vubec rec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 1. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2013 já mám v lodi Nissana 2,7 s turbem žádné problémy nejsou. CE mě stála 15tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 1. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2013 Mas na sebe nejaky kontakt? Rad bych se te zeptal jak na to. Dyztak mi napis na danykopy@seznam.cz diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 1. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2013 Myslím že by to tu zajímalo více lidí - zástavba motoru plus ouřadování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro_cz Odesláno 1. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 1. Srpen 2013 Taky bych si rád to přečetl. Ideálně celou anabázi - proč tento motor, kdo to dělal, na co to vyšlo a jak se to homologuje a legalizuje atd. Díky.Maxik: Ve VW ETKU mají, ale obávám se, že když jim neřeknu, co přesně v ní chci najít, tak mi běžný autosalon těžko něco řekne. šlo by jen tak nastínit, na co vyšly ty přestavby v době, kdy jsi je dělal? Nepotřebuju to na korunu, jde mi spíš o to mít představu např. v desítkách tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 1. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2013 Bohužel, předisy v CZ jsou zcela jasné - motor musí mít "prohlášení o shodě" a samozřejmně označen CE. jen velmi těžko tí nějaký dodavatel montážního "KITU" vydá toto prohlášení - ale zkus to-co já vím??bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 1. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2013 (upraveno) VW akrediťák by Ti určitě vydal potvrzení že je to vše originál VW marinizace, protože na všem jsou odlitý znaky, a má to partnomber,a instalaci provede každý servis, předpokládám, že včetně Tebe, a CE má motor na sobě už z výroby. Většina motorů co používáš jsou postavený na automobilovém základě, ne? Jinak v ETCE to je hledali jsme to tam. Telefon na MCD 235315257, mluvil jsem s nima, a zjistí mi po neděli aktuální stav a zavolají. Upraveno 1. Srpen 2013 uživatelem maxik1958 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 1. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2013 (upraveno) Ještě odkaz na VW TDI lodní motor, http://www.volkswagenmarine.nl/uploads/engines_for_planing_boats.pdf Tady je manuál na 4válec http://www.ebay.com/itm/VW-DIESEL-4-CYL-PATHFINDER-MARINE-PF50-MARINIZATION-PARTS-ENGINEERING-BOOK-/140695386717 Upraveno 1. Srpen 2013 uživatelem maxik1958 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 1. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2013 VW dělá origo lodní motory. http://www.volkswagen-antriebssysteme.com/en/produkte/marinemotoren.html to je podmínkou přihlášení u nás a tím je splněná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 1. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2013 Skoda, ze ve skutecnosti veci nejdou tak lehce jako na internetovejch diskuzich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 2. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2013 A co třeba tohle: http://hans-lode.webnode.cz/products/ostatni/Kdysi jsem jim zkoušel psát jestli to má CE, ale odpověď jsem nedostal a dál jsem se tím nezabýval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 2. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2013 A co třeba tohle: http://hans-lode.webnode.cz/products/ostatni/Kdysi jsem jim zkoušel psát jestli to má CE, ale odpověď jsem nedostal a dál jsem se tím nezabývaltak to je hrozný a blbě už na první pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 2. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2013 David je moc náročnej, mě by takovej motor stačil bohatě, ani bych takhle výkonnej nepotřeboval.... zkusil jsem do firmy napsat, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 2. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2013 Psal jsem tam a odpovědi se nedočkal. Telefon bude asi lepší. Výfuk mi přijde vyřešenej trochu šalamounsky, ale zase levně. Vypadá to, že to koleno není chlazené, což by neodpovídalo předpisům a sání vzduchu od teplého kolena výfuku taky není pro výkon to nejlepší. A ty rozvody se taky dají trochu esteticky upravit a nevidím tam chladič oleje. Záleží asi jaká by byla cena aby stálo za to si to dodělat nebo upravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 2. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2013 VW motory mají chladič oleje i v autě, takže tato starost odpadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro_cz Odesláno 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2013 Když koukám, na ty VW Marine motory, tak sice mají úplný základ v automobilovém motoru (např.řadovém pětiválci 2.5TDI z T4), nicméně dál je to už jen na pohled z 90% úplně jiná koncepce, jiné díly a taky úplně jiná specifikace výkonu. Od toho se asi bude odvíjet ta nepříjemná cena za všechny přestavbové díly a homologace motorů bude obávám se naprosto odlišná a vzájemně nesouvisející.S tím schválením se tu pak názory různí - uměl by někdo dát jasnou odpověď? Např.dát sem náhled vyjádření z VW o schválení a podmínkách přestavby automobilového motoru na lodní? Nebo náhled dokladu, který akceptuje SPS pro zapsání automobilového motoru doplněného o konkrétní soupis originálních marinizačních dílů nebo nějaké marinizační sady? Kdo takový doklad případně vydá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 4. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2013 Chceš jasnou odpověd? Obrat se osobně nebo i písemně na SPS o vyjádření,určitě ti jej poskytnou a budeš vědět přesně na čem si!!Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 4. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2013 Bootcentrum má pravdu, ale obrať se nejdřív na akreditovaného zástupce VW, ať Ti řekne, čeho jsou schopni (a ochotni) Mě vždycky vyšli ve všem vstříc ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro_cz Odesláno 5. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 5. Srpen 2013 Na SPS se chystám, nicméně z různých reakcí, které jsem našel na internetu, mi to připadá, že snad každému řeknou něco jiného a někdo umí udělat z letadla ponorku a někdo má smůlu, že bez papíru, který jinak nikde jinde ve světě nikdo nezná, dohrál i u naprosté banality.Maxik: šlo by aspoň napsat, co jsi v téhle oblasti absolvoval za zástavby a úřední řízení a co jsi požadoval a získal u zastoupení VW? Stačí např. že jsi dával do lodi 3x 1.9TDI a 3x 1.6D z aut a po zakoupení marinizačních dílů Ti zastoupení VW dalo prohlášení, že tyto motory s těmito díly jsou lodní motor s CE homologací XYZ, což SPS bez výhrad akceptovala. To už mi přijde jako opakovatelná anabáze a je to spíš pak otázka ceny, na kterou jsem tedy taky zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 5. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2013 Hele nic jsem papírově neřešil, neb jsem to stihnul do uzávěrky,(4 motory 1,9 D) a tenhle motor, co dělám do Poseidona neřeším, protože loď přihlásím v Belgii, protože se mi to u nás prostě nechce řešit (ne kvůli motoru, ale kvůli lodi jako takový), mám k ní Německý doklady, ve kterých je napsáno: motor-zabudovaný, nic víc, ale nemám odhlášku,protože prodávající to prostě odmítl řešit, takže tak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro_cz Odesláno 13. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 13. Srpen 2013 VW akrediťák by Ti určitě vydal potvrzení že je to vše originál VW marinizace, protože na všem jsou odlitý znaky, a má to partnomber,a instalaci provede každý servis, předpokládám, že včetně Tebe, a CE má motor na sobě už z výroby. Většina motorů co používáš jsou postavený na automobilovém základě, ne? Jinak v ETCE to je hledali jsme to tam. Telefon na MCD 235315257, mluvil jsem s nima, a zjistí mi po neděli aktuální stav a zavolají.Jak to dopadlo? Volali z toho VW nějaké aktuální informace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se